Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ste veriaci?

ano
569
52%
nie
531
48%

Celkom hlasov: 1100

curta
Light Professional
Light Professional

Re: Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera

Príspevok od používateľa curta »

S bláznami je ťažká reč...

Katolícka cirkev je najlepším príkladom tolerancie ľudí všetkých rás, národov, spoločenského postavenia.
Napr. pri prenosoch z Vatikánu vidieť ľudí z každého národa.
V katolíckej cirkvi sú chudobní, aj bohatí, katolícka Cirkev sa stará o starých, chorých aj mladých. Naozaj ťažko nájsť tolerantnejšie spoločenstvo ľudí.
mLuks
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mLuks »

curta napísal: 04 apr 2026, 23:59 S bláznami je ťažká reč...
výnimočne máš pravdu, s bláznom ako ty je ťažká reč. Mňa by neskutočne zaujímalo aké myšlienkové pochody má človek, údajne kresťan, čo musí prísť ešte aj včase najväčších kresťanských sviatkov doslovať trolliť túto tému.

To ti fakt príde ako normálne správanie z tvojej strany? Buď si chorý, alebo proste len nemáš nič viac na práci, nudíš sa tak si takýmito drístami vyplňaš čas. Skús začať čítať alebo si nájsť aspoň prácu.
Katolícka cirkev je najlepším príkladom tolerancie ľudí všetkých rás, národov, spoločenského postavenia.
V katolíckej cirkvi sú chudobní, aj bohatí, katolícka Cirkev sa stará o starých, chorých aj mladých. Naozaj ťažko nájsť tolerantnejšie spoločenstvo ľudí.
JO jo poznáme tú toleranciu cirkvi, kňazov a kresťanov. Katolícka cirkev je v prvom rade najväčšia mafia na svete.
curta
Light Professional
Light Professional

mLuks, ale ty si regulárne vyšinutý.
Nevidel som ťa s nikým normálne diskutovať.
Akonáhle má niekto iný názor, reaguješ už ako blázon jackb. Kvôli vám trom tu už pomaly nikto nediskutuje, max. poradňa.

Aj teraz trepeš o cirkvi, nevidel si asi jediný prenos z Vatikánu, nevieš o tom nič, ale musíš sa vyjadrovať. A to ti píšem ešte slušne. :) Nauč sa akceptovať iné názory a zamysli sa nad sebou.

Pripomeňme si Najdrsnejší veľkonočný film všetkých čias. Predpokladám, že ho každý videl. Na budúci rok by malo prísť pokračovanie The Resurrection of the Christ
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ach pravi krestnia a ich tradicne krestanske (ci komunisticke?) hodnoty nadavat ludom pocas Velkej noci.
mLuks
Addict
Addict

curta napísal: 05 apr 2026, 9:49 mLuks, ale ty si regulárne vyšinutý.
na zaklade čoho? Narozdiel od teba aspoň neklamem a nevymýšľam si, tvoj život musí byť veľmi nenaplnený, ak ťa naplňa príve trollovanie na internete. Evidetne vidno, že ateisti majú pravdu, pretože ani boh nedokáže tvoj život naplniť, keď stále potrebuješ trollovať a tieto posty sú zadarmo, toto ti súmračná neplatí.
Nevidel som ťa s nikým normálne diskutovať.
ak máš problémy s očami navštív očného lekára, pomôže ti s tým.
Akonáhle má niekto iný názor, reaguješ už ako blázon jackb. Kvôli vám trom tu už pomaly nikto nediskutuje, max. poradňa.
znovu urážaš iných userov a robíš to na veľké kresťanské sviatky, hanbiť sa budeš pred tým svojím bohom. Nikto tu nediskutuje lebo, nikto nechce diskutovať s tebou, veď tu každý píše aby sme na teba nereagovali, aby sme nekrmili teba ako trolla, nie naozaj tieto klamstvá ty budeš písať dnes?
Aj teraz trepeš o cirkvi, nevidel si asi jediný prenos z Vatikánu, nevieš o tom nič, ale musíš sa vyjadrovať. A to ti píšem ešte slušne. :)
Ty sám si príkladom netolerantného správanie kresťanov, netoleruješ liberálne názory, rovnako ani cirkev, či knazi, ich pastierske listy, vyjadrenia na adresu ateistov či LGBTI ľudí. mám ti ich nájsť, alebo ešte vieš používať google? Ty nevieš nič o svojom náboženstvo, ktorým sa tu oháňaš, keďže ťa už viacerí useri usvedčili z klamstva a klameš naďalej, klamstvo je hriech. Naroziel od teba som bibliu čítal, ty si videl len nejaké útržky z nej.
Nauč sa akceptovať iné názory a zamysli sa nad sebou.
Ty neakceptuješ iné názory, napr. tie liberálne, ľudí označuješ háveďou, ja sa nepotrebujem nad sebou zamýšľať, lebo svoj život žijem normálne, neobhajujem zlodejov ako ty, nenadávam ľudom ako ty, nešírim nenávisť ako ty, netrollujem ako ty.

Poslední pápeži hovorili o LGBTI ľudoch v kladnom význame, pre teba sú títo ľudia háveďou, tak ty o Vatikácne radšej pomlč.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Mne vobec nevadi ked curta (alebo ktokolvek) posiela spravy zo sveta veriacich, v ramci viery (a nie len tej krestanskej) sa urobilo aj mnoho dobra, a chapem aj to, ze krestanske idealy su vysoke, preto nejake individualne pochybenia duchovenstva (ak nie su pravidelne) sa daju pochopit.

