4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
Blastbit, s bláznami je ťažká reč
Tu to nie je aspoň mimo tému, ale diskusia o vlakoch zadarmo pre dôchodcov a študentov skončila tým, že mLuks hlásal, že študenti môžu pracovať na plný úväzok a nepotrebujú teda vlaky zadarmo. Za taký morálny fail by mal chodiť kanálmi, ale psychopati nemajú svedomie ani hanbu.
Tu to nie je aspoň mimo tému, ale diskusia o vlakoch zadarmo pre dôchodcov a študentov skončila tým, že mLuks hlásal, že študenti môžu pracovať na plný úväzok a nepotrebujú teda vlaky zadarmo. Za taký morálny fail by mal chodiť kanálmi, ale psychopati nemajú svedomie ani hanbu.
máš pravdu, s vami dvomi je ťažká reč, keď spustite svoj troll mode.
poprosím citáciu svojho príspevku, kde toto presne takto tvrdím, plus celý kontext aj z predchádzajúcich postov. Som zvedavý, či to bude presne takto sformulované, alebo si niečo zkomolil, prekrútil, vynechal, domyslel, vymslel. Máš možnosť ma roastovať, tak to dokáž. Inak si len klamár.Tu to nie je aspoň mimo tému, ale diskusia o vlakoch zadarmo pre dôchodcov a študentov skončila tým, že mLuks hlásal, že študenti môžu pracovať na plný úväzok a nepotrebujú teda vlaky zadarmo. Za taký morálny fail by mal chodiť kanálmi, ale psychopati nemajú svedomie ani hanbu.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
curtovi uz nabehla vyplata ako vidim. A ako si moze krestna komunista a konspirator dat fotku postavy americkeho ateistu hladajuceho pravdu?
asi ešte nie, Ficovej vlády sa ešte nezastáva, zatiaľ len došiel na pomoc kamošovi Blastbitovi.
O a Curta, keď už budeš hľadať ten môj post, tak nájdi prosím ťa aj ten tvoj, v ktorom si už pred rokmi tvrdil, že TG je najslušnejší slovák, blastbit to už pár hodín nevie nájsť
Autoeditácia príspevku po 22 min 54 sek:
Tvoje infantilné upravovanie postov a skývanie vecí do spojlerov a doplnenia niečoho čo tam predtým nebolo má nejaký súvis s tvojou povahou? Snažíš sa niečo zakryť?
a keď už spomínaš Valáška, tak do frasa otvor ten Google
vo voľbách 2020 sa dostal do parlamentu so stranou Za ľudí, po vystúpení z koalície bol nezaradeným poslancom
Klamal si o Curtovom poste, klamal si o Čaputovej úradnickej vláde, klamal si o Valáškovi, klameš o mne, klameš o PSku...a teba veľmi bolí, že niekto tvoje klamstvá rozoberá a rieši a že ty si nemôžeš takto bezbreho klamať koľko sa tebe zachce.
Si normálny? Načo to robíš? Dnes mám čas, závidíš mi alebo čo?
Autoeditácia príspevku po 10 min 2 sek:
To je fakt pre teba taký problém si priznať, že sa mýlíš, alebo že nemáš pravdu, resp. že si si niečo neoveril?
O a Curta, keď už budeš hľadať ten môj post, tak nájdi prosím ťa aj ten tvoj, v ktorom si už pred rokmi tvrdil, že TG je najslušnejší slovák, blastbit to už pár hodín nevie nájsť
Autoeditácia príspevku po 22 min 54 sek:
Tvoje infantilné upravovanie postov a skývanie vecí do spojlerov a doplnenia niečoho čo tam predtým nebolo má nejaký súvis s tvojou povahou? Snažíš sa niečo zakryť?
Blastbit, najprv si písal o úradnickej vláde ktorú skladala Čaputová, mám to od citované, už do neupravíš, Valášek nebol členom úradnickej vlády. Už miešaš dokopy Matovičovu/Hegerovu vládu a Čaputovej úradnickú vládu.
a keď už spomínaš Valáška, tak do frasa otvor ten Google
https://sk.wikipedia.org/wiki/Tomáš_ValášekDňa 1. marca 2021 oznámil svoje vystúpenie z koalície a vzdanie sa postu predsedu Výboru NR SR pre európske záležitosti, kvôli nákupu neregistrovanej vakcíny Sputnik V.[5] Deň na to oznámil, že odchádza aj z politickej strany Za ľudí, pretože strana na rozdiel od neho v koalícii ostáva.[6] V apríli 2021 vstúpil do mimoparlamentného hnutia Progresívne Slovensko.[7]
vo voľbách 2020 sa dostal do parlamentu so stranou Za ľudí, po vystúpení z koalície bol nezaradeným poslancom
Tvoja patologická nenávisť voči PS by mala začať byť liečená, povieš nám čo by mali tutlať?oni nikdy nič, hlavne rýchlo byť premierom a tutlať, dovtedy aj so Smerom polarizovať spoločnosť.
