Jej signály

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
44feda44
Light Expert
Light Expert

Re: Jej signály

Príspevok od používateľa 44feda44 »

Blastbit máš pravdu, keby videla moju izbu bola by zhrozená...ale nemá sa to ako dozvedieť a moju izbu nikdy nevidela. Ale myslím si, že sa dá všetko napraviť. Aj keď takej žene keby som sa priznal tak neviem či by som mal ďalej šancu. Myslím si, že väčšina tých ruských žien ťažko dôveruje a po takej chybe už by mi nedôverovala asi vôbec.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa starysomar »

Začni nápravou seba.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Rusky, Ukrajinky sú pekné ale skrátka majú tiež svoje čo požadujú od chlapa aj vzhľadom k tomu aká je situácia u nich v krajine a takej bude pevne zakotvený Nemec s hodnotami lepší, než lenivý Slovák ktorému sa viackrát vytkne bordel a on si urobí aj tak po svojom a potom na to doplatí. No a krása ženy je aj tak len 1/3 dôležitosť, taký bonus na vzrušenie, ak nemá k tebe adekvátnu povahu, správanie, hodnoty, atd je zle.
Veď nech sa ďalší viacerí vyjadria ak si myslia že autor témy robí dobre že túži po Ruske v Nemecku, nejaké postrehy k tomu kludne dať ak treba.
44feda44
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 44feda44 »

Blasbit...Veľa Nemcov má Aziatky a ženy z východnej a strednej Európy. Väčšina ale tých žien je s nimi iba pre stabilitu a nemyslím si, že si sú s nimi pre chémiu. Mysli si čo chceš ale keď som obsluhoval ako čašník tak so mnou veľa tých žien flirtovala a to si nevymýšľam. Môžem povedať, že vyzerám fajn...Starám sa o seba. Čo môžem povedať o tej Ruske tak ona začala s flirtom vtedy keď ma videla ako som nastupoval do autobusu a začal som sa baviť s tou upratovačkou z hotela a vtedy si ma všimla. Možno si na mne nevšimla iba výzor ale aj to, že ako sa s tou upratovačkou bavím. Ale asi sa do De nevrátim lebo rozmýšľam o vojsku lebo výplata asi podobná ako v Nemecku a nemusím pod nikým pracovať. Možno sa mi podarí zarobiť a urobím si dovolenku v tom meste a možno ju tam ešte stretnem.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa starysomar »

Kamarát má manželku Afričanku. Manželkin synovec Španielku. Nič neobvyklé.
Ani to, že ženy (baby) skúšajú, či sú zaujímavé - aj flirtom, aj inak.
Napísať odpoveď