Ale napisat toto:
curta napísal: 04 apr 2026, 23:59Katolícka cirkev je najlepším príkladom tolerancie ľudí všetkých rás, národov, spoločenského postavenia.
Je ciste zakryvanie si oci pred realitou. Katolicka cirkev bola pred starociami spojena so svetskou mocou. Vysledkom bolo ze sa tam nahrnulo kopu ludi nie kvoli viere/idealom ale kvoli moci. A plno ludi co tam slo so srdcom na spravnom mieste sa nechalo skorumpovat.
Pre upresnenie - hovorim cirkvi ako o institucii so svojimi hodnostarmi a pravidlami. V ramci cirkvi ako "spolocenstva veriacich" urcite najdes ludi co sa skutocne snazia milovat svojho blizneho ako seba sameho. Len ak pojdes v hierarchii vyssie tak ich bude o dost menej.... (a potom ak si povyberas len najlepsie vlastosti jednotlivcov a aplikujes ich na celu skupinu tak je to argumentacny faul (to ako keby som povedal, ze kedze najlepsi sprinteri su cierny tak kazdy cernoch musi byt sprinter)).

Ale ak si len troll curta tak mas bodik, lebo si vyprovokoval dalsiu reakciu.
curta
Light Professional
Light Professional

To si trafil. "Keď mala cirkev svetskú moc" - presne o to ide. Každý kráľ popravoval ľudí - za urážku kráľa alebo za niečo iné, cirkev keď mala svetskú moc, tak rovnako dala popraviť nejakých ľudí. V rámci udržania poriadku atď. To bolo v rámci svetskej moci.
Dnes cirkev svetskú moc nemá.
Takže to čo si ma citoval, s čím nesúhlasíš? Nie sú v cirkvi všetky rasy? Nie sú tam rovnako chudobní a bohatí? Nestará sa cirkev rovnako o starých, chorých aj mladých?
Veď je to všetko pravda. Najlepšie je to vidno na prenosoch z Vatikánu, preto som to písal teraz, lebo teraz cez sviatky bolo najviac prenosov a tam najlepšie vidno tú rôznorodosť cirkvi.
Tu sú prevažne ateisti a majú skreslené informácie, niektorí ani nevedia ako cirkev dnes funguje.

mLuksovi odpoviem radšej v inej téme niekedy po sviatkoch
mLuks
Addict
Addict

curta napísal: 05 apr 2026, 15:31 Dnes cirkev svetskú moc nemá.
Opäť klameš a takto na veľký kresťanský sviatok. Minimálne cirkev na slovensku svetskú moc má, Vatikánske zmluvy zasahujú do svetských zákonov SR, KBS sa vyjadruje a pripomienkuje svetské zákony SR, teda cirkev na slovensku má svetskú moc a využíva ju vo svoj prospech, snaží sa ovplyvňovať svetské zákony platiace pre každého občana (aj moslima, aj neveriaceho), meniť tie zákony na svoj obraz. Presne táto cirkev sa správa presne tak, ako tá v minulosti, vytvára nepriateľov, straší ľudí, je netolerantá, ubližuje ľuďom slovami ale aj činmi. Slovenskej cirkvi ide o peniaze, majetky, od ľudí pýta peniaze aj za to, čo má vykonávať zadarmo.
Takže to čo si ma citoval, s čím nesúhlasíš? Nie sú v cirkvi všetky rasy? Nie sú tam rovnako chudobní a bohatí? Nestará sa cirkev rovnako o starých, chorých aj mladých?
Veď je to všetko pravda. Najlepšie je to vidno na prenosoch z Vatikánu, preto som to písal teraz, lebo teraz cez sviatky bolo najviac prenosov a tam najlepšie vidno tú rôznorodosť cirkvi.
točíš sa dookola okolo niečoho, čo absolútne nič nedokazuje ani neznamená.
Tu sú prevažne ateisti a majú skreslené informácie, niektorí ani nevedia ako cirkev dnes funguje.
ty si ateista?
mLuksovi odpoviem radšej v inej téme niekedy po sviatkoch
neodpovieš, lebo som ťa na nachytal na hruškách. budeš len čakať kým to vyšumí a po sviatkoch prídeš s inými blbosťami. Tak ako si už neodpovedal v téme o Ficovej vláde ale tu máš čas postovať.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

curta napísal: 04 apr 2026, 21:24 Lol, diskusný suterén sa pýta najlepších diskutérov, či majú psychiatra. To nevymyslíš, heh.
Najlepsi v com? V spamovani obsahu, ktory si nenapisal? A toho, na ktory potom nereagujes a vylucis novu davku? Kazdy vie, ze si psychpaticky troll. A je skutocne trapne ako hras na krestana. pritom sam o fungovani cirkvi a jej uceni netusis nic. A kazdym postom to len dokazujes.

Na Zmrtvychvstanie vulgarne urazat ludi, schvalovat zabijanie a klamat. To je "krestanstvo". To je Kristovo ucenie.

"Cirkev nema svetsku moc", ked sa zakazuje potraty, utlacaju sa neheterosexuali a transrodove osoby zakonmi, ci rovno upravami Ustavy. Alebo ked ma prislinik katolickeho kleru moznost oboznamit sa so zdravotnym zaznamom, no zivotny partner pacienta nie. :D

Ano, "udrzovanie poriadku" boli napriklad vrazdy Jana Husa a o storocia neskor protestantov, lebo kritizovali prehnitost cirkvi.
Cirkev je teda skutocne "najtoleratnejsie spolocenstvo ludi", ktora aj v 21. storoci krimianlizuje ludi, ktori jej clenovia nie su. Lebo krestanka na potrat ist nemoze, lebo ma 5. Prikazenie. Preco nesmie ist ateistka? Ministrat si ineho ministranta nevezme za muza. Ale preco sa nesmu brat dvaja ateisti? Ak lektorka pride na to, ze lektor, tak nepojde na terapiu a neda si, po splneni podmienok, zmenit doklady. Preco to ale nemoze urobit transosoba?
Kde je tolerancia? Presne. Nikde. A od cias Krista ani nebola, ked krestania, napriek Kristovmu uceniu, vrazdili ludi pre iny nazor. A ty samotny: "liberali su retardovani, s nimi sa ja babrat nebudem. musime s nimi skoncovat"

Z krestanskych siekt napriklad Jehovisti nemozu prijat transfuziu. Su spravy o utoku jehovistov na transfuzne stanice? Alebo o tom, ako su ich pocity zranene, ked sa cez masmedia ziadaju darcovia, ked je zasoby male? Alebo ze maju darcovia vyhody? Ak hladas toleranciu, tak si ju nasiel.