mne je jedno aký máš názor, ale maťť názor neznamená mať pravdu, a keď raz sa tvoj názor nezakladá na pravde, ty žiadne fakty nemáš, ani ty ani curta.Zdá sa že na ďalšej strane tendenciu brať do pysku s prekrúcaním, taký frustrovaný je, že môže mať niekto aj fakty a iný názor o politike v SR no.
Veľmi ťa bolí, že tvoje klamstvá rozoberám na drobné a zatiaľ si nedokázal dátami a faktami ani jedno zo svojich tvrdení.A nie je psychopat, väčšinu dňa na fore + píše a spomína nicky ktoré nesúvisia s Ficovou vládou, raz ho možno aj milá prekvapí cumľaním iného
Klamal si o Curtovom poste, klamal si o Čaputovej úradnickej vláde, klamal si o Valáškovi, klameš o mne, klameš o PSku...a teba veľmi bolí, že niekto tvoje klamstvá rozoberá a rieši a že ty si nemôžeš takto bezbreho klamať koľko sa tebe zachce.
Si normálny? Načo to robíš? Dnes mám čas, závidíš mi alebo čo?
Autoeditácia príspevku po 10 min 2 sek:
a takýmito infantilnými a úchylnými poznámkami len dokazuješ svoju slabosť, nízku inteligenciu a krátku zápalnú šnúru. ...mimochodom mne vyčítaš, že tu sedím a ty robíš to isté celý deň, celý deň mna reaguješ a odpovedaš, upravuješ si posty, skrývaš si nové reakcie na mňa do starých postov, si šialený.
To je fakt pre teba taký problém si priznať, že sa mýlíš, alebo že nemáš pravdu, resp. že si si niečo neoveril?
Plač závislého jedinečného výgrcka nie len na konci
Späť k téme :
https://www.aktuality.sk/clanok/O37M4Mi ... -okupacie/
"Sikora spomína, ako za komunizmu čítal „ľúbostný list komunistickej strane“ od mladého študenta.
Naráža pritom na to, že človekom, ktorý tento list písal, bol dnešný premiér Robert Fico." ževraj je ale sociálny demokrat
Kvoli odpovediam k jedinečnému na jeho začaté a pokračujúce útoky, tak nech neroluje stranu spoiler to rieši :
https://www.aktuality.sk/clanok/O37M4Mi ... -okupacie/
"Sikora spomína, ako za komunizmu čítal „ľúbostný list komunistickej strane“ od mladého študenta.
Naráža pritom na to, že človekom, ktorý tento list písal, bol dnešný premiér Robert Fico." ževraj je ale sociálny demokrat
Kvoli odpovediam k jedinečnému na jeho začaté a pokračujúce útoky, tak nech neroluje stranu spoiler to rieši :
Spoiler
* Veru rok či roky staré posty sa "dajú" upraviť a hlavne sa "nedajú" zmazať či zo strany usera alebo od moderátorov, tak si ich slieď.
Také sú možnosti - ak si jeho prvý post o Gašparovi nenašiel, ale našlo len ten z 2025, kedže ako si písal ty všetky posty userov nečítaš.
Mne je jedno budem sa presne k tebe tak správať ako si zaslúžiš, aj keby máš na to míňať svoj čas, písať litánie alebo prehľadávať posty.
Spoiler preto nech neroluje stranu témy, nie ako ty citácie každej vety na x riadkov. Dopĺňal som info do kontextu v starých postoch, nemusím písať napr. 10 postov na tvoje začaté OT. Ano čakal si kedže som odpovedal na tvoje OT. Ked si o mne vypisoval ako som ja na tebe závislý hoci si ako aj teraz prvý zakaždým spomínal mňa v postoch, tak už sa ti nepáči ked som to ja tebe napísal. "Ja sa nepotrebujem nad sebou zamýšľať" v téme o uživateloch na hojku (téma na OT - aj od teba) tak ty si ukážková sebareflexia a "nemáš" ego, tak určite si inteligentnejší.
