hladam nazov serialu o cestovani

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

hladam nazov serialu o cestovani

Príspevok od používateľa typek61 »

zdravim asi pred rokom alebo v tom obdobi vysielala tv joj svet cestovatela, ktory chodil na zltom chrobakovi (auto) po amerike.hladam nazov,skusal som google ale nic mi nepomohlo.v tom serialy sa ten cestovatel spoliehal na obetavost ludi ,ci uz mu zaplatili benzin,jedlo alebo noclah.snad som vsetko rozpisal dik za odpoved :)
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: hladam nazov serialu o cestovani

Príspevok od používateľa starysomar »

Chatgpt si "myslí": Žltou žábou do země modrého nebe.
Aria v Opere vrátila:
"TV JOJ cestovateľský seriál, o ktorom hovoríte, je pravdepodobne „The Kindness Diaries“ (Denníky láskavosti). Hlavnou postavou je Leon Logothetis, ktorý cestuje po Amerike a spolieha sa výlučne na dobrotu cudzích ľudí. Často používa výrazný žltý Volkswagen Beetle (žltý chrobák), čo presne zodpovedá vášmu popisu. V seriáli závisí od ľudí, ktorí mu pomáhajú s nevyhnutnosťami ako benzín, jedlo a ubytovanie, čo presne sedí na váš opis.

Tento seriál vysielali približne v období, ktoré ste spomenuli, a dokonale sa hodí na koncept cestovateľa, ktorý sa spolieha na štedrosť ľudí počas svojej cesty žltým autom po Amerike."
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: hladam nazov serialu o cestovani

Príspevok od používateľa typek61 »

ano je to ono The Kindness Diaries.ja som to skusal cez chatgpt ale tam to hadzalo nezmysli.super teraz len niekde najst tie casti a pozriet to cele.dakujem :)
Napísať odpoveď