Mimochodom, ak su len v RKC "chudobni, bohati, stari, chori, mladi", nie su napriklad aj medzi moslimami? Neoslavovali koniec Ramadanu vsetci taki?

Najvtipnejsi bol ale aj tak tvoj slech o tom ako "ateisti netusia ako funguje Cirkev". To by si mal bod, ak by si dokazal, ze to vies ty ako "veriaci". No kedze bol pred rokom voleny papez a ty si ukazal, ze nemas ani paru ako to prebieha a este si sa ruhal, tak by si si tieto reci mohol nechat pre seba, kedze rozdiel v tvojom ateizme je, ze krestana hras kopirovanim "krestanskych" webov.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Takže curta reagoval na môj post, potom dá Veľkonočný citát a následne sa mu dostane urážok, poloprávd, "účty", klamstvo, vytrollovania atd.
Aspoň, že mu javatar bol schopný aj k veci odpísať, v 95% obsahu jeho postu je slušná úroveň na rozdiskutovanie keď si chce s curtom popísať.
Ale tak celý kameň úrazu je to, že z curtu sa najprv robil komunista, potom tu vadí že je kresťan-katolík, ale user ateista-moslim je všetko okej.
Takže ako bolo v inej téme spomenuté určite nebude nejaký curta problém fóra prečo sem nechodia diskutovať tie stovky userov čo sem chodili.
Taký dodatok - aj medzi veriacimi aj priamo v Cirkvi sú aj ľudia homosexuálny aj transrodový, len teda nespadajú priamo do organizácie LGBTI +.
Tej ideológie tejto organizácie ktorá bola aj pri Olympijských hrách v Paríži a keď "boxeristka" čiže muž - mlátil ženy, takže toľko k ochrane žien.
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 06 apr 2026, 11:19 následne sa mu dostane urážok, poloprávd, "účty", klamstvo, vytrollovania atd.
Cituj tie urazky na curtu, udajne polopravdy, ci klamstva inych userov
ale user ateista-moslim je všetko okej.
kto je user ateista-moslim?
Takže ako bolo v inej téme spomenuté určite nebude nejaký curta problém fóra prečo sem nechodia diskutovať tie stovky userov čo sem chodili.
som rad ze si si 100% isty, pouzitim slova urcite ale je to len tvoj nazor. A curtov. Prave taky ako curta zabija diskusiu, lebo diskutovat nevie, kedze si len napise to co chce a ked sa mu uz nieco nepaci tak nereaguje.
Taký dodatok - aj medzi veriacimi aj priamo v Cirkvi sú aj ľudia homosexuálny aj transrodový, len teda nespadajú priamo do
o to viac by si cirkev mala tychto ludi vazit a nebrojit proti nim, nestazovat im zivot, nehanit ich, dopriat im rovnaky zivot ako maju heterosexualy. Ale cirkev robi presny opak, uraza, ponizuje, znevazuje LGBTI ludi, stve proti nim spolocnost, vytvara z nich triedneho nepriatela.

Dokazov je kopec, pastierske listy, aliancia za rodinu z ich klamlivymi a zavadzajucimi reklamami, vyjadrenia predstavitelov KBS, atd.
organizácie LGBTI +.
aka organizacia LGBTI? Organizacia? Ty vies co znamena organizacia? Kde ma sidlo tato LGBTI organizacia? Kto je predstavitelom tejto LGBTI organizacie? Nejake predstavenstvo? Vedenie? Je to slovenska LGBTI organizacia ci svetova?
a keď "boxeristka" čiže muž - mlátil ženy, takže toľko k ochrane žien.
kryta pedofilia v cirlvi, takze tolko k ochrane deti a pomoci detom od tejto organizacie. V RKC su len muzi, tolko k ucte k zenam od tejto organizacie. Mimochodom cirkev je organizacia, kedze ma nejake sidlo, vedenie, predstavitelov, volenych zastupcov.

Ja chapem, ze ti asi pretiekli nervy ked si videl ten naklad co sme dali trollovi curtovi a opustil si sa, ale klud.

Curta je troll a ty sa trolla chces este zastavat.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Odpovedanie citácii zhora dole - Sak čítaj diskusiu vidíš to tam nie ? pokial si mňa dotyční nezobrali do úst tak ich neoznačím, no je to na predchádzajúcej strane a aj na tejto. Ateista-moslim jackb. Reagoval aj inde čítam diskusie. Súhlas Cirkev má svoje chyby a aj ďaleko viac.
LGBTI miestne aj svetové organizácie. Áno je organizácia, sú aj mníšky. Javatar mu slušne argumentoval, takže klud. Dokáž že je (platený) troll.
"organizácie LGBTI+"- organizácie LGBTI - majú svoju podporu aj politickú, hnutia, združenia :
"Príklady LGBTI+ organizácií na Slovensku a v zahraničí:
Iniciatíva Inakosť: Občianske združenie založené v roku 2006, ktoré sa zameriava na presadzovanie práv LGBT ľudí.
SAPLINQ, o.z.: Organizácia, ktorá pracuje na podpore LGBTI+ ľudí.
Združenie rodičov a priateľov LGBT+ ľudí: Združuje blízkych LGBTI+ osôb.
ILGA-Europe: Medzinárodná asociácia homosexuálne orientovaných žien a mužov, ktorú podporuje aj Európska komisia"
"LGBTI organizácie sú subjekty (neziskové organizácie, združenia), ktoré túto komunitu zastupujú" - inak orientovaních ľudí - veriaci a v RKC nie.
Ak sa curta nespráva ako kresťan, tak prečo sa nezačne haniť aj to, keď ateista-moslim bránil Sharuu, bagatelizoval útoky nožmi Moslimami v DE.
Ale teda ak je Cirkev najväčšia mafia sveta a poslední pápeži (ako bossovia mafie) boli okej, tak to je ďalší úlet. Len RKC zlé iné ideológie oky.
Ale tak vidím ciel je vyhnať curtu z fóra, napr javatarovi nevadí preto mu aj argumentačne odpovedal, je to aj poznať, dostatočne vysvetlené.
Môžem tu skončiť aj ja, curta aj x iných veď je tu toľko aktívnych userov celé stovky každý deň ako kedysi, nie je ich tu menej než botov fora. :wink:
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Polemika u skutocnom dovode ukrizovania Jezisa - https://sekularisti.sk/velkonocny-speci ... li-jezisa/ zeby sa sekty spravali ako sekty uz v staroveku?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Dakujem, mLuks, ze citujes, lebo to je dalsi vylev chorej hlavy, ktory nastastie nevidim.

