Az takto pozitivne som to teda necakal. Celosvetovo sme boli pokusne krysy.
Druha cast bude platenie MOMiek, to mal pan kukurica uz davno vyriesit.
Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
Re: Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
No MOMky budu zaujimave, tam sa nabalil statny tajomnik a aj dalsie skupiny, ktore mali info.
čo hovoríte na vypočúvanie Dr. Fauci-ho pred senátom?
- Viac ako 100-krát odmietol odpovedať: Dr. Fauci na radu svojich právnikov viac než stonásobne zopakoval predformulované vyhlásenie, v ktorom sa odvolal na Piaty dodatok Ústavy USA, ktorý občanom garantuje právo nevypovedať v prípade rizika sebaobvinenia.
- Milosť od Bidena: Fauci dostal na konci funkčného obdobia prezidenta Joea Bidena preventívnu prezidentskú milosť za všetky federálne činy spáchané počas jeho štátnej služby
- Hrozba krivej prísahy: Táto milosť sa však vzťahuje len na minulosť, nechráni ho pred krivou prísahou (perjury) priamo na novom vypočúvaní. Akékoľvek nové vyhlásenie v rozpore s dôkazmi by ho mohlo dostať pred súd, čo bol hlavný dôvod, prečo zvolil absolútne mlčanie.
- Rozpor v pôvode COVID-19: Republikáni (na čele s Random Paulom) ho konfrontovali s materiálmi, ktoré naznačujú, že Fauci už vo februári 2020 v súkromí vedel o experimentoch s gain-of-function vo Wuhane, hoci pred Kongresom v minulosti tvrdil, že americké Národné inštitúty zdravia (NIH) takýto výskum v Číne nefinancovali
- Mazanie e-mailov: Záznamy ho tiež vinili z toho, že inštruoval svojich podriadených, aby mazali úradné e-maily spojené s vyšetrovaním pôvodu vírusu
- Prenos vírusu v otvorenom exteriéri, kde vzduch neustále prúdi a pôsobí UV žiarenie, bol takmer nulový (pod 1 % všetkých prípadov). Zatvorenie ľudí do bytov paradoxne zvýšilo riziko rodinného prenosu a oslabilo imunitu pre nedostatok pohybu a slnka.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Dr. Fauci - ze ho vytahuju dezolati, ale nemam o tom kontext a nikdy som o nom nepocul.
Takze co to som si precital a...
Realne som nikde nevidel spomenute jeho pochybenia, len ze sa nechce nechat grilovat.
Ked to prirovnam k nam, tak aj u nas dezolatska vlada pluje po SAV a epidemiologoch, Kotlar oznacuje opatrenia za píííp... takze ja sa necudujem, ze sa Fauci nechce bavit s blbcami co tahaju politiku , Boha a svoju ideologiu do obdornych otazok.
Takze co to som si precital a...
Realne som nikde nevidel spomenute jeho pochybenia, len ze sa nechce nechat grilovat.
Ked to prirovnam k nam, tak aj u nas dezolatska vlada pluje po SAV a epidemiologoch, Kotlar oznacuje opatrenia za píííp... takze ja sa necudujem, ze sa Fauci nechce bavit s blbcami co tahaju politiku , Boha a svoju ideologiu do obdornych otazok.
-
starysomar
Hardcore addict
Vidím to podobne.
Preco by mal dr. Fauci odpovedat aspon raz fasistickej dezolatnej ruskej svini akou je Paul? On mal byt v base uz kedy roznasal virus po Senate.
Miestny hlavny dezolat sa tu chvalil, ze uz v roku 2020 mal Paul "dokazy, ze Fauci uvaril virus". Je 2026 a ten fasisticky smrad neukazal ani jeden.
Ten posledny bod su ciste dezolzi.
V Anglicku nebola povinnost zakryvat si tvar v exterieri a ake ma cisla obeti. Slovensko v prvej vlne niekolko desiatok.
Zase data dobehli zbozne zelanie dezolatov.
Fasista Paul je vinny z kriveho obvinenia dr. Fauciho a za kazdeho jedneho kto zomrel na covid, lebo pocuval jeho dezolzi. Tak isto je vinny z lzi pred Senatom, lebo trieskal do stola, ze "ma dokazy ako Fauci zabil miliony ludi". Do dnesneho dna neukazal ani jeden. Nech zhnije v base, ak ho za zabitie nesposlu na popravu.
Gr*g, alebo ak ejaj vygenerovala tie dristy?
Púchoviny Chat na aplikacii FSB, ruska "pravda", "zvodka ruskeho ministerstva". Blahozelam ku kvalitnemu zdroju.
Neboli to ale Rusi, kto prisiel so Sputnikom ako s prvou vakcinou? Na "virus ktory nebol"
Miestny hlavny dezolat sa tu chvalil, ze uz v roku 2020 mal Paul "dokazy, ze Fauci uvaril virus". Je 2026 a ten fasisticky smrad neukazal ani jeden.
Ten posledny bod su ciste dezolzi.
V Anglicku nebola povinnost zakryvat si tvar v exterieri a ake ma cisla obeti. Slovensko v prvej vlne niekolko desiatok.
Zase data dobehli zbozne zelanie dezolatov.
Fasista Paul je vinny z kriveho obvinenia dr. Fauciho a za kazdeho jedneho kto zomrel na covid, lebo pocuval jeho dezolzi. Tak isto je vinny z lzi pred Senatom, lebo trieskal do stola, ze "ma dokazy ako Fauci zabil miliony ludi". Do dnesneho dna neukazal ani jeden. Nech zhnije v base, ak ho za zabitie nesposlu na popravu.
