4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
curta
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa curta »

Blastbit, s bláznami je ťažká reč

Tu to nie je aspoň mimo tému, ale diskusia o vlakoch zadarmo pre dôchodcov a študentov skončila tým, že mLuks hlásal, že študenti môžu pracovať na plný úväzok a nepotrebujú teda vlaky zadarmo. Za taký morálny fail by mal chodiť kanálmi, ale psychopati nemajú svedomie ani hanbu.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

curta napísal: 21 aug 2026, 20:28 Blastbit, s bláznami je ťažká reč
máš pravdu, s vami dvomi je ťažká reč, keď spustite svoj troll mode.
Tu to nie je aspoň mimo tému, ale diskusia o vlakoch zadarmo pre dôchodcov a študentov skončila tým, že mLuks hlásal, že študenti môžu pracovať na plný úväzok a nepotrebujú teda vlaky zadarmo. Za taký morálny fail by mal chodiť kanálmi, ale psychopati nemajú svedomie ani hanbu.
poprosím citáciu svojho príspevku, kde toto presne takto tvrdím, plus celý kontext aj z predchádzajúcich postov. Som zvedavý, či to bude presne takto sformulované, alebo si niečo zkomolil, prekrútil, vynechal, domyslel, vymslel. Máš možnosť ma roastovať, tak to dokáž. Inak si len klamár.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

curtovi uz nabehla vyplata ako vidim. A ako si moze krestna komunista a konspirator dat fotku postavy americkeho ateistu hladajuceho pravdu?
mLuks
Addict
Addict

asi ešte nie, Ficovej vlády sa ešte nezastáva, zatiaľ len došiel na pomoc kamošovi Blastbitovi.

O a Curta, keď už budeš hľadať ten môj post, tak nájdi prosím ťa aj ten tvoj, v ktorom si už pred rokmi tvrdil, že TG je najslušnejší slovák, blastbit to už pár hodín nevie nájsť

Autoeditácia príspevku po 22 min 54 sek:
Tvoje infantilné upravovanie postov a skývanie vecí do spojlerov a doplnenia niečoho čo tam predtým nebolo má nejaký súvis s tvojou povahou? Snažíš sa niečo zakryť?
Blastbit napísal: 21 aug 2026, 17:11 Veru ani Valášek nebol vo vláde a je členom PS
Blastbit, najprv si písal o úradnickej vláde ktorú skladala Čaputová, mám to od citované, už do neupravíš, Valášek nebol členom úradnickej vlády. Už miešaš dokopy Matovičovu/Hegerovu vládu a Čaputovej úradnickú vládu.

a keď už spomínaš Valáška, tak do frasa otvor ten Google
Dňa 1. marca 2021 oznámil svoje vystúpenie z koalície a vzdanie sa postu predsedu Výboru NR SR pre európske záležitosti, kvôli nákupu neregistrovanej vakcíny Sputnik V.[5] Deň na to oznámil, že odchádza aj z politickej strany Za ľudí, pretože strana na rozdiel od neho v koalícii ostáva.[6] V apríli 2021 vstúpil do mimoparlamentného hnutia Progresívne Slovensko.[7]
https://sk.wikipedia.org/wiki/Tomáš_Valášek
vo voľbách 2020 sa dostal do parlamentu so stranou Za ľudí, po vystúpení z koalície bol nezaradeným poslancom
oni nikdy nič, hlavne rýchlo byť premierom a tutlať, dovtedy aj so Smerom polarizovať spoločnosť.
Tvoja patologická nenávisť voči PS by mala začať byť liečená, povieš nám čo by mali tutlať?
Zdá sa že na ďalšej strane tendenciu brať do pysku s prekrúcaním, taký frustrovaný je, že môže mať niekto aj fakty a iný názor o politike v SR no.
mne je jedno aký máš názor, ale maťť názor neznamená mať pravdu, a keď raz sa tvoj názor nezakladá na pravde, ty žiadne fakty nemáš, ani ty ani curta.

A nie je psychopat, väčšinu dňa na fore + píše a spomína nicky ktoré nesúvisia s Ficovou vládou, raz ho možno aj milá prekvapí cumľaním iného
Veľmi ťa bolí, že tvoje klamstvá rozoberám na drobné a zatiaľ si nedokázal dátami a faktami ani jedno zo svojich tvrdení.

Klamal si o Curtovom poste, klamal si o Čaputovej úradnickej vláde, klamal si o Valáškovi, klameš o mne, klameš o PSku...a teba veľmi bolí, že niekto tvoje klamstvá rozoberá a rieši a že ty si nemôžeš takto bezbreho klamať koľko sa tebe zachce.

Si normálny? Načo to robíš? Dnes mám čas, závidíš mi alebo čo?

Autoeditácia príspevku po 10 min 2 sek:
Blastbit napísal: 21 aug 2026, 17:11 raz ho možno aj milá prekvapí cumľaním iného :psssst:
a takýmito infantilnými a úchylnými poznámkami len dokazuješ svoju slabosť, nízku inteligenciu a krátku zápalnú šnúru. ...mimochodom mne vyčítaš, že tu sedím a ty robíš to isté celý deň, celý deň mna reaguješ a odpovedaš, upravuješ si posty, skrývaš si nové reakcie na mňa do starých postov, si šialený.

To je fakt pre teba taký problém si priznať, že sa mýlíš, alebo že nemáš pravdu, resp. že si si niečo neoveril?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Plač závislého jedinečného výgrcka nie len na konci :lol: Späť k téme :
https://www.aktuality.sk/clanok/O37M4Mi ... -okupacie/
"Sikora spomína, ako za komunizmu čítal „ľúbostný list komunistickej strane“ od mladého študenta.
Naráža pritom na to, že človekom, ktorý tento list písal, bol dnešný premiér Robert Fico." ževraj sociálny demokrat :sly:
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 21 aug 2026, 21:44 Plač závislého jedinečného výgrcka nie len na konci :lol:
Píšeš o sebe? Chlapče zober si tabletky a choď radšej spať. Šturivareška do každej témy hovorí o druhých, že sú zavislí. Radšej hľadaj ten Curtov post o ktorom si klamal, že ho písal pred rokmi. Keď ho nájdeš tak vtedy mi to natrieš, nie týmito tvojimi opušťákmi.
Napísať odpoveď