a sľubujem, že to nechcem použiť na nič protizákonné
vopred díky
okej, a kebyže chcem niečo ľahko ovládateľné (teda nie moc profi) a niečo v prijateľnej cene aj pre človeka ktorý to nepoužíva pre zárobok ale len to kill the time, čo by si odporúčal?hojko napísal: 05 sep 2025, 12:16 Problem bude asi v tom, ze chces free produkt. Neviem, ze ci zrovna nieco taketo dokazes urobit free verziou, mozno skus ChatGPT, ale asi ani tam nepochodis.
OK toto skúsim, vyzerá to v pohode. ja som nejaké generátory obrázkov skúšal kedysi dávno keď AI začala byť téma, ale vyýsledky boli viac creepy ako funny, tak som sa na to vykašľal. možno teraz je už ten čas, kedy je to použiteľné.kukiak napísal: 05 sep 2025, 12:26 tema o AI tu uz je. Najlepsi generator/editor obrazkov je nano-banana, ktory je free cez google ai studio, avsak moze mat nastavene nejake hranice, co proste nespravi. Vyskusaj mu nahrat zdrojove obrazky Mariky aj Jožka a skus ho presvedcit to vygenerovat tak. Pripadne klasika chatgpg a jeho image generator - jožka a mariku, ale moc nepoznal, normalne celebrity budu asi na tom lepsie - viz priloha