4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa harrison314 »

ephramko ty to len nechapes, ono ti liberali su tak schopni, ze dokazu ovladat krajinu aj ked na jej cele stoji birmovany komunista, mozno keby si obcania vyberu niekoho schopneho tak by ti liberali tak neskodili.
Zajtra sa dozvieme ze ti liberali vnutili Ficovej vlade tarnsakcnu dan, lebo chcu z nase vstekych spravit transexualov.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

curta napísal: 25 aug 2026, 11:16 Zabudli ti v tom dezinformačnom plátku povedať, že Panasonic opúšťa celú Európu. :) Určite za to môže Ficova vláda.

Už som to písal, že tzv. liberáli vedú Európu do záhuby.
Ficova vláda môže za stav odchodu firiem či živnostníkov v SR. Pri Panasonicu je to v globále iné to hej. Čiže "progres" ?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

akym sposobom vedu tzv. liberali europu do zahuby?
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Blastbit, aacid a celkovo myslím, že miestni liberáli súhlasiť nebudú, tak sa nejdem rozpisovať, uvediem len pár vecí:
- neustále liberálne útoky na rodinu, rodina je základná bunka spoločnosti
- rozmaznávanie mladých (užívaj si, zákaz telesných trestov)
- útoky na kresťanské základy západnej civilizácie
- zosmiešňovanie vlastenectva
V tom všetkom nás Čína, ale aj USA predbieha.
Čo z toho, že v niektorom štáte vládnu "konzervatívci"? Keď "právo EÚ je im nadradené" a v Bruseli sa zabetónovali liberáli.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Treba vnímať termínový rozdiel medzi liberálmi a progresívcami. Skôr ilegálna migrácia problém, môžeš byť pohlavie aké chceš,
bagatelizovanie istých skutkov (v lepšom prípade bagatelizovanie) a mnoho iného včetne toho (aj mylne v termínoch) už aj uviedol.
Ale zaujímavé že teda Ficovi a spol nevadí prezident homosexuál, ale preto že je v Hlase. Keby je v SaS, Zelený či PS, tak by ho neznášali.
Čína má problémov viac než dosť, USA s ich politickými hovnivalmi si dokážu aj spojencov tak pohnevať a ešte sa im aj vyhrážať napadnutím.
Aktuálne: daňový výpadok pri transakčnej dani ("vďaka" Ficovi) ktorá bude zrušená od 2027 https://dennikn.sk/minuta/tema/19325/ficova-vlada
*harrison - je rozdiel, keď Korčok šiel z liberálnej do progresívnej strany, hoci s nimi nemá to spoločné. Zásadný rozdiel uvedený už v politológii.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Az mi zabehlo...
curta napísal: 25 aug 2026, 14:04 - neustále liberálne útoky na rodinu, rodina je základná bunka spoločnosti
Kde ako kedy? Sory ale od liberalov som ziadny utok na rodinu nevidel. Maximalne chcu aby bola rodina pre vstekych, lebo je to zakladny kamen spolocnosti.
curta napísal: 25 aug 2026, 14:04 - rozmaznávanie mladých (užívaj si, zákaz telesných trestov)
Toto je vtipne od niekoho, kto obhajuje "rozmaznavanie" kriminalnikov a nasilnikov.
curta napísal: 25 aug 2026, 14:04 - útoky na kresťanské základy západnej civilizácie
Ma nasa civilizacia krestanske zaklady? Alebo si si to vyfabulovoval?
curta napísal: 25 aug 2026, 14:04 - zosmiešňovanie vlastenectva
Pleties si vlastnectvo a vlastizradu.
Navyse, ked je niekto vlastnec, predsa nebude ublizovat vlastnemu narodu tak, ze podporuje korupciu, alebo nepritelsky narod, alebo ho chce zotrocit pod diktaturou.

Blastbit - prepac, ale tu definiciu terminov si si vymslel na zaklade toho co tu hovori Smer a ultrakonzervy, hoci s realitou nema nic spolocne.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Rozdiel ako medzi včelou (liberáli) a sršňom (progresívci).
Doštuduj si knižne (politológia) alebo kde chceš. Téma je o Ficovi.
Ďalší prúser na svete https://www.aktuality.sk/clanok/Mcqto1s ... imu-covid/
Takže podozrivé platby ale tak ked solidarita voči ex vláde nepomohla, tak to aj dopadlo.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

curta napísal: 25 aug 2026, 14:04 - neustále liberálne útoky na rodinu, rodina je základná bunka spoločnosti
toto znamena co? ake typy utokov? nahodou by si nevedel aj konkretny priklad dat, ci?
curta napísal: 25 aug 2026, 14:04- rozmaznávanie mladých (užívaj si, zákaz telesných trestov)
ozaj si myslis ze europu vedie do zahuby to ze malo bijeme svoje deti?
curta napísal: 25 aug 2026, 14:04- útoky na kresťanské základy západnej civilizácie
co ma spolocne krestanstvo s europskou uniou a europou celkovo? okrem toho teda ze je to najpopularnejsie nabozenstvo?
curta napísal: 25 aug 2026, 14:04- zosmiešňovanie vlastenectva
toto by som chcel tiez asi vysvetlit ze co to podla teba znamena a ako to prispieva k nasej zahube?