Tvoje posty tu tiež ostanú toho by bolo a ty nie si nejaký grál pravdy, etiky pri postoch a druhých označovať za klamárov a iné pre ich názory.
Aj to klameš že mám krátku zápalnú šnúru, keby ju mám krátku tak odpovedám pri x tvojich postoch na mňa behom chvíle a úplne na každý jeden a v každej téme kde si ma spomínal a nepísal si k pôvodným témam. Odpovedal som ti opäť až po dlhom čase, často až po mesiacoch.
Aj mesiace som nebol na fore online a ty si ma pár krát spomínal mimo tém. Vtedy si nevypisoval, že ja píšem do "každej témy", ako teraz.
Hej no to isté existencie písali o mne, okrem toho blázna aj tu zase klameš ale čo čakať od výgrcka čo sa tiež staral v minulosti ako dlho som ja na fóre čo a koľko píšem a hlavne do akých tém. Tam si poučuj doma koho chceš, ja teba pošlem do faku ako sa mi zachce keď začneš OT.
Keďže som inteligentnejší od teba a ty aj teraz neustále čakáš čo ti odpíšem, tak ti budem robiť čo najviac naschválov, tak ako si zaslúžiš.
Také sú možnosti - ak si jeho prvý post o Gašparovi nenašiel, ale našlo len ten z 2025, kedže ako si písal ty všetky posty userov nečítaš.
Mne je jedno budem sa presne k tebe tak správať ako si zaslúžiš, aj keby máš na to míňať svoj čas, písať litánie alebo prehľadávať posty.
Spoiler preto nech neroluje stranu témy, nie ako ty citácie každej vety na x riadkov. Dopĺňal som info do kontextu v starých postoch, nemusím písať napr. 10 postov na tvoje začaté OT. Ano čakal si kedže som odpovedal na tvoje OT. Ked si o mne vypisoval ako som ja na tebe závislý hoci si ako aj teraz prvý zakaždým spomínal mňa v postoch, tak už sa ti nepáči ked som to ja tebe napísal. "Ja sa nepotrebujem nad sebou zamýšľať" v téme o uživateloch na hojku (téma na OT - aj od teba) tak ty si ukážková sebareflexia a "nemáš" ego, tak určite si inteligentnejší.
Tvoje posty tu tiež ostanú toho by bolo a ty nie si nejaký grál pravdy, etiky pri postoch a druhých označovať za klamárov a iné pre ich názory.
Aj to klameš že mám krátku zápalnú šnúru, keby ju mám krátku tak odpovedám pri x tvojich postoch na mňa behom chvíle a úplne na každý jeden a v každej téme kde si ma spomínal a nepísal si k pôvodným témam. Odpovedal som ti opäť až po dlhom čase, často až po mesiacoch.
Aj mesiace som nebol na fore online a ty si ma pár krát spomínal mimo tém. Vtedy si nevypisoval, že ja píšem do "každej témy", ako teraz.
Hej no to isté existencie písali o mne, okrem toho blázna aj tu zase klameš ale čo čakať od výgrcka čo sa tiež staral v minulosti ako dlho som ja na fóre čo a koľko píšem a hlavne do akých tém. Tam si poučuj doma koho chceš, ja teba pošlem do faku ako sa mi zachce keď začneš OT.
Keďže som inteligentnejší od teba a ty aj teraz neustále čakáš čo ti odpíšem, tak ti budem robiť čo najviac naschválov, tak ako si zaslúžiš.
Píšeš o sebe? Chlapče zober si tabletky a choď radšej spať. Šturivareška do každej témy hovorí o druhých, že sú zavislí. Radšej hľadaj ten Curtov post o ktorom si klamal, že ho písal pred rokmi. Keď ho nájdeš tak vtedy mi to natrieš, nie týmito tvojimi opušťákmi.
Autoeditácia príspevku po 16 min 8 sek:
a len dúfam, že ti nenapadne nakecať Curtu v SS aby upravil nejaký svoj starý post a doplnil tam tie slová, tak ako to robíš ty. Lebo podľa aktuálneho vyhľadávania neexistuje Curtov post o najslušnejšom TG pred 13.6.2025
Autoeditácia príspevku po 17 min 44 sek:
Takže namiesto toho aby si si priznal chybu, ideš obviňováť Curtu alebo vedenie fora, že vymazal/lo post, o ktorom ty tvrdíš, že existoval. Ten post neexistoval a nikdy si si pred rokmi o tom s Curtom nepísal. Buď klameš zámerne, alebo sa ti to len zase niečo doplietol a hanbíš sa to priznať. Radšej sa budeš hádať ako povedať "Srry, mýlil som sa"Blastbit napísal: 21 aug 2026, 21:44 Veru rok či roky staré posty sa "daju" upraviť a hlavne sa "nedaju" zmazať či zo strany usera alebo od moderátorov, tak si ich slieď.
