Panpremier si za nase peniaze udajne plati takzvany Ficoradar - kompletny monitoring medii, ktory sa aktualizuje kazdych 30 minut a hlada infromacie co sa objavia o premierovi.
Takato sluzba nie je problem, problem je, ze v case konsolidacie platime Smeru PR kampan/prieskum aby vedel co ma na tlacovke hovorit, aby mu jednoduchi ludia tlieskali.
https://www.facebook.com/groups/1909102 ... 320764540/
4. Ficova vláda (2023-202x)
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
Medzi tým je Fico nešťastný, že bude mať v parlamente ďalšieho poslanca, ktorý bude vydierať koalíciu a nejako si bude musieť jeho vernosť kupovať.
minuta eNkaPremiér Fico vraví, že je nešťastný z vývoja vzťahu medzi ministrom Tarabom a SNS. Vo videu na Facebooku povedal, že konflikt sa nielenže neutlmuje, ale hrotí sa do extrému.
Fico povedal, že sa do riešenia sporu vložil a výsledkom bola dohoda, že ak sa do 30. septembra vzťahy neurovnajú, minister Taraba urobí politické gesto a odstúpi z vlády. „Pretože už nemá žiadnu dôveru nominujúcej strany. Strana vládnej koalície má podľa koaličnej dohody právo vymeniť svojho ministra,“ uviedol premiér.
Ako podotkol, je zrejmé, že aj v prípade tohto ďalšieho „vážneho vnútrostraníckeho konfliktu“ jedného z koaličných partnerov bude musieť zohrať aktívnu úlohu. „Ale ako som zdôraznil, na báze držania slova a rešpektovania dohôd,“ skonštatoval predseda vlády.
Taraba v piatok vyhlásil, že keď skončí ako minister životného prostredia, ostane radovým poslancom. Vylúčil presun do diplomacie či inej funkcie. Predseda SNS Andrej Danko mu pritom ponúkol aj svoj post podpredsedu parlamentu. (tasr, n)
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
To ma byt ta vladas stability a pokoja, kde sa nebiju ako male deti. Za Matovica sa boli aspon o obcana, no tu sa biju o tom, kto ako dostane kdesfty a ake eurofondy si uleje.
Tebe to neprislo mailom, ale ti dvaja pani su legitmne zvoleni premieri susednych krajin. Tvoj hrdina neziskal ani 23%. Horsi porazenec si len ty.curta napísal: 12 sep 2026, 19:48 Heh.
Dvaja psychopati sa zdraviť môžuA psychopat má z toho Vianoce
Potom zas budeš nemocný jackb po internetoch vyplakávať, že ti lieky nezaberajú.
Edit: Ono je zázrak, že sa Fico s tými idiotmi baví.
Tusk, ktory bol predseda Europskej Rady, ziskal 27% a Magyar rozbil ruske zlo na molekuly a ziskal 55%. Preco sa ti dvaja zaoberaju takym niktosom sa nazyva "diplomacia". Inak by ho mohli oplut aky je neschopny, tupy a skaredy.
Ako som dokazal na predoslej strane, a dokazujem od Noveho roka, jediny psychopat si len a len ty. Jediny kto place na internetoch si tiez len ty. Neviem co uz neides do kelu niekam. Kym sa neprihlasis ako ten druhy rusofil, tak ta tu nechce vobec nikto. Si mensina. Konecne sa podla toho spravaj. Prehral si uplne vsetko.
Este schvalujes, ze debil, s ktorym sa bavi len jeho stetka sa chodi klanat vojnovych zlocincom. To ale ku diagnoze falosneho katolika sedi. Zer tie lieky, je to s tebou cim dalej tym menej znesitelnejsie, kedze si protirecis sam v pribehu desiatok minut.
Okrem tej psychopatie o "nenarodenych detoch", je zatial najvacsi gol, ako chces "cistit ulice od LGBTI" a zaroven oslavujes stranu imigrantskej lesby, producentov obsahu pre dospelych a neopohana. To je uroven, pri ktorej ti chodia maily s ponukou, ze tvoju papulu daju na obal mentoliek.
Cize, krestansky si sa nikdy nespraval, napriek svojim tupym lziam. Otvorene podporujes klamstva, kradeze, ale aj vojnove zlociny, genocidu a fasiszmus.
Tvoja neschopnost napisat post a nutnost kopirovat ruske hovnomety a neuroticke vyskreky naozaj slusnych ludi odradzaju. Uz konecne poziadaj o zmazanie uctu.
Len by som k curtovi dodal, že ignorovanie otázok a komentárov, spamovanie článkov podľa manuálu zo Súmračnej...to nie je diskusia. To sa volá propaganda. Ale chápem, že SMERáci majú guláš v slovenskom jazyku, keď "bezodkľadne" podľa nich znamená takmer o rok a skorumpovaný, obvinený mafoš s krvavými paprčami je podľa nich slušný človek.