pokial su toto ozaj najvacsie problemy europy tak potom sa fakt nemame coho bat. kazdopadne dakujem za vysvetlenie a budem este vdacnejsie za odpovede na moje nove otazky.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak, a uz mame teroristicky cin neznamej krajiny zacinajucej sa na "Rus" na nasom uzemi

https://www.facebook.com/policiaslovaki ... mfQqJZGF9l

Co na to nasi obhajcovia tohto zlocincekeho rezimu? (viem co na to povie Fico, tusim co na to povedia dezolati)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Premiér na to povie že robí politiku na 4 svetové strany tak je to oky.
Dezoláti by tu ich jednotky včetne Wagnerovcov vítali, aby bol prevrat.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

curta napísal: 25 aug 2026, 14:04 Blastbit, aacid a celkovo myslím, že miestni liberáli súhlasiť nebudú, tak sa nejdem rozpisovať, uvediem len pár vecí:
- neustále liberálne útoky na rodinu, rodina je základná bunka spoločnosti
Nie je. Je to loz. "Konzervativna demokracia" je proti rodinam, jej predstavitelia nemaju riadne rodiny.
- rozmaznávanie mladých (užívaj si, zákaz telesných trestov)
curta napísal: 20 aug 2026, 20:15 Myslím, že čím viac sa bude hovoriť o tom, že už dávno sme mali pracovať 4 hod, tým skôr sa k tomu dopracujeme :)
Pise levivy curak, ktory dokaze posty kopirovat a dozaduje sa platu za to, ze nebude chodit do prace
- útoky na kresťanské základy západnej civilizácie
lebo to nie su zaklady
- zosmiešňovanie vlastenectva
nie je nic trapnejsie
V tom všetkom nás Čína, ale aj USA predbieha.
Ano. Inflacia v USA je na obdiv a pocet ludi zabitych cinskym slendrianom na stavbach, znecistenym vzduchom... a covidom je skutocne na obdiv.
Čo z toho, že v niektorom štáte vládnu "konzervatívci"? Keď "právo EÚ je im nadradené" a v Bruseli sa zabetónovali liberáli.
Nie. Zvolili si ich ludia. Nedokazes sa zmierit s tym, ze si mensina - si tazky psychopat. Este znovu napis, ako tych liberalov ides v Bruseli vrazdit
Blastbit napísal: 25 aug 2026, 14:11 Treba vnímať termínový rozdiel medzi liberálmi a progresívcami. Skôr ilegálna migrácia problém, môžeš byť pohlavie aké chceš,
bagatelizovanie istých skutkov (v lepšom prípade bagatelizovanie) a mnoho iného včetne toho (aj mylne v termínoch) už aj uviedol. politológii.
Nie. Preco by bol problem tom, ze je niekto transosoba? Plati dane, nepacha zlociny. Problem nie je ani ilegalna imigracia ludi utekacujcich pred vojnou a diktaturou. Problem je rozdavanie viz radikalnym duchovnym ci uchylakom.
Ano, bagatelizovania schvalovania nasilia na zenach, znasilnenia a tvorby obsahu pre dospelych pod hrozobou nasilia, tak isto bagatelizovania rasistickych utokov nemaju nic s liberalizmom a slobodami. To je cisty fasizmus.
Uz som ta ziadal, aby si si nastudoval terminy, ktore chces pouzit.
Tu mas clanok o tom, ako si rumunsku Romovia vymysleli majetky. A za to, a aj za sirenie nenavisti voci zenam, ci pred rokom aj voci Africanom zijucim v Britanii, ich obdivujes a dozadujes sa, aby som tak robil aj ja.
https://www.thelondoneconomic.com/news/ ... ed-409164/
Kis Kaliho a toho Deba z Lesa, aj Sulikovho smrada, by mali za ich podporu zavriet.

Ako mohol tak slusny a inteligentny clovek ako Mistirk zalozit stranu s fasistickym zmrdom Sulikom, ktory ako ilegany imigrant chcel ludi trestat za to iste, co urobili jeho rodicia. Cisty psychopat.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Termíny som tu dal ako aj rozdiel neviem čo sa sťažuješ. Nie rumunsky Rómovia nemajú nič s Tateovcami spoločné.
To si rieš v inej téme ako aj ženy čo si všeobecne nazval šlapky. Máš niečo nové k Ficovej téme ? Vyjadrenie k článkom bude ?
jackb
Redeemer
Redeemer

Dal si ich nespravne, lebo im nerozumies.
Rumunski Romovia, ktori o seba klamu, ze su Africania, ktorych za tvoje dane boli navstivit clenovia sirsej vlady "konzervativnej demokracie" sem patria.