Mne je jedno ako sa ty budeš správať ku mne, ty si pre mňa len random osoba, z random fora, ktorá v živote pre mňa nebude mať hodnotu, keď sa raz rozhodnem z tohto fóra odísť, pre mňa prestaneš existovať, ale tieto posty tu ostanú, pre mňa je podstatné, že som vytvrátil tvoje klamstvo, že všetci vidia, že si klamár a že si len vymýšľaš.
Sám si môžeš za to, ako pôsobíš na tomto fóre. Nikto iný za teba tie posty nepíše, len ty sám. Že ťa má jeden za popleteného, druhý za klamára, tretí za trolla, štvrtý za blázna atď...je len výsledok tvojich postov, nauč sa za svoje posty niesť následky a zodpovednosť.
A môj čas nech ťa netrápi, trávim tu toľko času koľko ja uznám za vhodné. A celý minulý týždeň som na hojko čas nemal, ale to by si mal vedieť keďže vedieš evidenciu.
Autoeditácia príspevku po 29 min 17 sek:
to že svietim online, neznamená, že čakám na teba, len ja väčšinou vôbec nezatváram kartu s hojkom v prehliadači, druhá vec, ty stále prídeš a odpovieš, tak neviem kto z nás dvoch čaká na koho odpoveď. A tretia, ty mi chceš robiť naschvál ako malé dieťa a ja pre svoje vlastné dobro sa ťa zbavím, aby som ťa už nemusel čítať, čo iné sa dá robiť s človekom, ktorého ego prerástlo stratosféru a sebaraflexiu má ako ľudia zo Smeru, tak kto z nás dvoch je inteligentnejší? To si nečakal, čo?
Gratulujem, som na teba hrdy 
Blahoželám Blastbit, už ťa nebude obťažovať
Ešte na mňa ignore a bolo by to lepšie
A aký máš názor na články ktoré som dal ohľadom aktuálnych tém tejto vlády ?curta napísal: 22 aug 2026, 10:45 Blahoželám Blastbit, už ťa nebude obťažovaťEšte na mňa ignore a bolo by to lepšie
Lebo je tam čo riešiť, keďže kadečo opäť pokazili a sú aj ďalšie podozrenia konaní.
Čo sa týka vlády, tak Fico to pekne vždy povie: "ani my nie sme dokonalí a robíme chyby" a potom pokračuje v téme. Len progresívci asi veria v dokonalého politika. Myslíš, že keby vládnu šimečky, nebudú mať kauzy?
Rok 1968, tak to malo vyzerať aj na Ukrajine, nemuseli si nechať rozbombardovať a zamínovať krajinu, keď Rusov nechcú, po krátkom čase by odišli ako od nás. My sme taký vzor ako prejaviť odpor pri okupácii, alebo ako sa mierovo rozdeliť (1993).
Rok 1968, tak to malo vyzerať aj na Ukrajine, nemuseli si nechať rozbombardovať a zamínovať krajinu, keď Rusov nechcú, po krátkom čase by odišli ako od nás. My sme taký vzor ako prejaviť odpor pri okupácii, alebo ako sa mierovo rozdeliť (1993).
-
starysomar
Hardcore addict
Po krátkom čase? Si sa s koňom zrazil?
Ohľadom Takáča a potravín to by bol poriadny prúser, podnet dalo KDH. Desiatky rokov nie je krátky čas + dopady na štát a spoločnosť.curta napísal: 22 aug 2026, 11:00 Čo sa týka vlády, tak Fico to pekne vždy povie: "ani my nie sme dokonalí a robíme chyby" a potom pokračuje v téme. Len progresívci asi veria v dokonalého politika. Myslíš, že keby vládnu šimečky, nebudú mať kauzy?
Teraz tie dopady robí Smer a ostatné vládne strany, keďže sa bratríčkujú s režimom z Ruskej Federácie, rovnako totalitný stým zo 70 rokov.
*Jedinečný ma opäť označil klamlivo keďže nie som prívrženec Smeru, ale urážanie liberálov od progresívcov je bežné a iné mu zrejme neberie.
Potom nižšie o tej mafii, to majú spoločné degres (uživanie, dekriminalizácia, stretnutia s bossmi, kšeftopraktiky), ako aj oligarchia so Smerom.
