Vojna na Ukrajine

Diskusie na politické témy...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Vojna na Ukrajine

Príspevok od používateľa Blastbit »

curta napísal: 31 júl 2026, 16:27 jackb mal by si tie choré výlevy ukončiť
kvôli tebe tu už nikto psychicky zdravý neostal :)
Pár (asi 6-10) aj ostalo, no diskutujú menej než by bolo vhodné.
Aj tento post by si si mohol upraviť, nech to nie je len taký offtopic.
K téme - fakty som dal, ako aj medializované info z vojny na UA.
Tvoj názor na link, protivzdušnú obranu UA, odpálenie Nord Stream ?
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Ono aj na moju adresu sa objavujú príspevky mimo témy typu "si blb" "máš nasraté v hlave" a pod.
Tak potom čo tu jackb predvádza, by sa zišlo niečo aj na jeho adresu. Síce to nahlási a možno to aj zmažú, ale kvôli nemu sa tu nedá diskutovať.
O odpálení Nord Stream asi nikto nevie ako to bolo, ohľadom vojny nefandím ani Ukrajincom ani Rusom, ale keď niečo také niekto napíše, tak hneď začnú choré výlevy bláznov, že je vrah a schvaľuje násilie na batoľatách :) A potom diskutuj medzi psychopatmi. Myslím, že aj beardie to vzdal.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja beriem Ukrajincov a Rusov takto - Rusi vyššie desiatky vojnových zločinov, Ukrajinci niekoľko prípadov (oni zase v SR kriminalita napr ked ukrajinský chalan zabil svoju ukrajinskú spolužiačku na internáte v BA - prípad z 2023, bitky v podnikoch a na ulici ničenie majetku atd).
Režim v Rusku jednoznačne zločinecký po každej stránke a napojený na mafiu, ukrajinský zase korupčný (tiež vplyv mafie čo pôsobila aj v SR) od hora dole a nemilo prekvapil aj taký generál Zalužnyj velebením Banderu (podpora na UA ohľadom vojnového zločinca cca 70%).
Nord Stream - viac záujmu na odpálení má UA, ale zatiaľ v ITA je jeden od nich zadržaný, ale platí aj uňho prezumpcia neviny.
Protivzdušná obrana UA je dobrá, ako aj najmä vďaka zahraničnej pomoci včetne dronov, hoci vyrábajú aj svoje. RF ich ale dokáže občas zostreliť.
No a ukrajinská protivzdušná obrana má aj trhliny a vlastné skutky ked na EU územii ich technika zabila ludí to tiež spadá pod niekolko prípadov.
Pokial by nešlo v prvom rade o suroviny - nerastné a aj také ako drevo a obilniny, strategický zisk územia, lacná prac. sila z UA pre EU, je po vojne.
Verdikt vojny: obete sú najmä - deti, starí ľudia, tehotné ženy. No dospelý z oboch strán doplnený kadejakou islamistickou suitou to zhoršujú. :sly:
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Súhlasím, akurát ten ruský režim nevidím ako jednoznačne zločinecký. Tiež by som tú vojnu videl nielen o zdroje.
A samozrejme, že za vojny nemôžu spochybňovať armádu ani na Ukrajine ani v Rusku, v obidvoch štátoch sa to berie ako vlastizrada.
Bandera najmä Poliakom strašne vadí. Vrátane Tuska. To si nejak budú musieť vyriešiť.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Mýliš sa ten režim je zločinecký pred 2014, lebo aj Putin má väzby na mafiu ešte z dôb, keď si európsky lídri sním podávali ruky.
Pridajme tam samozrejme Wagnerovu skupinu (reálne organizácia s desiatkami tisíc bojovníkmi), čečenský Kadyrovci, arabský žoldnieri.
Tak v Polsku jednoznačne veď tam bola genocída a paradoxne Bandera šiel potom po vojne žiť do Nemecka kde aj zomrel. No obete som spísal.
Zelensky urobil fatálnu chybu s ukrajinskou jednotkou, tá si dala názov z čias genocidy v Polsku, preto mu začali odoberať v Polsku vyznamenania.
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

