Ked som hladal Saddamove ZHN, tak odpoved bola, ze co sa naslo bolo po expiracii, takze neskodne. Cize si mohli mysliet, ze nieco vyrabali, ked potraviny do Moskvy museli priviez Americania
Co vyrobili je nepouzitelne.
Topky
Zahraničné
Ukrajina má obrovský problém: Rusko ju zasahuje na najcitlivejšom mieste! Hrozí masová migrácia
https://www.theguardian.com/world/2026/ ... il-importsUkraine’s drone attacks have left Russia desperately scrambling for oil imports
Ti Africania a Indovia, ktori namiesto prace isli na front su mozno nuteni utocit nie su Rusi - takze nemaju a budu musiet mobilizovat, ale co dobyli, je otazne.
Ono by neslo o priamu invaziu. Len provokacie na urcitych miestach. Predstava realneho obsadenia co i len 1cm2 je nerealna.lukas9206 napísal: 30 aug 2026, 7:16 Ale aka je podpora rusov či oligarchov na niečo také? Majú problémy s Ukrajinov a pripadne zapojenie NATO by im v tom predsa nijak nepomohlo.
bude závisieť ake budu tie konkretne utoky zo strany Ruska.wladas napísal: 30 aug 2026, 9:55 Ono by neslo o priamu invaziu. Len provokacie na urcitych miestach. Predstava realneho obsadenia co i len 1cm2 je nerealna.
Na to mam ja otazku. Ake sposoby moze pouzit NATO (pripadne konkretny napadnuty stat) na odstrasenie. Su pripraveni zasiahnut aj na uzemi RF?
Napriklad presun vojsk ku hraniciam na odstrasenie. Alebo odstrasnie, ze ked sa o nieco take pokusia, tak Rusi pridu o cast flotily, len v tom pripade to musi NATO vediet dodrzat. To by bolo asi najlepsie.wladas napísal: 30 aug 2026, 9:55 Na to mam ja otazku. Ake sposoby moze pouzit NATO (pripadne konkretny napadnuty stat) na odstrasenie. Su pripraveni zasiahnut aj na uzemi RF?