Roboticky vysavac oko 500-600eur

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Roboticky vysavac oko 500-600eur

Príspevok od používateľa Johnnny »

Ahojte,

zvazujem kupu robotickeho vysavaca a vobec v tom nie som zorientovany. Zatial som mal len jeden od Proscenicu a nejak to vysavalo, hodne biedne mopovalo, ale najviac ma stvalo ze si par krat zresetoval mapu a casto ostal niekde na kabli. U noveho je podmienka aby si vedel sam cistit mopy, ale zaroven aby mal vyrazne lepsiu orientaciu a skratka aby som o nom idealne nevedel, teda aby si to spravilo svoju pracu a moc ma s tym neobtazovalo.

Aktualne sa mi najviac pozdava Dreame L50s PRO Ultra, ale zaujimavo vyzera aj MOVA P70 Pro Ultra ktory je o par desiatok eur lacnejsi. O Move ale nic neviem, akurat som sa docital, ze je to nejaka podznacka Dreame. Sleduje to niekto ? Mate nejake tipy ?

Vdaka
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Roboticky vysavac oko 500-600eur

Príspevok od používateľa aacid »

ja som na zaciatku leta kupoval a nakoniec som zobral Dreame L40 Ultra. presne som cital recenzie na L50 a vraj L40 ma lepsi vykon.

doteraz sme mali roborock s5 a je to priepastny rozdiel. nie len to ze sa sam vyprazdni ale je tichucky a ovela menej sa zasekava.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Ten Aqua10 si musim prestudovat, ale teda to vyzera, ze s Dreamim asi chybu neurobim :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

neurobis, aj appka je velmi intuitivna a funkcna
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

No, nakoniec ma zaujal tento aj dizajnom, co teda uznavam, ze nie je moc dobry dovod, ale v tomto som trochu postihnuty: https://www.alza.sk/mova-mobius-60-d13375424.htm

Akurat to neospravedlnovalo uz hodne vysoku cenu, ale nakoniec som nad nim dumal tak dlho az sa Alza zlutovala a hodila ho do zliav :-D
Tak uz len cakam ci ho dnes/zajtra naskladnia a mozem skusat.

A teda Mova by mala byt nejaka podznacka Dreame, alebo cosi take.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tak podla recenzii to nie je zly vysavac za tu cenu:
https://vacuumwars.com/mova-mobius-60-review/
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

No ked som nad nim zacal premyslat, bol za 750eur a to uz boli udajne zlavy. Ale nasiel som ho v Nemecku/Cesku v Original Mova shope za 650eur tak som par dni vahal ci do toho ist, alebo nie. Nakoniec ho Alza zlacnila, ale zatial stale cakam.

Inak ako on ma hodne vysoke hodnotenia, ale cast toho su veci ktore nepotrebujem ako schopnost jazdit cez prekazky, vymena mopov a podobne. Ale zaroven by mal byt hodne dobry, dokonca podla mnohych jeden z najlepsich v "autonomnosti" v zmysle, ze ho proste nastavis a funguje. Nestava sa mu ze sa zasekne, alebo nevie kam a podobne. Dan za to zase je, ze je opatrnejsie nastaveny a tak si obcas udajne netrufne tam kde by sa rozmerovo vosiel. Ale toto je to co od robota chcem najviac aj za cenu, ze nepovysava 100%. Ale udajne to vysava aj mopuje hodne slusne a za tie prachy moc inych alternativ nie je. Co som este popri nasiel ak by to niekoho zaujimalo, zaujimavo vyzerali tiez Eufi Omni E25/25, alebo Ecovacs T90 PRO Omni.
Napísať odpoveď