curta napísal: 31 júl 2026, 16:53 Ono aj na moju adresu sa objavujú príspevky mimo témy typu "si blb" "máš nasraté v hlave" a pod.
Tak potom čo tu jackb predvádza, by sa zišlo niečo aj na jeho adresu. Síce to nahlási a možno to aj zmažú, ale kvôli nemu sa tu nedá diskutovať.
O odpálení Nord Stream asi nikto nevie ako to bolo, ohľadom vojny nefandím ani Ukrajincom ani Rusom, ale keď niečo také niekto napíše, tak hneď začnú choré výlevy bláznov, že je vrah a schvaľuje násilie na batoľatách :) A potom diskutuj medzi psychopatmi. Myslím, že aj beardie to vzdal.
Kto ti kde co pise? Ved jediny ty tu urazas inych uzivatelov a mna, ked ti rozporujeme tvoje kraviny, ktore sem zvlacas z kazdej zumpy.
Kde si teraz vymyslel daky Nord Stream? Ved ten si Rusi znicili sami miniponorkou. Vsetci okrem Nemcov zastavili vysetrovanie po tom, co Dani ukazali fotky, ako sa Rusi ponarali nad miestami vybuchov.

beardie by ta hnal rovno do kelu. ten ale cez covid zdezolatnel a chytil sa do vlastnych lzi a sraciek.
Blastbit napísal: 31 júl 2026, 17:05 Ja beriem Ukrajincov a Rusov takto - Rusi vyššie desiatky vojnových zločinov, Ukrajinci niekoľko prípadov (oni zase v SR kriminalita napr ked ukrajinský chalan zabil svoju ukrajinskú spolužiačku na internáte v BA - prípad z 2023, bitky v podnikoch a na ulici ničenie majetku atd).
Rusi pravidelne utocia na skoly, bytovky, nemocnice a "par desiatok", Ukrajinci brania svoje uzemie "niekolko pripdadov. Dobra patologia. Bitky v podnikoch, nicenie majetku - sice policia nic, ale budweby to vysetrili. Len sirit nenavist voci Ukrajincom a zchvalovat utoky na nich "ved robia zlociny".
Zachoval by si sa rovnako, ak by pre rozhovor v slovencine na ulici brutalne napadli traja fasisti slovensky par?
curta napísal: 31 júl 2026, 17:49 Súhlasím, akurát ten ruský režim nevidím ako jednoznačne zločinecký.
Vobec. Nic na na nom zlocinecke nie je. Este napis ako si velmi psychicky zdravy.
Bandera najmä Poliakom strašne vadí. Vrátane Tuska. To si nejak budú musieť vyriešiť.
Zase Futurama. Pritom to skreslovanie toho co sa stalo na Volyni vyhovuje skor rusofilnemu fasistovi Nawrockemu. Ale nebudeme si faktami kazit diskusiu.
Blastbit napísal: 31 júl 2026, 17:55 a paradoxne Bandera
Ten, o ktorom luzes, ze pachal genocidu bol zavrety celu vojnu v koncentraku. A v Nemecku zomrel nasilnou smrtou, si zabudol.
Ale preco by prezident inej krajiny urcoval ako sa mozu volat jednotky?
Ak mala CSLA jednotku po partizanoch, ktori vyvrazdili Karpatskych Nemcov o.i. v Sklennom, alebo v nej sluzili ludia zodpovedni za Svedske Šance, tak Dederoni mali vyhlasovat vojnu?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie "pár desiatok" ako teraz prekrúcaš, ja som jasne napísal vyššie desiatky a vyššie desiatky sa blížia k 200 (typy prípadov, UA uvádza viac)
Nebrania len svoje uzemie. Policia áno a nie že nič. Ano ved robia zločiny ako som vypísal aj ten ukrajinský mladík čo zabil ukrajinsku spolužiačku.
Uprac si pojmy a boli to gangstri, proti presile na obranu páru jedine s obuškom, údery a kopance nemusia stačiť. Ukrajinec mal reči na od pohladu mimoriadne nebezpečných chlapov iné ani nemohol čakať od nich.
Bandera bol ideologický vojnový zločinec a bolo mu blízke spolupracovať aj s nacistami kým sa mu to hodilo, aj voči Poľsku, genocidne sa jeho ideologie chytili jeho verní. Prekážali im Rumuni aj Romovia, rumunský Romovia aj na UA by vedeli svoje, režim chcel etnicky čistú Ukrajinu.
Tak potom tu neškriekaj že "fašistický" prezident Polska a polský fašisti môžu zato, že UA sa stále a opäť spája s genocidnou symbolikou.
Zelensky si zato môže sám, Zelensky môže aj za istú korupciu ktorá sa deje aj pri financovaní UA, nie je na úrovni Putina to nie, ale chyby robí.
P.S. - beardie sa ho kedysi zastal a neurážal a potom ani curta ho nemal dôvod volať "libtard" na svoju obranu. Názorovo si nesadli no úcta ostala.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Blastbit napísal: 31 júl 2026, 12:53 Veru no potetovaný nasypaný muž je určite vždy fašistický, ktorý dal po hube Ukrajincovi za ich vzájomné napádanie.
Hoci teda ukrajinský muž nevedel, že sa jedná o gangsterov tak hovoril svoje voči presile takže to tak potom aj dopadlo.
A potom, že človek má na vás dvoch reagovať normálne, keď jeden trollí a druhý napíše zase takúto kravinu. A ešte vy dvaja idete hodnotiť normálnosť užívateľov a tváriť sa ako etalón morálky, pritom vaše postay majú od normálnosti tak ďaleko, jak Košice od Tokya.