Teda - Paul je priekazne tazky psychopat, ktorehio vyplodom nie je vhodne zvysovat dosah, ale je nutneho za ne postavit pred tribunal.On May 12, 2022, Paul stopped a vote on a $40 billion spending bill for aid to Ukraine
Paul has said that same-sex marriage "offends [himself] and a lot of people" on a personal level, and said there is a "crisis that allows people to think there would be some other sorts of marriage
Paul describes himself as "100% pro life",
Paul has not definitively accepted the scientific consensus that global warming is real, progressing, and primarily caused by humans.
In 2009, Paul was interviewed by conspiracy theorist Alex Jones and suggested mandatory vaccination would be akin to martial law.
Paul has spread false claims about the safety and efficacy of the COVID-19 vaccine and other vaccines
On August 11, 2021, Rand Paul disclosed that his wife Kelley Paul had purchased a stake in Gilead Sciences, which manufactures an antiviral drug used to treat COVID-19, on February 26, 2020.
On October 10, 2023, Paul published Deception: The Great Covid Cover-Up
Gr*g, alebo ak ejaj vygenerovala tie dristy?
Púchoviny Chat na aplikacii FSB, ruska "pravda", "zvodka ruskeho ministerstva". Blahozelam ku kvalitnemu zdroju.
Neboli to ale Rusi, kto prisiel so Sputnikom ako s prvou vakcinou? Na "virus ktory nebol"
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tu je k tomu sircsie vysvetlenie, a ano je to ako SAV verzus Kotlar - https://www.facebook.com/hoaxyapodvody/ ... cMTqkqqbgl
Pri GoF, co sme sice s arcidefolatom vysvetlili, ale asi je 400 stran malo, by sa tiez dezolati mohli dohodnut comu veria.
Lebo, bud "Fauci uvaril biologicku zbran za taxdollars", a teda pomreli ti najsilnejsi a najzdravsi, alebo "je to len chripocka" a "nezomrel nikto okrem starych a uz chorych". Cize sa Fauci nema ku comu vyjadrit, GoF sa nestalo.
A opakovanie matka mudrosti. Brnenska MUNI na ako sucast aj Zbierku mikroorganizmov. Toto je adresa: https://ccm.sci.muni.cz/kontakty
Vyskumnicky a vyskumnici z MUNI chodia na antarkticku zakladnu a odoberaju vzorky. Ak by nasli v zobaku tunciaka nieco co ma potencial zabit miliony ludi, stale to bude virus z antarktickeho tucniaka. A ked nedodrzia protokol pri dekontaminacii a zo šalini sa virus rozsiri do centra mesta, potom na celu Juznu Moravu, na lavy breh rieky Moravy, aj do Viedne... a stale to bude antarkticky virus zo zobaka tucniaka. Nebude to znamenat "na MUNI vyrobili biologicku zbran, lebo je to virus z tucniaka, ktore tam neziju".
Tym, ze ocny lekar Paul za 6 rokov od skriekania na dr. Fauciho "ty si zavrazdili 4 miliony ludi", ked zaroven on a jeho ucenici zdielali, ze ziadny virus nie je, neodal ani riadok dokazov sa pohrdania Senatom a kriveho obvinenia dopustil len on sam. Ako som napisal vyssie: ocny lekar zdielanim vyplodov svojho psychopatickeho mozgu zabili tisice ludi a ma za to niest zodpovednost, tak ako vsetci dezolati.
Je mi divne, ze tunajsi "hrdina", ktory "si zmurkal na predavacky, ze sa snad nebude dusit pod handrou", a potom obtazoval lekarov a zdravotnikov, ked na nasledky svojej tupej hlavy zomieral, nezaluje ludi, ktori mu tie blbosti nakukali. Aj tu ich bolo.
Lebo, bud "Fauci uvaril biologicku zbran za taxdollars", a teda pomreli ti najsilnejsi a najzdravsi, alebo "je to len chripocka" a "nezomrel nikto okrem starych a uz chorych". Cize sa Fauci nema ku comu vyjadrit, GoF sa nestalo.
A opakovanie matka mudrosti. Brnenska MUNI na ako sucast aj Zbierku mikroorganizmov. Toto je adresa: https://ccm.sci.muni.cz/kontakty
Vyskumnicky a vyskumnici z MUNI chodia na antarkticku zakladnu a odoberaju vzorky. Ak by nasli v zobaku tunciaka nieco co ma potencial zabit miliony ludi, stale to bude virus z antarktickeho tucniaka. A ked nedodrzia protokol pri dekontaminacii a zo šalini sa virus rozsiri do centra mesta, potom na celu Juznu Moravu, na lavy breh rieky Moravy, aj do Viedne... a stale to bude antarkticky virus zo zobaka tucniaka. Nebude to znamenat "na MUNI vyrobili biologicku zbran, lebo je to virus z tucniaka, ktore tam neziju".
Tym, ze ocny lekar Paul za 6 rokov od skriekania na dr. Fauciho "ty si zavrazdili 4 miliony ludi", ked zaroven on a jeho ucenici zdielali, ze ziadny virus nie je, neodal ani riadok dokazov sa pohrdania Senatom a kriveho obvinenia dopustil len on sam. Ako som napisal vyssie: ocny lekar zdielanim vyplodov svojho psychopatickeho mozgu zabili tisice ludi a ma za to niest zodpovednost, tak ako vsetci dezolati.
Je mi divne, ze tunajsi "hrdina", ktory "si zmurkal na predavacky, ze sa snad nebude dusit pod handrou", a potom obtazoval lekarov a zdravotnikov, ked na nasledky svojej tupej hlavy zomieral, nezaluje ludi, ktori mu tie blbosti nakukali. Aj tu ich bolo.