A nič lepšie by sa nám nemohlo stať, keby si po neho konečne prišla zubatá. Tí ostatní by sa požrali navzájom ako potkany...
Osobne tipujem, že to dokopú spolu do riadnych volieb aj keby sa neviem čo dialo. Už sme zažili, že na jeseň 2024 sme 3/4 roka boli v podstate bez vlády až do jari 2025. Danko vtedy nevyužil šancu spojiť hlasovanie o štátnom rozpočte s vyslovením nedôvery vláde. Mohol vtedy svojim voličom jasne povedať, že je proti zvýšeniu z 20% na 23% DPH a proti transakčnej dani a radšej Ficovu vládu povalí, ako by mal hlasovať za také ožobračovanie ľudí. Lenže celá SNS za to hlasovala a zrazu je podľa nich transakčná daň fujky fuj... Teraz je to len šašo, čo mláti slamu a nemá žiadne karty na ruke.
Už teraz na septembrovej schôdzy majú prejednať 300 bodov, čo je totálny nonsens (štandard je do max. 100 na schôdzu) a podľa mňa to do volieb kľudne dotiahnu až na 600+ neprejednaných zákonov. 3 roky nám Fico ukazuje, že má občanov v riti a ide mu len o to, aby členovia jeho organizovanej zločinecnej skupiny neskončili v base.
Keďže sa aktuálne jedná o štátny rozpočet a ešte v predvolebnom roku, čiže Fico so svojou organizovanou zločineckou skupinou si budú chcieť ukradnúť čo najviac, zároveň podplatiť osprostenú geriatriu, ale ich konsolidácia zlyhala na celej čiare a vyrobili horší deficit ako keď preberali vládu...zaujímalo by ma, či je možné Fica a spol. trestne stíhať. Lebo podľa ústavného zákona majú povinnosť predložiť vyrovnaný štátny rozpočet s 0% deficitom.
Fico vyzerá tak, že mu otvorený list už nebude písať 850 psychiatrov ale 1 patológ.harrison314 napísal: 12 sep 2026, 21:13 To ma byt ta vladas stability a pokoja, kde sa nebiju ako male deti. Za Matovica sa boli aspon o obcana, no tu sa biju o tom, kto ako dostane kdesfty a ake eurofondy si uleje.
Osobne tipujem, že to dokopú spolu do riadnych volieb aj keby sa neviem čo dialo. Už sme zažili, že na jeseň 2024 sme 3/4 roka boli v podstate bez vlády až do jari 2025. Danko vtedy nevyužil šancu spojiť hlasovanie o štátnom rozpočte s vyslovením nedôvery vláde. Mohol vtedy svojim voličom jasne povedať, že je proti zvýšeniu z 20% na 23% DPH a proti transakčnej dani a radšej Ficovu vládu povalí, ako by mal hlasovať za také ožobračovanie ľudí. Lenže celá SNS za to hlasovala a zrazu je podľa nich transakčná daň fujky fuj... Teraz je to len šašo, čo mláti slamu a nemá žiadne karty na ruke.
Už teraz na septembrovej schôdzy majú prejednať 300 bodov, čo je totálny nonsens (štandard je do max. 100 na schôdzu) a podľa mňa to do volieb kľudne dotiahnu až na 600+ neprejednaných zákonov. 3 roky nám Fico ukazuje, že má občanov v riti a ide mu len o to, aby členovia jeho organizovanej zločinecnej skupiny neskončili v base.
Keďže sa aktuálne jedná o štátny rozpočet a ešte v predvolebnom roku, čiže Fico so svojou organizovanou zločineckou skupinou si budú chcieť ukradnúť čo najviac, zároveň podplatiť osprostenú geriatriu, ale ich konsolidácia zlyhala na celej čiare a vyrobili horší deficit ako keď preberali vládu...zaujímalo by ma, či je možné Fica a spol. trestne stíhať. Lebo podľa ústavného zákona majú povinnosť predložiť vyrovnaný štátny rozpočet s 0% deficitom.
Hahahaha.ephramko napísal: 13 sep 2026, 0:12 Len by som k curtovi dodal, že ignorovanie otázok a komentárov, spamovanie článkov podľa manuálu zo Súmračnej...to nie je diskusia. To sa volá propaganda. Ale chápem, že SMERáci majú guláš v slovenskom jazyku, keď "bezodkľadne" podľa nich znamená takmer o rok a skorumpovaný, obvinený mafoš s krvavými paprčami je podľa nich slušný človek.
Áno, Gašpar je z najslušnejších Slovákov. A že všetko pozitívne o vláde je "manuál zo Súmračnej"?
Diskusia nie je spamovať negatívne články o vláde a keď dá niekto pozitívny, ako teraz o novej nemocnici a novej ceste na Kráľovú hoľu, tak plač a sople o botoch.
Diskusiu tu väčšinou zabijú moderátori. Aj teraz som reagoval na nemocného jackbeho, a už to hojko zmazal. Akákoľvek živá diskusia je tu v podstate hneď za čiarou.