Čital som o tom na rôznych portáloch, videl videá. Podľa toho čo som čítal konflikt vznikol v obchode kde ukrajinský pár stál v rade pri pokladni a jeden z mužov sa obehol, na čo sa ohradila ukrajinka, že prečo sa predbehol. muž bol voči nej agresívny a keď zistil, že je ukrajinka žačal jej vulgárne nadávať, následne sa konflikt preniesol na parkovisko, kde už dvaja muži prišli k ukrajinskému páru k ich autu a ďalej pokračovali vo vulgárnom urážaní, následne jeden z mužov fyzicky napadol ukrajinca, keď sa ho jeho priateľka zastala udrel aj ju, dobehol tam aj tretí muž a všetci traja bili a kopali ukrajinca, dokonca aj keď bol už na zemi. Môžeš mi vysvetliť, kde v tomto príbehu je vzájomné napádanie?

A potetovaný nasypaný muž zvykne byť fašistický a najmä vtedy ak ho rozčúli to, že to bol ukrajinský pár.

Podľa tvojej logiky, ak teba niekto obehne v obchode a ty sa voči tomu ohradíš, tak to znamená, že si daného človeka napadol a on ti zato môže úplne v pohode rozhodiť sandál jo? Chápem správne to tvoje vzájomné napádanie?

Už minule som ti v LGBTI téme napísal, že si hyjena, keď si napísal, že islamista vyhral na plnej čiare nad LGBTI, a takýmto ďalšími postami to len dokazuješ.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

mLuks - dobre vysvetlim ti to, vyjadril som sa snád ku všetkemu (tieto dva odstavce nižšie a v téme LGBT).

Ukrajinka sa ohradila na chlapa ktorý od pohladu bol nebezpečný (gangster nebude ústretový, Ukrajinec slovne bránil potom priatelku, ako očividne už aj potom pred autom)
Nie nebol fašista, fašizmus mafiu/gangstrov prenasledoval, tí 3 Poliaci sú nacisti - existujú mafie a gangy kde vyznávajú ideologiu nacizmu. No samozrejme fašizmus aj nacizmus ako aj Banderova ideologia sú zločinecké a genocidné len s iným pohladom na mafiu.
Poliaci boli nacionalistický/nacistický voči ukrajinskému páru (teda ak si to aj spojili so súčasnou politikou a vnímaním Ukrajiny voči Polsku). Prvu chybu urobila Ukrajinka mala byť ticho, najväčšiu chybu tí traja náckovia ich zbytočným napadnutím.
Len škoda že aj prípady zo SR s tebou tak nelomcujú, ked 3 nacisti z Ukrajiny začlenení v slovenskom nacistickom gangu bíjavali v BA ludí na ulici, ked ukrajinský chalan zabil ukrajinskú študentku, ked nafetovaný a opitý Ukrajinec najprv ohrozoval na kolobežke ludí a potom pobodal Slováka, ked Ukrajinci sa v Nitre pobili s Romami, ukrajinské bitky v baroch a ničenie slovenskeho majetku, ked Ukrajinci formou mafie vypalovali slovenské podniky, alebo aj ked Ukrajinec v Holandsku spáchal vraždu - to ti nepasuje spomenúť, alebo o tom nevieš, ale to už je tvoja nevedomosť takýchto prípadov, alebo "skutky sa nestali."

