4. Ficova vláda (2023-202x)
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
Fico je pri moci uz vela rokov a neosvedcil sa - teda nie je dovod ho volit znova a dufat, ze tentokrat to bude lepsie (nie, nebude), bohuzial to vacsina obyvatelov nechape.
K argumentu, ze cakame na idealnych politikov - to tu uz bolo viackrat vyvratene. Neexistuje bezchybny politik. Ale cielom volieb je zvolit si zakazdym niekoho lepsieho nez minule, a toho co sa neosvedcil poslat na smetisko dejin. Takymto sposobom mozeme mat zakazdym lepsich a lepsich politikov - v idealnom svete, kde by ludia volili na zaklade faktov a realnych vysledkov prace politikov, a nie iba emocii, slubov a prazdnych reci.
K argumentu, ze cakame na idealnych politikov - to tu uz bolo viackrat vyvratene. Neexistuje bezchybny politik. Ale cielom volieb je zvolit si zakazdym niekoho lepsieho nez minule, a toho co sa neosvedcil poslat na smetisko dejin. Takymto sposobom mozeme mat zakazdym lepsich a lepsich politikov - v idealnom svete, kde by ludia volili na zaklade faktov a realnych vysledkov prace politikov, a nie iba emocii, slubov a prazdnych reci.
Ale Šimečkova mama a Šimečkov paušál je ten najväčší problém slovenska.
To už ani ako vtip oni nemôžu myslieť.Manželka vyšetrovateľa kauzy cesty Matúša Šutaja Eštoka do Abú Zabí sa stala predsedníčkou dozornej rady spoločnosti Energetika Slovensko. Pracuje ako kozmetička. Na pozíciu ju bez výberového konania krátko po druhom odmietnutí trestného oznámenia dosadilo ministerstvo hospodárstva, ktoré ovláda Hlas, upozorňuje Nadácia Zastavme korupciu.
Vyšetrovateľ celkovo trikrát odmietol trestné oznámenie. Nadácia teraz podala námietku zaujatosti.
-
starysomar
Hardcore addict
Ale môžu ako denne vidíme. A do volieb ďaleko a podľa súčasných preferencií to aj tak nevyzerá ktovieako. Je tu veľa nerozumných, nerozhľadených ľudí 
Tak snáď pustia aj Ficovho atentátnika, keďže Fico neskapal, podľa logiky súdu by teda mali prekvalifikovať skutok len na ublíženie na zdraví. Krásny štát nám ten Fico za necelých 16 rokov vybudoval. Krajina, kde zlodeji a vrahovia sú chránení a majú viac práv ako slušný človek dodržujúci zákony.harrison314 napísal: 24 aug 2026, 11:31 Mila pani, ktora sa pokusila otravit niekolko ludi, od ktorych najskor zmanipulovala, nasledne si od nich poziciala velku sumu penazi a nakoniec ich otravila, je na slobode. Vdaka Ficovej novele trestneho zakona.
-
harrison314
Hardcore addict
https://www.aktuality.sk/clanok/F1NYpp3 ... nej-firme/
Neni tyzdna sa meni na neni hodiny.
A takto sa vysetruju Estokove letenky, ale skuste raz nedat blok za 1.2€ zmrzlinu.
Neni tyzdna sa meni na neni hodiny.
A takto sa vysetruju Estokove letenky, ale skuste raz nedat blok za 1.2€ zmrzlinu.
Politika si hlavne mozes vychovat tym, mu vystavis ucet na konci kazdej vlady. Fica ludia volia napriek tomu, ze robi hovno a on tym padom nema ziadny dovod robit to inak.Mek napísal: 24 aug 2026, 12:14 Fico je pri moci uz vela rokov a neosvedcil sa - teda nie je dovod ho volit znova a dufat, ze tentokrat to bude lepsie (nie, nebude), bohuzial to vacsina obyvatelov nechape.
-
starysomar
Hardcore addict
Ja len nechápem kde sa berie toľko ... ľudí, ktorí mu veria a fandia. Hrozí, že bode mať takú ak nie väčšiu podporu aj naďalej. Neviem čo s tým.