Tuším sa v SMERe šíri syfilis alebo iná mozgožravá choroba, keď už mafiáni nerozumejú ani materinskému jazyku. Bezodkladne znamená o rok a kolaborácia s nepriateľom je obrana vlasti...
-
harrison314
Hardcore addict
nebude to tym, ze ako kazde autoritarske uskupenie postupne zacne verit svojej vlastnej propagnade a intelektualnej nadradenosti?
aj to je možné, vidno to aj na ich prívržencoch tu na fóre.
Curtino hľadáš ten môj post o tých vlakoch zadarmo? Neboj teba si do ignore nedám, lebo ty si len obyčajný troll a keď nemáš argumenty sa len vyparíš, ale Blastbit nemá mieru a skončí to pri nejakých uchylačinách a perverznostiach z jeho strany a to fakt čítať už nemusím.
Autoeditácia príspevku po 1 min 47 sek:
Curtino hľadáš ten môj post o tých vlakoch zadarmo? Neboj teba si do ignore nedám, lebo ty si len obyčajný troll a keď nemáš argumenty sa len vyparíš, ale Blastbit nemá mieru a skončí to pri nejakých uchylačinách a perverznostiach z jeho strany a to fakt čítať už nemusím.
Autoeditácia príspevku po 1 min 47 sek:
dôkaz, že si len troll, nikto príčetný toto nenapíšecurta napísal: 22 aug 2026, 11:00 Rok 1968, tak to malo vyzerať aj na Ukrajine, nemuseli si nechať rozbombardovať a zamínovať krajinu, keď Rusov nechcú, po krátkom čase by odišli ako od nás. My sme taký vzor ako prejaviť odpor pri okupácii, alebo ako sa mierovo rozdeliť (1993).
-
harrison314
Hardcore addict
Paci sa mi ako curta latentne schvaluje vojove zlociny a okupaciu zo strany Rusov (ako natupnickeho statu ZSSR). A kedze podla svol Ruska sme nepritelsky tstat, proti ktormu vedu vojnu vstekymi prostriedkami, tak to naplna definiciu vlastizrady.
Inac dnes som rozmyslal, ze ta neskutocna naklonost ku komunizmu, Rusku a silnym vodcom je vlastne mentalita vecneho otroka, ktory si nevie predstavit, ze by bol slobodny, a to ani v momente, ked tu slobodu zaziva.
Inac dnes som rozmyslal, ze ta neskutocna naklonost ku komunizmu, Rusku a silnym vodcom je vlastne mentalita vecneho otroka, ktory si nevie predstavit, ze by bol slobodny, a to ani v momente, ked tu slobodu zaziva.
lebo mentalita, že sa o nás niekto musí postarať lebo sami to nedokážeme (myslím ľudia), ten sentiment, že komunisti/štát nám dali byty, prácu rovno po škole, kto nepracoval išiel do basy, nenávratné pôžicky...dnes si musia mladí hypotéky zobrať, splácať a nemajú nič. Znie to možno hnusne ale kým nevymrie posladná generácia, ktorá zažila socializmus (komunistov) aktívne, teda už z pohľadu dospelého človeka, vždy budeme s týmto zápasiť.
Včera osm si akurát všimol, že beží ten naratív, že v 45tom nás oslobodili rusi ale v 68 obsadili ukrajinci
Autoeditácia príspevku po 3 min 32 sek:
Nalinkuj, kde Fico hovorí o tom ako robí chyby a čo Fico hovorí na adresu svojho brata, bratrancov, ktorí okradli štát na daniach a odvodoch.
Včera osm si akurát všimol, že beží ten naratív, že v 45tom nás oslobodili rusi ale v 68 obsadili ukrajinci
Autoeditácia príspevku po 3 min 32 sek:
NIe, progrsívci ani liberáli nečakajkú na dokonalých politikov, ale na politikov, ktorí nekradnú, ktorí robia veci pre krajinu, pre ľudí, ktorí majú sebareflexiu a keď sa niečo pokašle, tak odstúpia.curta napísal: 22 aug 2026, 11:00 Čo sa týka vlády, tak Fico to pekne vždy povie: "ani my nie sme dokonalí a robíme chyby" a potom pokračuje v téme. Len progresívci asi veria v dokonalého politika. Myslíš, že keby vládnu šimečky, nebudú mať kauzy?
Nalinkuj, kde Fico hovorí o tom ako robí chyby a čo Fico hovorí na adresu svojho brata, bratrancov, ktorí okradli štát na daniach a odvodoch.