Este o mne napise, ze som "Rom, ktory konvertoval na islam", ako to pisal pred rokmi deuzivatel, ktory sa mojej sestre vyhrazal znasilnenim.
Je ale tak ukrutne hlupy, ked aj videl posty, ktore troll po inymi uctami postuje po sietach, ale jemu nestaci.

curta je naopak velky problem. lebo nic z toho co postuje, nie su jeho nazory a myslienky. o uzivateloch klame, a vyhraza sa im. nazvat kazdeho, kto neboli ako on retardovanym, urcite problem nie je. ved je vidno na temach, ktore tato dvojica zaklada. vymenia si dva posty a je vyriesene, forum zasvinene spamom.
curta podla toho co predvadza niky nedrzal v ruke Pismo a nebol v kostole. to by malo inemu "krestanovi", ktory schaluje vrazdenie Ukrajincov a je rasisticky voci kazdemu kto si dovoluje nebyt Europanom.

Ale paci sa mi, ako sport taha vsade. Pritom Iname Chalif je zena. Ved podla fasistov by ju davno hodili zo strechy, ak by nebola. Ale mozno mu beardie dovoli odfotit sa pri bavoraku, ked jeho debiliny kopiruje 1:1 :D
https://www.bbc.com/sport/boxing/articles/c8rm7kxe8klo

Takze to je "diskusia", kde troll, ktory sa vyhraza, uraza a odmieta diskutovat nesmie celit kritike, ale o inych sa opat pisu ciste lzi a zdielaju sa blbosti, uplne mimo temy. Lebo asi to ma byt tak, ze curta ukradne post a musi sa mu pritakat a chvalit, ako kvalitne ho ukradlo. Aky skvely "jeho nazor" to je. Namiesto toho, aby sa konecne zacal spravat ako krestan a kajal sa vsetko co si dovoluje. Nastasie pride Posledny sud a Spasitel mu vymeria za kazdy jeden hriech a kazde jedno farizejstvo.
Okrem toho je dost trapnucke, ako sa tema o Bohu a nabozenstvach meni na propagandu RKC, kde sa ale necituje papez, toho curta neuznava, ale rozne obskurne weby, ktore s RKC s ucenim Krista nemaju nic.

to musi byt strasne kňů kňů pod tymto postom :D
Odpovedatko, ci je kritika RKC alebo "krestanov" ateizmom
Criticizing the Catholic Church or self-proclaimed Christians doesn't make someone an atheist, because those are criticisms of institutions and individuals, not necessarily of God's existence. Many devout believers — including other Catholics — sharply criticize the Church's leadership, policies, or scandals. Protestant Christians have been critiquing the Catholic Church for 500 years. Many sincere Christians criticize "nominal" or hypocritical Christians precisely because of their faith.
Atheism is specifically the absence of belief in God (or gods) — it's a metaphysical position, not a stance on religious institutions or their members.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal: 06 apr 2026, 15:45 Dakujem, mLuks, ze citujes, lebo to je dalsi vylev chorej hlavy, ktory nastastie nevidim.

Este o mne napise, ze som "Rom, ktory konvertoval na islam", ako to pisal pred rokmi deuzivatel, ktory sa mojej sestre vyhrazal znasilnenim.
Je ale tak ukrutne hlupy, ked aj videl posty, ktore troll po inymi uctami postuje po sietach, ale jemu nestaci.

curta je naopak velky problem. lebo nic z toho co postuje, nie su jeho nazory a myslienky. o uzivateloch klame, a vyhraza sa im. nazvat kazdeho, kto neboli ako on retardovanym, urcite problem nie je. ved je vidno na temach, ktore tato dvojica zaklada. vymenia si dva posty a je vyriesene, forum zasvinene spamom.
curta podla toho co predvadza niky nedrzal v ruke Pismo a nebol v kostole. to by malo inemu "krestanovi", ktory schaluje vrazdenie Ukrajincov a je rasisticky voci kazdemu kto si dovoluje nebyt Europanom.