Lebo im imponuje imperiálna/totalitná politika ktorú jeho vláda zosobňuje (chceli by byť na ich mieste - tá chuť moci, vplyvu)
Kým teda neprídu na pôdu EU, kde už teda skoro nič ani on, ani jeho vláda neznamená, ale chabrať peniaze z EU, tak to už teda hej.
Lenže sú tu aj ďalší hráči ale teda na východ od EU a tí tiež im niečo dajú, plus teda si "môžu" u nich raziť rétoriku, keď by sa niečo zomlelo.
A čo stým ? nepomáha škriekať na koaličného voliča v zmysle : klamár, rusofil, kremlobot a pod, ale vysvetľovať rozumne - čomu asi nechápete.
Kým teda neprídu na pôdu EU, kde už teda skoro nič ani on, ani jeho vláda neznamená, ale chabrať peniaze z EU, tak to už teda hej.
Lenže sú tu aj ďalší hráči ale teda na východ od EU a tí tiež im niečo dajú, plus teda si "môžu" u nich raziť rétoriku, keď by sa niečo zomlelo.
A čo stým ? nepomáha škriekať na koaličného voliča v zmysle : klamár, rusofil, kremlobot a pod, ale vysvetľovať rozumne - čomu asi nechápete.
-
harrison314
Hardcore addict
Uz si to skusal?Blastbit napísal: 24 aug 2026, 15:11 A čo stým ? nepomáha škriekať na koaličného voliča v zmysle : klamár, rusofil, kremlobot a pod, ale vysvetľovať rozumne - čomu asi nechápete.
Áno veď aj tu vieme ktorý nick, aj v realite a x krát vysvetliť, lebo urážky ich viac zatnú než mulice.
Potom si povedia, že sú k nim voliči a ich strany povýšenecký a ich to utvrdí voliť tých, čo s nimi tak nejednajú.
Keď začneš voličovi Republiky či komunistov "vysvetlovať" niečo agresívne, to je ich spôsob slovného boja a nepohneš nimi.
Takže zrušenie transakčnej dane, tvrdí premiér, článok s predplatným https://www.aktuality.sk/clanok/3wxzu43 ... cnej-dane/
-
harrison314
Hardcore addict
No mne za to chodia nadavky do sprav a vyhrazky smrtou. Asi tolko ku vklade mieru. Takze skus to na FB, ale nie pod vladnymi politikmi, lebo dostanes instaban, ani na profiloch smerakov lebo zas dostanes instaban. Skus to pod clankoami nejakeho media.
A karavana dnes pokracuje.
https://www.sme.sk/domov/c/hlas-chce-zm ... -referende
Hlas chce zmenu ustavy aby mohli byt predcasne volby pomocou refernda (zrazu to uz nie su vyhodene peniaze), ale nebojte poistili si to, aby sme nemohli odvolat Ficovu vladu, lebo skratenie volebneho obdobia nebude mozne v prvom a poslednom roku vladnutie - takze do volieb sa ich uz nezbavime a po volbych mozu tento zakon zmenit.
A karavana dnes pokracuje.
https://www.sme.sk/domov/c/hlas-chce-zm ... -referende
Hlas chce zmenu ustavy aby mohli byt predcasne volby pomocou refernda (zrazu to uz nie su vyhodene peniaze), ale nebojte poistili si to, aby sme nemohli odvolat Ficovu vladu, lebo skratenie volebneho obdobia nebude mozne v prvom a poslednom roku vladnutie - takze do volieb sa ich uz nezbavime a po volbych mozu tento zakon zmenit.
To by som musel vidieť čo im ty píšeš a čo oni tebe konkrétne. Samozrejme vyhrážky smrťou od takýchto voličov (možných porúch či pocitu že chcú mať moc nad diskusiou), alebo účtov na spôsobovanie chaosu a flame, je nástroj diskusnej agresie. Čo teda až v takejto forme odcudzujem.
K článku čo si dal :
To nie je sociálno demokratické jednanie z ich strany, ale tak oni keď majú ako komunisti v názvoch strany SD neznamená to, že nimi aj naozaj sú.
K článku čo si dal :
To nie je sociálno demokratické jednanie z ich strany, ale tak oni keď majú ako komunisti v názvoch strany SD neznamená to, že nimi aj naozaj sú.
