Žijeme v extrémne zaujímavej dobe. Najprv som bol úplný skeptik, ale teraz už skutočne neviem čomu mám veriť. Čítal/počul/videl som už kadečo: existujú / neexistujú / existujú, ale vláda to tají / neexistujú, ale vláda nám vsúva fejkové info kvôli utajeniu iných projektov. Ťažko sa v tomto celom orientuje, ale všetko okolo toho je veľmi zaujímavé.
Tuto fotku zverejnil Tramp na svojej socialnej sieti. A teraz si predstavte situaciu, ze by bola realna, nik by mu aj tak neveril.
A ako sa ukazalo odtajnene UFO zaberi boli len zas na odputanie pozornosti od Epstain files.
Ministerstvo vojny práve vydalo šiestu tranžu záznamov v rámci programu PURSUE. Prvá tranža bola zverejnená 8. mája 2026. Pre zobrazenie šiestej tranže, ktorá bola zverejnená 18. septembra 2026, prejdite nadol.
Zaujímavé je, že aj po toľkých zverejnených záznamoch stále ostáva časť prípadov bez jasného vysvetlenia. Neznamená to automaticky mimozemšťanov, ale ani by som všetko hneď nezamietol ako balóny alebo chyby kamier. Mňa na tom baví práve to, že pri niektorých videách sa dá nájsť normálne vysvetlenie a pri iných zostane viac otázok než odpovedí. Som zvedavý, čo ešte z programu PURSUE postupne pustia von