Ja som "zeny vseobecne nazval slapkamil"? Ja som napisal, ze predstavitelia "konzervativnej demokracie" su v pedofilnych vztahoch so stekami, co je pravada. Rozdiel 28 rokov a viac je pedofilia, co som ti vcera vysvetlil a kedze predavaju svoje tela za svoje dane starym chlapom, su stetky. Snad nechces povedat, ze Majka Troskova rozkrocena na traktore ako na gynde je bezne dievca :D

Hlavne si odvykni rozkazovat mi. Dakujem
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Plne tomu rozumiem, liberáli (pravičiari) a progresívci (lavičiari) majú aj iné odlišnosti.
Rumunsky Romovia nemajú nič s Tateovcami spoločné, zločinci Tateovci sa narodili v USA, ked už tak.
Neviem prečo sa smeješ Cicerovi (Dankovi) z Revucej keď sa prejavuješ ako on, domotáš čo sa dá, niečo aj z Matoviča.
Tak Majka Trtošková a jej podobné, ale nie sú dievčatká aby si ich vo vztahu napr s 50 ročnými Smerákmi označil za pedofíliu.
Takže uprac si termíny a pojmy a zopakujem ti to znovu, pedofilný vzťah je 40 ročný chlap a 10 ročné dievča, alebo 40 ročná žena
a 10 ročný chlapec ako konkrétne príklady. Jasné kebyže Simečka ako chlap po 40 tke chodí s 18 ročnou nenapíšeš že má pedofilný vzťah.
Snáď sa nerozplačeš, ešte mi povedz že ti mám vykať ujo 35-40 ročný. Otázky nie sú rozkazovanie ani tomuto nerozumieš, no a takže nemáš čo k téme o Ficovi len tieto tvoje výlevy takže tak, pa snáď nabudúce. :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Progresivci a laviciari :D menej casu venovat pocuvaniu americkych deti na YT
Ved Simecka je to iste co Fico :D
Naozaj. Ked mas problem uz aj s tym co je pravica a lavica, tak to nechaj tak.
Ze migranti su zlocinci bol doteraz extrem, ale "prograsivci su lavica" je novy.
Normalne ma Simecka z Oxfordu plan na to, ako ide zostatnit vsetky proficovske podniky a bude rozdavat 50. pridavky na deti LGBTI rodinam a pre ludi s macacimi usami budu zadarmo nielen vlaky, ale aj lietadla a to rovno do Bruselu :lol:
Co este ide ten "lavicovy" Simecka porobit?

Ano, narodili sa v USA, lebo to maju napisane na wiki. Tak isto ako vysku, majtekov, auta... a bezne sa americki obcania stahuju do Rumunska kde za nimi chodi "konzervativna demokracia"
Je to pedofilia. Partnerka Bradavicnatej Svine nema 30, on 62. Cicero z Revucej ma cez 50 a dievcatko, pre ktore meni zakony, ma 28. Zije s nimi len pre ich peniaze. Ich moralny charakter sa slusne oznacuje "stetky" a ich parneri "pedofili" lebo maju partnerky vo veku svojich deti.
Precoby daky Simecka chodil s malymi detmi, ked ma partnerku, s ktorou maju male dieta? :D
Mam, to ako "konzervativci" schvaluju pedofiny konkubinat predstavitelov krajiny, ich zlodejiny a nepotizmus, ale v zachvate "liberalizmu" by nechali deportovat vsetkych moslimov, "vycistili by ulice od LGBTI" (co na to Prezident gay?) a urcili ludom, co si smu obliekat, aby daka mensina nemala zranene pocity.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

K téme Ficova vláda : ohľadom Simkovičovej, taký klasický komentár https://www.aktuality.sk/clanok/pqYmtjv ... atus-olha/
"Martina Šimkovičová sa na jednu tlačovku pripravuje dva dni. Škoda, že nemá aspoň takú sebareflexiu ako Matúš Oľha" - takých je :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

curta napísal: 25 aug 2026, 14:04 - rozmaznávanie mladých (užívaj si, zákaz telesných trestov)
23 statov Europy ma uplny zakaz fyzickych trestov deti. Dalsie 4 staty maju ciastocny zakaz (vratane Slovenska). Nie liberali, nie peogresivci, ale Ustava SR z roku 1992 ciastocne zakazuje detske fyzicke tresty, taktiez Obciansky zakonnik z roku 2002 a tiez Trestny zakon z roku 2005. Takze opakujem, nie Simecka, nie Sulik, nie Truban..., ale proste atara garda.

Alebo curta, ty mas snad pocit, ze sa budeme mat lepsie na Slovensku aj v Europe, ked budeme moct legalne fyzicky trestat deti? Ty snad schvalujes, ze pride opity rodic domov, potom prefacka dieta a vymlati ho remenom len preto, ze dostal trojku z geografie z pisomky?

Toto je pre teba lepsi zivot a oponenti tychto cinnov nas vedu do zahuby?
Napísať odpoveď