-
harrison314
Hardcore addict
Pisem zhruba to co tu a oni mne, ze som debil, pripadne opakuju Rusku propagandu slovo od slova, alebo klamstva s Ficovej tlacovky a dalej roznasaju nenavist. Nikdy nenadavdam, vzdy som slusny, davam linky.
Takže zrejme platia oba prípady z mojej druhej vety predchádzajúceho postu - poruchy a moc nad diskusiou, účty a chaos flame.harrison314 napísal: 24 aug 2026, 16:58 Pisem zhruba to co tu a oni mne, ze som debil, pripadne opakuju Rusku propagandu slovo od slova, alebo klamstva s Ficovej tlacovky a dalej roznasaju nenavist. Nikdy nenadavdam, vzdy som slusny, davam linky.
V takomto prípade sa nedá ísť na nich po dobrom, ale ísť po zlom už vôbec nie a ak aj píšeš pod reálnym menom/priezviskom je riziko.
Oni to berú ako internetovú vojnu, ty dáš niečo svoje čo je tvoja zbraň a ich zbraň je mentálne zdeptanie. Aj progres voliči chybne odpisujú.
Aby sme sa rozumeli nie som ani za komunistov, náckov/fašistov, uznávam aj chyby kresťansko/konzervatívnych strán, ale som neutrál centrista.
Profilujem sa ako konzervatívny-liberál, najbližšie mám k liberálnym konzervatívcom, čistokrvný liberáli viacmenej ok. Vládne kiksy skomentujem.
V mojom meste keď politici z vládnych strán niečo robia, tak to vyzerá takto : dobrý chodník opravia za draho, poškodené chodníky nie.
Pri mostikoch cez rieky to platí to isté. No a čo sa týka kosenia trávy tak 2,5 metrové trávy nechajú nepokosené, ale pokosené trávniky kosia zase.
Nemusíš ani riešiť zložité a kontroverzné témy. Skús len napísať "13. dôchodok treba okamžite zrušiť, lebo žiaden dôchodca nerobil 13 mesiacov ročne a neodvádzal 13. odvodov ročne" a sám uvidíš, ako vie Ficov volič "diskutovať".
Pri presne takejto vete ktorá znie pre ľudí (s poruchou či chaos flame účet) provokačne = palivo.ephramko napísal: 24 aug 2026, 17:28 Nemusíš ani riešiť zložité a kontroverzné témy. Skús len napísať "13. dôchodok treba okamžite zrušiť, lebo žiaden dôchodca nerobil 13 mesiacov ročne a neodvádzal 13. odvodov ročne" a sám uvidíš, ako vie Ficov volič "diskutovať".![]()
Normálnejší (alebo submisívnejší) smerácky volič by odpísal napr pomáhal budovať štát zaslúži si ho.
Lenže áno princíp 13 dôchodkov v tejto súčasnej podobe nie je rozumne nastavený, pri istých skupinách.
Plus teda súhlasím, Ficova vláda ho populisticky presadzovala samizdá 4 dni pred voľbami ak si dobre spomínam.
-
harrison314
Hardcore addict
Pre nich znie provokacne vsteko co nechvali ich vodcu a Putina. kakaolvek ukazka na pochybenie, alebo ekonomicky diltentizmus je ti odmenena nadavkami, alebo acohentizmom, relativizaciou zla atd...
Hovorim otvor facebook a vyskusaj si to.
Hovorim otvor facebook a vyskusaj si to.
Na FB si možu strany či ich naozaj fanatický voliči vytvoriť x stránok. Tam to znamená ísť s "holou rukou do osieho hniezda"
Ked chceš ísť s holou rukou do osieho hniezda, musíš si najprv dať na ruku ochranu ked chceš ísť robiť zmeny s tými osami (voliči).
Ja ked vidím článok na velebenie smeráckych/hlasáckych, republikánskych či iných kontroverzných strán, napíše sa krátky post a odchod.
Potom nedostanem ani urážky ani nemám hádku, v najlepšom prípade nedostanem lajk, ale nepíšem nič čo by sa ich dotklo, len ten jasný fakt.
