Ked si myslim, ze vacsi (podstatne meno) byt nemoze, tak dokaze, je nasobne vacsiour-media-sr-adteam-sponzorovany-obsah
Cize ziadna pravda. Len reklamne sponozorovane lzi.
Skoda, ze na "zvrejnil Statisticky Urad" nie je link. Este by sa tie tupe dristy dali overit
Ten SU isiel za tie roky pekne do haja. Kym pred 13+ rokmi bolo chodit na jeho web a stahovat si data na tvorbu map denny chlebik a vsetko slo v pohode, dnes su to dve vety a dake obrazteky generovane ejaj. Dostat sa tu tabulke ani nahodou.
Okrem absencie zdrojovych dat ma este viac bavi sprava o tom, ako nemaju platny certifikat pri kazdom kliknuti
Esteze to neplatim zo svojich dani.
"ale to nie je vsetko, Horste".
O june 2026 ani smrad, ale je to lepsie. Medzi rokmi 2024 a 2025 stupol pocet ubytovacich zariadenie o 743. A ja som rad, ze pre ziskanie zapoctu nemusim na A4 vypisovat cokolvek racionalne ku takejto kravine
Ked sa tazko veri prvemu riadku, ako verit dalsim... a kde je ten jun 2026? niekto? prosim
Dalsia "zaujimavost", ze tuto urcite pravdivu informaciu, zdiela len rusky bludweb. Media, ktore si overuju co publikuju nic. Ako je to mozne?