Blastbit napísal: 31 júl 2026, 18:25
Nie "pár desiatok" ako teraz prekrúcaš, ja som jasne napísal vyššie desiatky a vyššie desiatky sa blížia k 200 (typy prípadov, UA uvádza viac no a počítajú samotné obete vojny na ich strane v státisícoch.)
Ved som citoval, ako si napisal "par desitok". Takto zlahcovat vojnove zlociny
Nebrania len svoje uzemie a zbrane dostávali na obranu svojho uzemia, nie na územie EU. Policia áno a nie že nič - ako ved robia zločiny, ked som vypísal aj to že ukrajinský mladík čo zabil ukrajinsku spolužiačku.
E? A co brania ked nebrania svoje uzemie? Co mas s tou spoluziackou? Uplne od veci si to sem dal druhy krat.
Uprac si pojmy a boli to gangstri, proti presile na obranu páru jedine s obuškom, údery a kopance nemusia stačiť. Ukrajinec mal reči na od pohladu mimoriadne nebezpečných chlapov iné ani nemohol čakať od nich.
"Ukrajinec mal reci"? To si kde vysnival. Video zacina ako sa Ukrajinec brani. Fasisticke svine brutalne a najma bezdovodne napadli ukrajinsky par.
Bandera bol ideologický vojnový zločinec a bolo mu blízke spolupracovať aj s nacistami kým sa mu to hodilo, aj voči Poľsku, genocidne sa jeho ideologie chytili jeho verní. Prekážali im Rumuni aj Romovia, rumunský Romovia (klamstvo s Tate), no aj na UA by vedeli svoje, režim chcel etnicky čistú Ukrajinu.
Bandera bol vaznom koncentracneho tabora. Nacistickeho. Ak by nieco z toho co si vygeneroval (a co maju krpati uchylni rumunski Romovia s touto temo?!) naozaj robil ci publikoval, nosili by ho na rukach ako ludi rovnakeho nazoru po celej Europe. Jeho zavreli do koncentraku.
Tak potom tu neškriekaj že "fašistický" prezident Polska a "polský fašisti" môžu zato, že UA sa stále a opäť spája s genocidnou symbolikou.
Zelensky si zato môže sám, Zelensky môže aj za istú korupciu ktorá sa deje aj pri financovaní UA, nie je na úrovni Putina to nie, ale chyby robí.
Ale polsky prezident je otvorene fasisticky. Polski fasisti mozu za to, ze aj napriek nim Ukrajina este stoji. Blokovali hranice, ktorymi sa vozi vojneska aj humanitarna pomoc; teraz napadaju Ukrajincov v Polsku len preto, ze su Ukrajinci. Vies, tie volby v Polsku dopadli velmi tesne. Nazvat ludi, ktori fasisticku svinu nevolili fasistiami od teba nie je spravne.
Chyba ti kontext toho za co si "Zelensky moze sam". Dalsi splech bez kontextu.
P.S. - beardie sa ho kedysi zastal a neurážal a potom ani curta ho nemal dôvod volať "libtard" na svoju obranu. Názorovo si nesadli no úcta ostala.
Hej, zastal: katolickeho rusofilneho komunistu
tvoj novy bff prisiel s "retardovanym liberalmi" bez toho, aby niekto na neho reagoval.
Blastbit napísal: 31 júl 2026, 21:28
Ukrajinka sa ohradila na chlapa ktorý od pohladu bol nebezpečný (gangster nebude ústretový, Ukrajinec slovne bránil potom priatelku, ako očividne už aj potom pred autom na parkovisku.)
No ako si Ukrajinec dovolil branit svoju frajerku. To je fakt neskutocny zlocin.
Len škoda že aj prípady zo SR s tebou tak nelomcujú, ked 3 nacisti z Ukrajiny začlenení v slovenskom nacistickom gangu bíjavali v BA ludí na ulici
Toto si vymyslel bulvar
opitý Ukrajinec najprv ohrozoval na kolobežke ludí a potom pobodal Slováka, ked Ukrajinci sa v Nitre pobili s Romami, ukrajinské bitky v baroch a ničenie slovenskeho majetku, ked Ukrajinci formou mafie vypalovali slovenské podniky, alebo aj ked Ukrajinec v Holandsku spáchal vraždu
Toho s nozom najskor napadla "romska ferovka"

Ku zvysku nie su ziadne dokazy okrem spleochov na bludewenoch.
Co ti urobili Ukrajinci, ze na nich budes patologicky robit katalog xenofobnych lzi?
Mas taky aj na Rusov?
Ale tak v krátkosti : je mi jedno ja pustím ludí ked aj mám väčší nákup a 2 ludia s 2-3 potravinami a nech sú hocijakeho etnika.
Fasisti par predbehli, lebo par bol z Ukrajiny. Ak by teba predbehli nafetovani "prislusnici ineho ako slovanskeho etnika", tak v teme o cudzincoch places cely cas.
Blastbit napísal: 31 júl 2026, 22:39
Dalšia z veľkých chýb - keď bol odvolaný M.Fedorov, dá sa protestovať, dá sa aj voliť
Urcite. Ked ruska raketa vie zasiahnut sukromnu akciu, tak urcite nebude vediet zasiahnut volebne miestnosti.
Podciarknute a scitane: dookola objahoba ruskych vojnych zlocinov, kopirovanie ruskych propagandistickych lzi, schvalovanie bezdovodneho utoku troch polskych fasistov na ukrajisky par, podnecovanie ku nenavisti voci Ukrajincov cez sirenie xenofobnych a nicim nepodlozenych lzi.