akú AI na tvorbu obrázkov?

Informácie o software, ankety...
Mirrorion
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

akú AI na tvorbu obrázkov?

Príspevok od používateľa Mirrorion »

ahojte, nemám žiadne skúsenosti s AI, preto sa pýtam takto. akú AI by ste odporučili na generovanie obrázkov ktoré vyzerajú ako fotografia (teda nie nejaké anime, ale real faces), kde by sa dalo nahrať foto tváre nejakej osoby aby ju to použilo v kontexte? prípade AI ktorá pozná mená celebrít a vie k tomu spraviť real tvár - napríklad prompt "Jožko Golonka hrá basketbal s Marikou Gombitovou" by mi spravil obrázok, kde by sa osoby na obrázku podobali (aspoň zbežne) na skutočné osoby.
a sľubujem, že to nechcem použiť na nič protizákonné :) hlavne nech je to free, alebo len s minimálnym poplatkom.

vopred díky
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: akú AI na tvorbu obrázkov?

Príspevok od používateľa hojko »

Problem bude asi v tom, ze chces free produkt. Neviem, ze ci zrovna nieco taketo dokazes urobit free verziou, mozno skus ChatGPT, ale asi ani tam nepochodis.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

tema o AI tu uz je. Najlepsi generator/editor obrazkov je nano-banana, ktory je free cez google ai studio, avsak moze mat nastavene nejake hranice, co proste nespravi. Vyskusaj mu nahrat zdrojove obrazky Mariky aj Jožka a skus ho presvedcit to vygenerovat tak. Pripadne klasika chatgpg a jeho image generator - jožka a mariku, ale moc nepoznal, normalne celebrity budu asi na tom lepsie - viz priloha
Prílohy
Basketball Match in the Park.png
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

hojko napísal: 05 sep 2025, 12:16 Problem bude asi v tom, ze chces free produkt. Neviem, ze ci zrovna nieco taketo dokazes urobit free verziou, mozno skus ChatGPT, ale asi ani tam nepochodis.
okej, a kebyže chcem niečo ľahko ovládateľné (teda nie moc profi) a niečo v prijateľnej cene aj pre človeka ktorý to nepoužíva pre zárobok ale len to kill the time, čo by si odporúčal?

Autoeditácia príspevku po 3 min 16 sek:
kukiak napísal: 05 sep 2025, 12:26 tema o AI tu uz je. Najlepsi generator/editor obrazkov je nano-banana, ktory je free cez google ai studio, avsak moze mat nastavene nejake hranice, co proste nespravi. Vyskusaj mu nahrat zdrojove obrazky Mariky aj Jožka a skus ho presvedcit to vygenerovat tak. Pripadne klasika chatgpg a jeho image generator - jožka a mariku, ale moc nepoznal, normalne celebrity budu asi na tom lepsie - viz priloha
OK toto skúsim, vyzerá to v pohode. ja som nejaké generátory obrázkov skúšal kedysi dávno keď AI začala byť téma, ale vyýsledky boli viac creepy ako funny, tak som sa na to vykašľal. možno teraz je už ten čas, kedy je to použiteľné.
Napísať odpoveď