GTA VI

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: GTA VI

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Tu je veľmi pekne vysvetlene kde mizne výkon. A keďže je Series S o skoro polovicu menej výkonný, tak som zvedavý ako to pôjde.
GTA je proste PC hra

wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ale konzolovy trh je nasobne vacsi. Kapitalizmus vyhrava.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Leslie10 napísal: 07 sep 2026, 11:56Mimochodom ma sklamal jazdný model - aspoň čo som videl. Stále mi pripomína nejakú tehlu na štyroch kolesách. A čo deštrukcie, ja som tíško dúfal, že pôjdu smerom BeamNG. Aj keď si teraz rozporujem, lebo BeamNG ani zďaleka nie je arkádovka, ale čo do rozbíjania áut by to mohlo celkom zapasovať aj do GTA si myslím. Tak isto by som bol uvítal deštrukciu budov, zrútenie sa mrakodrapov a pod. Možno to je ešte stále náročné, urobiť celý svet "rozbíjateľným" ako v Minecrafte.
tak toto su vsetko veci ktore by asi priemerneho hraca skor otravovali ako tesili (ze by mal nefunkcne auto po jemnom naraze do obrubnika) a zaroven to bude vyriesitelne cez mody urcite. (najradsej som mal hrat gta5 s realistickou fyzikou aut pomocou modov)...
ale zaroven sme videli jedno video, kedze su tam aj zavody tak je dost mozne ze si budes vediet jazdny model zmenit v nastaveniach.
lebo popravde zajazdit si s realnym volantom a pedalmi vo svete gta 6 by sa mi velmi pacilo.
Napísať odpoveď