Buď si to v tých paliciach aspoň trochu začnú uvedomovať aj keby tam niečo viackrát zopakujem, bez flame. Nepíšem pod mojimi osob. údajmi.
Ked chceš ísť s holou rukou do osieho hniezda, musíš si najprv dať na ruku ochranu ked chceš ísť robiť zmeny s tými osami (voliči).
Ja ked vidím článok na velebenie smeráckych/hlasáckych, republikánskych či iných kontroverzných strán, napíše sa krátky post a odchod.
Potom nedostanem ani urážky ani nemám hádku, v najlepšom prípade nedostanem lajk, ale nepíšem nič čo by sa ich dotklo, len ten jasný fakt.
Buď si to v tých paliciach aspoň trochu začnú uvedomovať aj keby tam niečo viackrát zopakujem, bez flame. Nepíšem pod mojimi osob. údajmi.
Čo na tom je provokačné? Máš tam názor + valídny argument založený na suchých faktoch, ktoré vie pochopiť aj niekto s IQ 80. Žiadne nadávky, urážky, žiadne subjektívne hodnotenia, žiadne argumentačné fauly...presne tak má vyzerať diskusia. Keď sa aj takéto suché konštatovanie dotkne geriatrie a okamžite v nich vzkypí žlč, to je ich problém, nie môj. Aspoň sám vidíš, prečo nemá žiaden význam diskutovať s takými ľuďmi.Blastbit napísal: 24 aug 2026, 17:35 Pri presne takejto vete ktorá znie pre ľudí (s poruchou či chaos flame účet) provokačne = palivo.
Podľa mňa ako spoločnosť skôr máme presne opačný problém, že okolo takých ľudí chodíme po špičkách. Oni môžu totálne všetko a odmietajú niesť dôsledky svojho správania alebo slov. Ale ty nemôžeš nič, ani im len povedať "nie, nemáte pravdu".
Skúšal som vysvetlovať, edukovať, argumentovať...vždy to bolo ako hádzať perly sviniam a totálna strata času. Teraz keď vidím debila, tak mu rovno poviem, že je debil, prečo je debil a nech radšej drží hubu. Bol by si prekvapený, koľko z tých debilov sa potom vyparí ako prd a vymaže svoj komentár. Prípadne sa totálne opustia a spravia zo seba ešte väčších debilov.
Pre tých s poruchami a chaos flame účty to je provokačné. Relatívne normálnemu sa dá napísať "nie nemáte pravdu".ephramko napísal: 24 aug 2026, 18:14 Čo na tom je provokačné? Máš tam názor + valídny argument založený na suchých faktoch, ktoré vie pochopiť aj niekto s IQ 80. Žiadne nadávky, urážky, žiadne subjektívne hodnotenia, žiadne argumentačné fauly...presne tak má vyzerať diskusia. Keď sa aj takéto suché konštatovanie dotkne geriatrie a okamžite v nich vzkypí žlč, to je ich problém, nie môj. Aspoň sám vidíš, prečo nemá žiaden význam diskutovať s takými ľuďmi.
Podľa mňa ako spoločnosť skôr máme presne opačný problém, že okolo takých ľudí chodíme po špičkách. Oni môžu totálne všetko a odmietajú niesť dôsledky svojho správania alebo slov. Ale ty nemôžeš nič, ani im len povedať "nie, nemáte pravdu".
Skúšal som vysvetlovať, edukovať, argumentovať...vždy to bolo ako hádzať perly sviniam a totálna strata času. Teraz keď vidím debila, tak mu rovno poviem, že je debil, prečo je debil a nech radšej drží hubu. Bol by si prekvapený, koľko z tých debilov sa potom vyparí ako prd a vymaže svoj komentár. Prípadne sa totálne opustia a spravia zo seba ešte väčších debilov.
Vymaže svoj komentár lebo išlo o flame účet na provokáciu. To je to ty vidíš. Tí čo sa nevyparia sa jedná najmä o poruchových.
Poruchový môže byť temná osobnosť, alkoholik, výbušný a hádavý typ, platený troll, užitočný idiot, atd a toto všetko bezohľadu na vek.