"Podľa tvojej logiky, ak teba niekto obehne v obchode a ty sa voči tomu ohradíš, tak to znamená, že si daného človeka napadol a on ti zato môže úplne v pohode rozhodiť sandál jo?" - záleží akým tonom mu to poviem ked sa bavíme o mužovi, ak rozumne mi odpovie že dobre zaradí sa späť aj ked môže vyzerať nepríjemne až nebezpečne. Ak odpovie agresívne a arogantne a začne mi tykať a vidím že vyzerá byť nebezpečný tak ho nechám tak (ked nestojim o konflikt, ale zase tiež sa poznám aký by som dokázal byť a tiež nie som tintínko 182 cm a 90 kg primerane vyšportovaná postava s funkčnou silou tú mám a niečo z bojových umení ma naučili, nie tupé chvastanie ver či never ale je to tak).
Kedže neviem čo je zač a čoho je schopný (možno je naťahaný z drog) už priamo v obchode by mohol urobiť konflikt alebo počkať si ma na parkovisku, no v takom prípade nebudem čakať a velmi mu možem ublížiť aj jednou ranou/iná nutná obrana/nejaký pevný konár, ak začne prvý bitku a je jedno či je svalnatý a má 2 metre a 120 kg alebo bežná výška napr 180 cm a svalnatá potetovaná postava (môže vedieť bojové umenie alebo aj nemusí). Ale tak v krátkosti : je mi jedno ja pustím ludí ked aj mám väčší nákup a 2 ludia s 2-3 potravinami a nech sú hocijakeho etnika.
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 31 júl 2026, 21:28 Prvu chybu urobila Ukrajinka mala byť ticho.
ďalej to už ani riešiť nemusím… lebo tvoja logika je ďaleko od normálneho a rozumného rozmýšľania. A ešte ty si dovolíš hodnotiť koľko ľudí je to na fóre normálnych
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No zamyslel som sa nad tým odhadom a vyšlo 6-10 tých čo sa ešte ukážu online (nerátal som seba a curtu). Ked si sa tam nenašiel čo ja stým.
K téme - https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... u-40590776 - to je zúfalý krok RF. Tak polská "fašistická" obrana chráni Balt a nie len ich.
"Dvojice polských letounů F-16 v pátek zachytila a „vyprovodila“ ruský průzkumný letoun Iljušin Il-20. Letěl s vypnutým transpondérem a bez...."
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 31 júl 2026, 22:10 No zamyslel som sa nad tým odhadom a vyšlo 6-10 tých čo sa ešte ukážu online (nerátal som seba a curtu).
Som rád, že vás dvoch nerátaš medzi normálnych, aspoň trošku sebareflexie z vašej strany, keď už od toho trolla ju fakt čakať človek nemôže. Či ja som sa niekde našiel, teba už nemusí trápiť.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Každý pokorný človek sa vie nad sebou zamyslieť, ty si tvrdil že ty sa nad sebou nepotrebuješ zamýšlať, do akej skupiny si sa zaradil vieš.
Očividne to teba trápi, keď ty nemusíš čítať diskusie ani dlhšie odpovede a reaguješ tu primárne na počty normálnych ľudí na fore, neplač už.
Tak ako som aj tebe dosť detaile zhrnul prípad s Poliakmi, prípady RF a UA zločinov a nie len v SR, ako aj vojnu na Ukrajine v normálnej reakcii.
Napísať odpoveď