Presun whatsapp chatu z androidu 5.1 na iphone

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Presun whatsapp chatu z androidu 5.1 na iphone

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Ahojte.
Minule som cital, ze sa bude rusit podpora pre starucicky 5.1 android. A viem, ze tam mam chat a urcite aj nejake fotky ktore by som rad presunul na Se 2020.
Avsak nech pozeram, akekolvek videa na youtube, vsade sa pise ze sa to neda, bez hardresetu iphone a podobne.
Niekto kto tu skusal presun chatu a fotiek a nejako to zmanazoval, prosim?
este mi napadlo, kde sa ukladaju stare fotky z whatsapp android? Niekde na google drive?
A dalsi problem, ktory mi prisiel na um. Simkartu mam len jednu, v iphone co je malicka simka, cize do toho dinosaura androida ju nevsuniem, ze by som sa tam nanovo prihlasil a postahoval fotky do telefonu. Som zacykleny a neviem si poradit.
Diki
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Presun whatsapp chatu z androidu 5.1 na iphone

Príspevok od používateľa heker »

WhatsApp ma moznost zalohy chatov na Google Disk a potom obnovy.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Cize riesenie je zajtra sa lognut do telefonu dat tam simkartu, otvorit whatsapp , zalohovat na google disk. a najst novy android telefon na ktory tie fotky stiahnut? Alebo sa viem dostat na google disk aj cez gmail? Ja som sa to snazil pozerat, zial neviem tam nic najst, stare fotky preposielane cez whatsapp.
dakujem
edit: google hovori, ze nemozem vidiet fotky v google drive a dokonca citam, ze uz podpora pre android 5.0 a 5.1 skoncila, myslel som si ze mam cas. zjavne to nerozbehnem.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Ja mam WhatsApp v Android mobile, tiez na PC Windows, Firefox a chat sa mi synchronizuje automaticky, vratane dat, medii.

Takze mi napadlo, prihlasit sa v PC a nasledne zapnut synchronizaciu v iPhone, nemohlo by to fungovat?

Prip. aspon prihlasit sa v PC - v akomkolvek OS cez webovy prehliadac, kde je mozna aj zaloha dat, obrazkov.
Pepo79
Star
Star

Príspevok od používateľa Pepo79 »

Son-Goku napísal: 06 sep 2026, 20:16 A dalsi problem, ktory mi prisiel na um. Simkartu mam len jednu, v iphone co je malicka simka, cize do toho dinosaura androida ju nevsuniem, ze by som sa tam nanovo prihlasil a postahoval fotky do telefonu. Som zacykleny a neviem si poradit.
Diki

Sim kartu tam vsunut budes vediet, akurat potrebujes rámček zo sim karty. V principe v akejkolvek Orange/T-Com/o2 by to mali mat aj zadarmo, ak nie tak si rovno tam v predajni kup za par Eur novu najlacnejsiu sim kartu, kde potom tu novu sim kartu tu najmensiu velkost ako sa da vylupnes z toho sim ramceka a tu svoju sim kartu z iPhonu zacvaknes naspet do toho ramceka - bude to pasovat. A potom ten ramcek ci uz ten stredny alebo velky vies dat do toho Android telefonu. :)
Napísať odpoveď