Toto napíše progresívec, ktorý chce večne otročiť Bruselu.harrison314 napísal: 22 aug 2026, 14:02 Inac dnes som rozmyslal, ze ta neskutocna naklonost ku komunizmu, Rusku a silnym vodcom je vlastne mentalita vecneho otroka, ktory si nevie predstavit, ze by bol slobodny, a to ani v momente, ked tu slobodu zaziva.
Keď napíšem, že Slovensko nebude poslúchať Brusel v etických a kultúrnych otázkach, tak vaša mentalita otrokov sa hneď búri, že musíme poslúchať, lebo nám stopnú eurofondy
Ale keď chce niekto byť otrokom, tak je to jeho vec, nikomu tým neškodí, možno len sebe, problém je, že progresívci chcú slobodu druhým brať. Tá ich absolútna totalita. Jediní majitelia pravdy a kto má iný názor, tak ho zakázať. Lebo dezinformácia.
žeby to bolo tým, že sme DOBROVOLNE vstúpili do EU a podpisom zmluvy sme sa ZAVIAZALI dodržiavať právo EU, ktoré je nadradené nášmu? Ale tomu nejako nechceš chápať, že?curta napísal: 22 aug 2026, 14:29 Toto napíše progresívec, ktorý chce večne otročiť Bruselu.
Keď napíšem, že Slovensko nebude poslúchať Brusel v etických a kultúrnych otázkach, tak vaša mentalita otrokov sa hneď búri, že musíme poslúchať, lebo nám stopnú eurofondy
A veď nech Fico vystúpi z EU a nebudeme otrokmi Bruselu, keď si myslíš, že nám eurofondy netreba, necha sa páči.
NIe to je tvoje klamstvo, pretože názor môžeš mať akých chceš, to je základ liberalizmu aj progresivizmu, rozdiel je len medzi názorom a pravdou Curta. To že ty nemáš nejaký názor, to ti nikto neberie, maj si ho, akurát tvoj názor sa nezakladá na pravde a to je dezinformácia.že progresívci chcú slobodu druhým brať. Tá ich absolútna totalita. Jediní majitelia pravdy a kto má iný názor, tak ho zakázať. Lebo dezinformácia.
Názorov môžeš mať milion, ale pravda je len jedna. Nechceš chápať, rozumiem.
-
harrison314
Hardcore addict
Dokaz to. Ja neotrocim nikomu, ja pracujem v sukromnej firme.
Nie nasa mentalita sa buri, lebo je to "neposluchanie" je vzdy spajane s (vo vztahu a alebo):curta napísal: 22 aug 2026, 14:29 Keď napíšem, že Slovensko nebude poslúchať Brusel v etických a kultúrnych otázkach, tak vaša mentalita otrokov sa hneď búri, že musíme poslúchať, lebo nám stopnú eurofondy![]()
- s mafiou
- proruskymi svinami
- porusovanim ludskych prav
- alebo nicenmim nasej vlastnej krajiny
Ej a tie popravy v komunizme, alebo masove vrazenie ukrgajincov je akoze co? Vsetko len nie skodenie sebe.curta napísal: 22 aug 2026, 14:29 Ale keď chce niekto byť otrokom, tak je to jeho vec, nikomu tým neškodí, možno len sebe,
Keby nasi "narodniari" chceli skodit sebe, tak sa odstahuju za "slobodou" do svojej vynivanej maricky rusy. Ale to nikdy nerobia, preco?
Obvinujes inych z toho co robis sam.
Klamstvo, sirenie komunistickej propgandy, propgacia vojnoveho nepritela, manipulacia,... ani jedno z toho nie je iny nazor.curta napísal: 22 aug 2026, 14:29 Jediní majitelia pravdy a kto má iný názor, tak ho zakázať. Lebo dezinformácia.
Ale paci sa mi ako sa vzdy zastancovia totalitnych rezimov s brutalnou cenzurou a vrazdenim nazorovych oponentov radi skrivaju za demokraticke hodnota. Je to neskutocne smiesne a pokrytecke.
Chces totalitny rezim? Nemas pravo na slobodu, lebo si sa jej dobrovolne vzdal, pohrdas nou a chces ju inym zobrat. A hlavne nikto ma nemoze natknut z toho, ze som na teba zly, lebo tebe sa totalita paci, a ja ti ti ju rad doprajem. Pekne komunizmom komunizmus, fasistom fasizmu a demokratom demokraciu