Ale paci sa mi, ako sport taha vsade. Pritom Iname Chalif je zena. Ved podla fasistov by ju davno hodili zo strechy, ak by nebola. Ale mozno mu beardie dovoli odfotit sa pri bavoraku, ked jeho debiliny kopiruje 1:1 :D
https://www.bbc.com/sport/boxing/articles/c8rm7kxe8klo

Takze to je "diskusia", kde troll, ktory sa vyhraza, uraza a odmieta diskutovat nesmie celit kritike, ale o inych sa opat pisu ciste lzi a zdielaju sa blbosti, uplne mimo temy. Lebo asi to ma byt tak, ze curta ukradne post a musi sa mu pritakat a chvalit, ako kvalitne ho ukradlo. Aky skvely "jeho nazor" to je. Namiesto toho, aby sa konecne zacal spravat ako krestan a kajal sa vsetko co si dovoluje. Nastasie pride Posledny sud a Spasitel mu vymeria za kazdy jeden hriech a kazde jedno farizejstvo.
Okrem toho je dost trapnucke, ako sa tema o Bohu a nabozenstvach meni na propagandu RKC, kde sa ale necituje papez, toho curta neuznava, ale rozne obskurne weby, ktore s RKC s ucenim Krista nemaju nic.
Škoda že stále trepeš nezmysli že ma ignoruješ, keď reaguješ aj tak. Ďakuješ mu teraz, hoci pred pár týždňami si si ho bral do úst v inej téme (prekrúcal si aj jeho slová), len ti už akosi zabudol odpísať, asi aby nebol náhodou flame medzi vami podobnými.
" ktory sa mojej sestre vyhrazal znasilnenim." - tak odsudzujem aby sa do diskusii brali do úst rodinný príslušníci, odsudzujem znásilnenia, ako aj tie v UK od pakistanských gangov (sak podľa teba sa to nedialo) to bola tvoja plodná diskusia s beardiem.
" ktore troll po inymi uctami postuje po sietach " - raz píšeš, že sú to jeho účty v iných témach píšeš že kradne posty iným userom. Už si rozmysli čo chceš vlastne povedať a ako to podložiť, lebo už vtedy pred 3 mesiacmi si to spackal s týmito tvojimi domnienkami.
" a vyhraza sa im " - už som sa ťa to kedysi pýtal, kde sa curta vyhráža ?
" forum zasvinene spamom. " - to myslíš aj tvoje spamy v téme Ficova vláda kde si škriekal do hekera a kde ste rozoberali vtáky ?
" ktory schaluje vrazdenie Ukrajincov " - už to podložíš kde to schvaľuje ?
" Ale paci sa mi, ako sport taha vsade. Pritom Iname Chalif je zena " - nato že ty nemáš rád šport píšeš o I.CH. ako o žene hoci je biologický muž, takže ani v tomto nemáš informácie.
Potom ten posledný odsek to vyzerá už dosť fanaticky z tvojej strany. No a ten koniec veď sme v téme o Bohu a náboženstvách diskusia je o tom, o nich. Neviem o tom, žeby sa curta vyjadroval neslávne o pápežoch (aj tích posledních), ak máš iný dôkaz tak to dokáž, ako aj že je (platený) troll.
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 06 apr 2026, 14:41 Sak čítaj diskusiu vidíš to tam nie ? pokial si mňa dotyční nezobrali do úst tak ich neoznačím, no je to na predchádzajúcej strane a aj na tejto.
ja nevidím nikto nejaké urážky iných userov na curtu, nevidím ani klamlivé, či inak zavadzajúce informácie od iných userov. Ak ich ty vidíš a obviňuješ iných userov z toho, tak ich cituj, ak ich citovať nechceš, tak mlč.
Ateista-moslim jackb.
jedno vylučuje druhé, nemôžeš byť ateistom a súčasne moslimom, teda veriť na alaha.
Reagoval aj inde čítam diskusie.
prestal reagovať v téme o Ficovi mu ľudioa argumentovali vykašlal sa tam na to a prišiel trollovať sem.
Súhlas Cirkev má svoje chyby a aj ďaleko viac.
a ako môže teda takáto chybná organizácia kázať ľudom ako majú žiť a čo majú robiť? Ako si to dovoľujú? To je fér? Nie, cirkev by mala mlčať.
LGBTI miestne aj svetové organizácie.
To sú mimovládne organizácie, tzn občianske združenia s konkrétnymi názvami, ty si vyslovene napísal že "LGBTI+" je nejaká organizácia, čo nie je pravda. LGBTI+ je len skratka slov.
Ak sa curta nespráva ako kresťan,
no nespráva sa tak, čo je na tom zlé ak na to upozorňujem?
Ale teda ak je Cirkev najväčšia mafia sveta a poslední pápeži (ako bossovia mafie) boli okej, tak to je ďalší úlet.
asi vieš, že pápež nemá absolútne slovo, pápež môže byť pekný ale ak je prehnité zvyšné vedenie on sám s tým nič neurobí
Len RKC zlé iné ideológie oky.
rKC si samé sebe odporuje v slovách a činoch, ja na to len poukazujem, nie je to môj problém, že oni vodu kážu, víno pijú.
Ale tak vidím ciel je vyhnať curtu z fóra, napr javatarovi nevadí preto mu aj argumentačne odpovedal, je to aj poznať, dostatočne vysvetlené.
či javatarovi vadí alebo nie, môže povedať len on. Cieľ je argumentovať trollom vecne, faktami, rozumne. Curtovi sa vždy snažím argumentovať faktami, číslami, dátami, ale sorry ak on ako kresťan použije slová ako "liberálna háveď", tak nebudem ani ja ťukať do klávesnice v rukavičkách.
Môžem tu skončiť aj ja, curta aj x iných veď je tu toľko aktívnych userov celé stovky každý deň ako kedysi, nie je ich tu menej než botov fora. :wink:
Nikto tu nikoho nedrží, ľudia prichádzajú aj odchádzajú, ľudom sa menia životné situácia atď, mnoho ľudí sa tu reglo ako mladí, dnes keď majú rodiny atď im môže byť nejaké fórum uprdele.

Autoeditácia príspevku po 10 min 9 sek:
Blastbit napísal: 06 apr 2026, 15:57 Ďakuješ mu teraz, hoci pred pár týždňami si si ho bral do úst v inej téme (prekrúcal si aj jeho slová), len ti už akosi zabudol odpísať asi aby nebol náhodou flame medzi vami podobnými.
ehm, to si si zapísal do svojej knihy hojko postov? Lebo ja si na nič také nespomínam, asi to nebolo pre mňa také dôležité ako pre teba.

