4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
Čo ti na to poviem, Slováci su dobrosrdeční národ. Chcú dopriať aj Uhríkovi a Miňovi, aby sa z nich stali realitní magnáti ako nácek Kotleba, ktorý bol v politike 10+ rokov, pre občanov spravil hovno, ale aspoň má teraz 20 nehnuteľností.
A čím sa Slováci majú horšie, tým debilnejšie budú voliť. Asi ako keď máš v peňaženke posledných 20€, do výplaty ďaleko, rozmýšlaš či zaplatíš elektriku alebo decku jedlo...a nakoniec si za tých 20€ kúpiš borovičku, potočíš ovocíčko v automate a pôjdeš si na FB zanadávať na liberálov, lebo tí môžu za to, že tvoje deti nemajú čo žrať.
A čím sa Slováci majú horšie, tým debilnejšie budú voliť. Asi ako keď máš v peňaženke posledných 20€, do výplaty ďaleko, rozmýšlaš či zaplatíš elektriku alebo decku jedlo...a nakoniec si za tých 20€ kúpiš borovičku, potočíš ovocíčko v automate a pôjdeš si na FB zanadávať na liberálov, lebo tí môžu za to, že tvoje deti nemajú čo žrať.
-
starysomar
Hardcore addict
Presne tak. Je mi z toho smutno.
Nová národná nemocnica v Bratislave je opäť bližšie k realite
https://spravy.stvr.sk/2026/09/rezort-o ... vajnoroch/Vyše 1 500 lôžok, dve stovky ambulancií a viac ako 20 operačných sál. Ministerstvo obrany vyhlásilo verejné obstarávanie na výstavbu národnej nemocnice
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
A pri Smerackej vlade bude dostava len o s rocnym meskanim po dialnici do Kosic
(Tvoje posty ma nepestavaju udivivat, zneju ako vygenerovane ejaj.)
ďalšia rozkrádačka Smeru, snáď na tejto aspoň zhotoviteľovi povedia, ako sa používa vibrátor na beton.
to skutocne nedokazes pri sireni lzi mafianskej bandy napisat jedinu vetu a musis vsetko kopirovat?
Ti lahko vysvetli, ze bezneho konzervativneho slovaka nezaujima kolko ta nemocnica stala, dolezite je ze sa zvysi sanca ze ho doma neklepne skor nez pride sanitka.harrison314 napísal: 11 sep 2026, 7:17 A pri Smerackej vlade bude dostava len o s rocnym meskanim po dialnici do Kosica 5-nasobne drahsie ako keby sa stavala v Polsku.
(Tvoje posty ma nepestavaju udivivat, zneju ako vygenerovane ejaj.)
-
Mek
Addict
Poopravim... bezneho konzervativneho slovaka nezaujima nic z toho, prioritou je len, aby sa dvaja ludia rovnakeho pohlavia nemohli zaregistrovat.
-
starysomar
Hardcore addict
Som dojatý...
-
harrison314
Hardcore addict
Nabuduce budeme slavit, ze vkda Ficovej vlade rano zaspieval kohut. Vidno, ze volby sa blizia, tak vytahuje nepodstatne blbosti a oslavuje sa nieco, co je v zapadnom svete samozrejmost.
aj nám povieš kto to financoval? Asi nie, ale ja ti to poviem. EU fondy, bez EU fondov by to nebolo, bez toho Bruselu by to nebolo, takže môžme ďakovať Bruselu a EU fondom. Úspech Ficovej vlády spočíva v tom, že nám EU tie fondy nezhabala zatiaľ a vďaka EU fondom a vďaka Bruselu tu môžme mať aj takéto veci.curta napísal: 11 sep 2026, 17:49 Ďalší úspech, dnes otvorili cestu na Kráľovú hoľu
Unikátna slovenská cesta je dokončená
Od kedy hlavny trottel vladnej mafie oslavuje uspech kraja, kde tie zlodejske bzdochy nevladnu uz 10 rokov?
Nebudu premie
Lunterovci su od 1990 v opozicii ku vsetkemu cim sa prezentujes
Čo som čítal je tu pár užívateľov, ktorí chodia na bike; myslím, že hojko, heker sa venujú cyklistike. Ja tiež. Takže cesta na tento ikonický kopec je jednoznačne pozitívna správa.
pozitívna ano, ale nemá to nič spoločné s Ficom ani jeho vládou, rovnako by sa tá cesta opravila aj za vlády tebou nenávidených liberálov a progresívcov.
Na projekte spolupracovali Banskobystrický samosprávny kraj, ministerstvo pôdohospodárstva, obec Šumiac, štátny podnik Lesy SR a NAPANT. Vznikla tak súvislá obnovená trasa zo Šumiaca až na jeden z najznámejších vrchov Slovenska.
V tom istom článku o kúsok nižšie Curtino. PPA má 90% financií z EU.Výstavba prvej polovice stála 1 milión eur. Peniaze na ňu sa podarilo získať z Pôdohospodárskej platobnej agentúry obci Šumiac a Lesom SR, ktorým úseky cesty patria. Zhotoviteľom prvej etapy bola spoločnosť Viakorp, druhú realizovala firma Eurovia. Zvyšnú časť (5,35 kilometra), v hodnote 1,7 milióna eur, financovala župa z eurofondov - prostredníctvom ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie.
Ty sa venujes kopirovaniu blbosti za penaize a zakladaniu si uctov. A je to Milan, kto sa ma bickylovat na nie Omega, co je parodia katolika. Upratuje si v hlavicke.curta napísal: 11 sep 2026, 19:47 Čo som čítal je tu pár užívateľov, ktorí chodia na bike; myslím, že hojko, heker sa venujú cyklistike. Ja tiež. Takže cesta na tento ikonický kopec je jednoznačne pozitívna správa.
Myslim, ze cyclisti o tom vedeli aj bez toho, aby si si tu zarobil sirenim ruskeho hovnometu.
Ikonicke je leda tak to, aky otrasny trol si.
Keby si pocuval Luntera, vdel by si, ze sam musi chodit vybavovat evriky na cyklo infra, lebo zlodejski zmrdi si vsetko zobrali na Fafokany.
Cize si zase len pokopiroval tuple lzi. Ako stale.
Ale mam poznacene: oslavoval uspech nezavisleho kandidata na predsedu BBSK. ak pri vobach do VUC budes oslavavat podporovatelov vladnej mafie, tak si zase naseries do pysku. A ja ti to velmi rad okolo neho budem rozmazavat.
-
harrison314
Hardcore addict
Smeracki vlci povedali v Infovojne aj to co nemali, napriklad, ze tlacia na prokuraturu, aby rozhodovala tak ako oni chcu, a ze neboli shcopni dodat vysledok vymslenych kauz (pocas Covidu) a pre to im teraz utekaju hlasy k neofasistom, ale to podla (obzalovaneho) Gedru nevadi, lebo je to ta spravna strana.
https://e.dennikn.sk/minuta/5556818
To keby tusili, ze sa eurofondy odlievaju na sukromne palace a o chvilu dojdu, lebo najskorumpovanejsie svine su podpredsedovia Parlamentu a Prezident Juhoslavie a vo velkom sa porusuju ludske pravaKanadská agentúra Morningstar DBRS potvrdila Slovensku nezmenený rating na úrovni A (nízky) so stabilným výhľadom. V posune do vyššieho pásma bránia tlaky na konkurencieschopnosť priemyslu či starnutie populácie, pozitívom podľa agentúry však je zvýšený prílev peňazí z eurofondov.