Autoeditácia príspevku po 4 min 22 sek:
Blastbit napísal: 06 apr 2026, 14:41 Dokáž že je (platený) troll.
Že je curta len troll, to vidieť na postoch a vnímajú to viacerí ľudia. Či je platený, tak to už je na uváženie ale ak to, čo predvádza v téme o ficovej vláde robí zadarmo, tak potom je to ešte horišie s ním. Keď by za to bral aspoň peniaze, tak by som to chápal.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

- Mlčať budem keď uznám za vhodné, ak nevidíš tak si pozri hneď prvý koment pod curtovým na predchádzajúcej strane a ďalej, trolling atd.
- Uňho sa to nevylučuje, haní všetko kresťanské uráža tu kresťanov, takže nie je kresťan a velebí takmer všetko islamské, bol na Ramadáne sám to tak písal od seba že tam bol. Mne je jedno že tam bol, ale nebudem mu tolerovať jeho útoky na kresťanov všeobecne.
Z toho mi logicky vyplýva že je ateista ale sfanatizovanými Islamom a prečo si to myslím som mu zakaždým okomentoval ked niekde bagatelizoval správanie Islamu vo svete (včetne EU, UK). To je to čo mu ty ignoruješ.
- Vyjadril sa v téme Ficova vláda, čítal som to, napísal tam niektoré veci čím vám odpovedal, ja stým tiež nesúhlasím z politickej roviny on o tom vie že sa v politike tak na 90% nezhodneme, ale svoje vám odpísal, tu netrolluje, dal tu reakciu na môj post a vzápätí to čo sa jemu páčilo z kresťanských symbolík, ty a niektorí ďalší ste ho začali napádať, niečo vám vrátil.
- Cirkev má vnútorné problémy to nijako nerozporujem, tam sa zhodneme, nemali by to robiť, pritom oni sami sú zo značnej miery homosexuálny.
- 3x, ohľadom LGBTI a organizácii som to jasne napísal a podložil. Tí čo sú kresťansky veriaci a sú inak sexuálne orientovaní sa ich to LGBTI netýka.
- Ani ja sa vždy nesprávam ako kresťan to si priznám, ale ani ty nie si 100% v správaní a áno aj ty si mal diskusie s inými usermi fóra (nerátam mňa a curtu), kde si sa skrátka pochytil a nebolo to už o argumentácii, faktoch, slušnosti. Tak sa netvár že ty všade dávaš len fakty, logiku, argumentácie a že len so mnou a s curtom máš problém lebo nie je to tak. Sú useri v témach ktorý na teba reagovali nie moc pozitívne.
A taký jackb s jeho postami na fóre ohľadom náboženstva Islamu prečo aj na ne nepoukazuješ ? Si ateista a Islam je voči ateistom nepriateľskejší.
- Javatar to napísal jasne nevadí mu to, argumentoval mu to dobre, ty a jackb prevažne nie, ale súhlas, sú tam aj posty s ktorými sa náhodou zhodnem. Ono ja nemám červené súkno pred očami keď vidím nicky mLuks a jackb. Ak v niečom napíšete pravdu taká ako v skutočnosti je uznám to. Ja som síce konzervatívny liberál mám v mentálnej výbave aj liberálne sklony a myšlienky, ale 1x v histórii ste vy začali útočiť na curtu. Keď on napíše liberálna háveď tak mňa tým neurazí lebo vidím na koho reagoval. Nie je to síce správne ale tiež vráti požičané.
- Nie nezapísal, ale akonáhle by som to napísal ja alebo curta už by bola reakcia, jeho si akosi odignoroval, vrana vrane nevyklube oko že ?
- No tak preto načo tu písať o curtovi že tu sním nikto nechce diskutovať, keď min. ja sním diskutujem a aj teraz javatar a konieckoncov aj vy.
Potom tu vypisujete že hlavne on je dôvod prečo tu nikto nechce diskutovať, len sami na seba sa nepozriete častokrát aj vám chýbajú info v rôznych témach. Su aj useri čo maju rodiny a pridu sem hoc aj na pár minut. Iný user curtovi písal do témy (o useroch na hojku) že ho odrádzajú reakcie niektorích userov (nenapísal nicky), nenapísal že by mu vadili priamo curtove názory a reakcie.
- To už potom každý každého môže označovať za (plateného) trolla, len preto že má iný názor alebo úplne mimo históriu a realitu dianí vo svete.
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 06 apr 2026, 16:37 - Mlčať budem ked uznám za vhodné, ak nevidíš tak si pozri hneď prvý koment pod curtovým na predchádzajúcej strane a ďalej.
Vidím tam otázku, žiadnu urážku. Aj ja som curtu poslal na očné keď písal, že nevidí argumenty odomňa. Aký problém?
- Uňho sa to nevylučuje, haní všetko kresťanské uráža tu kresťanov, takže nie je kresťan a velebí takmer všetko islamské, bol na Ramadáne sám to tak písal od seba že tam bol. Mne je jedno že tam bol, ale nebudem mu tolerovať jeho útoky na kresťanov všeobecne.
Z toho mi logicky vyplýva ze je ateista ale sfanatizovanými Islamom a prečo si to myslím som mu zakaždým okomentoval ked niekde bagatelizoval správanie Islamu vo svete (včetne EU, UK). To je to čo mu ty ignoruješ.
A čo, že bol na ramadáne? to z neho robí moslima? Aj ja ako ateista chodím na kresťanské svadby, pohreby, krstiny, vstúpim aj do kostola ak je to nejaká významná pamiatka, ako napr. Dom sv Alžebty v KE, či iné podobné chrámy po svete. A čo to dokazuje? Že som kresťan? Nie.

Na kresťanov s hlave "útočí" pre ich pokrytecké správanie, kde písmo vraví jedno ale ich činy robia iné.
- Vyjadril sa v téme Ficova vláda, čítal som to, napísal tam niektoré veci čím vám odpovedal, ja stým tiež nesúhlasím z politickej roviny on o tom vie že sa v politike tak na 90% nezhodneme, ale svoje vám odpísal,
nevyjadril, na môj posledný post mi už neodpísal a zároveň všetky fakty, ktoré mu tam dali ľudia označil za klamstvá a to bolo jeho celé k tomu, presne toto je trolling.
tu netrolluje,
veľa krát trolloval aj tu
- 3x, ohľadom LGBTI a organizácii som to jasne napísal a podložil.
znovu to tvoje zlé vyjadrovanie, LGBTI+ nie je organizácia.
Tí čo sú kresťansky veriaci a sú inak sexuálne orientovaní sa ich to LGBTI netýka.
Aha, takže ak nejaká politická strana zastupujúca práva LGBTI+ ľudí presadí reg. partnerstvá, manželstvá, adopcie, či čokoľvek z toho, tak to bude platiť len pre "LGBTI ľudi" ale pre homosexuálne orientovaných kresťanov to platiť nebude? :D ...ty čo zas dristaš, že ich sa LGBTI+ netýka? LGBTI+ je skratka nič viac, v tej skratke sú obsiahnutí aj kresťanskí inak orientovaní ľudia.
- Ani ja sa vždy nesprávam ako kresťan to si priznám, ale ani ty nie si 100% v správaní
Ale vieš aký je rozdiel medzi mnou a tebou? Mne nikto nič neprikazue, žiadne písmo, žiadne dogmy, žiadny kňaz/biskup/atď.
A taký jackb s jeho postami na fóre ohľadom náboženstva Islamu prečo aj na ne nepoukazuješ ? Si ateista a Islam je voči ateistom nepriatelskejší.
Vzhľadom na to, že ja si nevediem kartotéku userov tohoto fora, nesledujem všetky témy, nemám evidenciu postov iných uživateľov fora, kto sa s kým hádal, kto komu čo napísal atď, ako máš ty, tak ja neviem o tom aby jackb bol moslim. Môžeš citovať, kde napísal o sebe, že je moslim.
ale 1x v histórii ste vy začali útočiť na curtu.
Sme malé deti na piesočku a ideme sa hrajkať na to, kto začal prvý, kto druhý, kto len opláca? Dospej.
Keď on napíše liberálna háveď tak mňa tým neurazí
Ae on to myslel ako urážku a urazí tým kopec iných ľudí, ty nie si pupok sveta a okolo teba sa netočí slnečná sústava
lebo vidím na koho reagoval. Nie je to síce správne ale tiež vráti požičané.
Vravím ako malé deti škôlke, vracia požičané, Dospej druhý krát.
- Nie nezapísal, ale akonáhle by som to napísal ja alebo curta už by bola reakcia, jeho si akosi odignoroval, vrana vrane nevyklube oko že ?
Srdiečko aj nežijem týmto fórom aby som reagoval na všetko a na každého aby som čítal všetko a pamätal is či som tomu a tomu odpísal či nie, mám prácu, rodinu, hobby.
- No tak preto načo tu písať o curtovi že tu sním nikto nechce diskutovať, keď min. ja sním diskutujem
"vrana vrane nevyklube oko, že?"
- To už potom každý každého môže označovať za (plateného) trolla, len preto že má iný názor alebo úplne mimo históriu a realitu dianí vo svete.
názor môžeš mať aký chceš, ale fakty, dáta sú len jedne, takže ak niekto vyslovene ignoruje fakty, čísla a dáta a aj napriek tomu si tu ide svoje, tak je troll.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

- Taký problém že nevidíš urážky a iné v kontexte, asi sa ti tiež hodí ísť na očné. Ako keď ja s Dreamerom riešim v skrátenom úväzku body, potom sa ty pridáš k diskusii, odpoviem ti ďalšími bodmi negatív SR zamestnávania a ty vzápätí reaguješ mimo témy o 25 mld a nie o skrátenom úväzku a zamestnávania, podmienok medzi SR-EU čo som riešil s Dreamerom. Potom aj urážky že ja klamem, robíš zo mňa klamára, takže sa ti zíde do života vidieť ďalej než len po nos.
- Jo ale ty si sa nemodlil ako on - ak by to neurobil v mešite tak tu už nepíše, v tom je ten podstatný rozdiel. Teba ako ateistu nikto nebude chcieť zato zabiť tu v SR spomedzi kresťanov (jedine ak naozaj fanatický s ktorým by si viedol nenávistné reči a pod)
AI - " V globálnom kontexte je postoj Islamu k ateizmu výrazne nepriateľský alebo odmietavý"
- Vyjadril sa ti tam kde si reagoval citáciami 4-ficova-vlada-2023-202x-t205530-5140.html , to že sa s konaním tupovlády nedá stotožniť je zase druhá vec. Ale odpovedal ti.
- Troloval vás - vyplývajúce z kontextu diskusie, netroloval tému ako takú a ani teraz nie v reakcii na mňa a to čo tam následne poslal na môj post.
- 4x, organizácie LGBTI som napísal, viac neriešim.
- Tí kresťanský ju neuznávajú šak ty sa tu preto hádžeš o zem že kresťania a Cirkev to netoleruje ako aj liberálne názory (hlavne že liberálne názory tolerujú konzervatívne že áno :) )
- Tak ateisti majú/mali (historických) svojich vodcov a ako som už pred rokmi dokázal sú aj ateisti čo veria v niekoho a v niečo. Ako je na ateistovi či si z toho bude chcieť niečo zobrať, je aj na veriacom čo si chce vziať z náboženstva (hriešnosť by nemal, ale nie sme stroje)
- No hej nečítaš to áno, ako zrovna vtedy keď sa do teba obúva v inej téme a ty mlčíš. Vyplýva to z jeho obhajob a spochybňovaniu istých skutkov Islamu v rôznych témach v postoch. Čítaj aj jeho a uvidíš, keď čítaš mňa aj curtu máš isto čas aj na iných.
- "hrajkať" :arrow: "Dospej" - tak ja mám dospieť, že úplne prvýkrát ste vy (aj ty) začali prvý naňho útočiť a pokračuje to doteraz keď on reaguje na môj post a link a vzápätí pridá niečo kresťanské aha, opäť si niekde lietaš ? Stále je to tu verejné fórum nie fórum jednej strany.
- Zdá sa ale že vy (aj ty) sa tu cítite ako pupok sveta okolo ktorého sa má točiť svet, tak vám dal takú reakciu s akou ste naňho išli.
- Ja: "Nie je to síce správne" :arrow: "Dospej druhý krát." - tak keď napíšem, že to nie je správne je zrejme dospelé nie ?
- "Srdiečko" - opäť si v tej škôlke ?...Tak keď máš rodinu prečo sa mne neustále venuješ ? Napísal som do témy pred obedom všeobecný post čo sa tu zase udialo za zhovadilosti a ty máš opäť potrebu na mňa reagovať a pitvať vetu po vete, veď to je až na smiech.
- No takže ste klamali keď ste tvrdili že tu sním nikto nechce diskutovať. Ja hoci aj s ním nemusím súhlasiť v politických témach, tak mu ešte dokážem napísať názor bez urážania jeho osoby a taký aby ma nenazval liberálnou hávedou. Vás tak nazval keď rýpete.
- "ale fakty, dáta sú len jedne" - Nie nie je to tak - fakty, dáta, čísla sa menia vzhľadom k okolnostiam vo svete. Takže nie je troll. Troli sú napr na FB diskusiách. Ak je troll a dokonca platený troll tak ako ste ho tu označili, tak to dokážte kto ho 100% platí. Ale inak dopadne to tak ako "desiatky účtov" na fóre a sociálnych sieťach (téma o useroch na hojku, to si aj ty čítal lebo si tam písal, aj keď opäť nie k téme čo sa riešila.)

V skratke zhrnutie : dal som post s linkom o počtoch kresťanov do príslušnej témy, k tomu sa vyjadril curta, pridal svoj názor, pridal niečo kresťanské. Na základe toho čo som si po týždni prečítal v tejto téme som to zhrnul, no opäť si mi ty napísal (v 90% stále ty) tu máš zrazu času more čítať čo píšem ja alebo curta, tam ti nevadí aj odpisovať v litániach zaujimavé.
To je snáď naposledy a nie len dnes čo som ti takto obsiahlo odpísal vetu po vete. Istý user by ťa poslal do zadku (ako goga nedávno) aby ti mal odpisovať na každú vetu a keď ti niekto (hoc aj curta) neodpíše na všetko čo si ty zmyslíš v ten moment, tak sa potom hádžeš o zem, že ti neodpisuje na všetko. Ako dovi s takýmto tvojim škôlkarským správaním. Ako aj v metabonde smutný život a tu curtovi a mne dávaj rozumy omg.
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 06 apr 2026, 17:51 Ale odpovedal ti.
Otvor tému, neodpovedal, povedať, že klamem keď neklamem nie je odpoveď.
- Troloval vás - vyplývajúce z kontextu diskusie,
je troll, aký je rozdiel medzi tým či trolluješ užívateľov, ktorí reagujú na tvoj bludpost alebo trolluješ tému spamom?
- 4x, organizácie LGBTI som napísal, viac neriešim.
napísal si síce organizácie LGBTI ale nemyslel si to v množnom čísle, napísal si "do organizácie LGBTI" čiže jednotné číslo
Blastbit napísal: 06 apr 2026, 11:19 len teda nespadajú priamo do organizácie LGBTI +.
ak si toto myslel v množnom čísle, tak tam malo byť "do organizácií LGBTI"

douč sa slovenčinu a celé toto naťahovanie je len preto lebo ty máš svoju blastbitovskú slovenčinu v ktorej neplatia pravidlá tej spisovnej, blastbitovskou rozprávaš len ty, preto ti ľudia nerozumejú

-
Tí kresťanský ju neuznávajú
si hovorca všetkých? kde som ja napísal, že všetci kresťania neuznávaju LGBTI? cituj
sú aj ateisti čo veria v niekoho a v niečo.
tu s tebou končím debatu, lebo nemám toto náladu zase rozoberať, môžeš sa hádzať o zem kolko chceš ateista neverí.
nenazval liberálnou hávedou. Vás tak nazval keď rýpete.
takže vzhľadom na to, že ty rýpeš domňa môžem ti aj ja kľudne nadávať a nebudeš sa z toho tri roky budiť v noci a obíjať mi to o hlavu?
- "ale fakty, dáta sú len jedne" - Nie nie je to tak - fakty, dáta, čísla sa menia vzhľadom k okolnostiam vo svete.
:D ..ty prepíšeš aj fyziku zachvíľu, dáta/fakty su v daný momemt len jedne a keď tie ingnoruješ, tak si troll
Ako aj v metabonde smutný život a tu curtovi dávaj rozumy omg.
a už je tu metabond :D ...už si zase nezvládol diskusiu, už si zase otvoril moju kartoteku čo máš doma a ideš vyťahovať všetko čo tam máš o mne poznačené a to len preto lebo sa ti nepáči, že kresťania ste tu asi dvaja a že tu ľudia budú odporovať curtovým bludom a dristom a trollovaniu a silovou mocou sa tu snažíš brániť svojho kamaráta v zbroji.

ďakujem za balast, kašlem na teba idem si vychutnať zvyšok hokeja.
Napísať odpoveď