Repro cca 300 €

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Repro cca 300 €

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Radio vies vyriesit lahko. Bud nejaky mobil/tablet acez bt streamovat do repro, alebo k repro kupit/pripojit nejake lacne fm radio.
Kupovat receiver kvoli radiu mi nepride ako dobry napad. Vezmi si ze na nejaky zakladny potrebujes cca 400€. Na repro ti potom ostane 300, a za to kupis tak akurat najlacnejsie stlpy co najdes. A aby bol receiver drahsi ako repro, je sprostost.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

neviem ci je to hranicna hodnota, no doma pouzivam wiim amp ako zosilovac a rovnako streamer pripojeny cez hdmi arc k telke, repro mam kef q350, daju sa zohnat do cca 500eur, casom mozno sub, ja som doplnil Jamo sub a teda ziaden soundbar co som pocul sa nemoze rovnat :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Wiim amp je v ramci multiroom streamerov ok. Ako zosil a dac vsak nie je nic moc. Tie Kefy by si zasluzili nieco lepsie.
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

Ahojte, co mam vediet, ak si chcem kupit nejaku zostavu s reproduktormi.
Da sa to nejak nastudovat? Ked otvorim bazos a snazim sa googlit dany reproduktor, receiver a pod. tak neviem vobec posudit, ci je ta cena adekvatna, ci sa to oplali a podobne.

Ciel je aby manzelka (a maly syn) v malej obyvackokuchyni mohla pocuvat hudbu a podkasty, ona je zanrovo na klasiku, muzikaly, folk. Ja ako metalista to budem vyuzivat len malo. Cele by to idealne mohlo stat do 300-350 Eur.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Napríklad hľadaj "measurements" - frekvenčný priebeh, čím vyrovnanejší tým lepšie (a aby "to hralo" dostatočné basy). Ja "uznávam analytický zvuk" - teda aby z toho liezlo čím presnejšie to, čo autor vytvoril. Žiadne cink-bum.
Prípadne recenzie no bývajú aj tendenčné.
Ryan Giggs
VIP
VIP

noone napísal: 22 apr 2026, 12:40 Ahojte, co mam vediet, ak si chcem kupit nejaku zostavu s reproduktormi.
Da sa to nejak nastudovat? Ked otvorim bazos a snazim sa googlit dany reproduktor, receiver a pod. tak neviem vobec posudit, ci je ta cena adekvatna, ci sa to oplali a podobne.

Ciel je aby manzelka (a maly syn) v malej obyvackokuchyni mohla pocuvat hudbu a podkasty, ona je zanrovo na klasiku, muzikaly, folk. Ja ako metalista to budem vyuzivat len malo. Cele by to idealne mohlo stat do 300-350 Eur.
Čo bude zdroj tej hudby? Do obyvačkokuchyne by sa hodil možno aj nejaky mikrosystem. Alebo chceš len čisto repro?
noone
Light Star
Light Star

Realne bude zdrojom najcastejsie mobil, pripadne som rozmyslal nad niecim ako wiim mini. CD ani platne nemame.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ak to ma byt cisto repro, tak napr. Edifier S2000MKIII.
noone
Light Star
Light Star

Ja som rozmyslal nad takymto niecim, s tym ze k tomu dokupim zdroj:
https://elektro.bazos.sk/inzerat/190876 ... a-jamo.php

Len ja neviem nikde najst ci to repro za nieco stoji, ci je to dobry receiver, ako zistim ci sa to k sebe hodi. Su na to stranky?

Ja viem ze audio je rabit hole, mam pred tym respekt.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Na tvoje použitie je to nezmysel.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

JCM01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Ryan Giggs napísal: 23 okt 2025, 12:11 700€ je dost tesny rozpocet na nejake rozumne kombo receiver+stlpy. Ak nepotrebujes fnkcionalitu receivera, mozno by som uvazoval cestou aktivnych stlpov. Napr. Audio Pro A38, Magnat Monitor Reference 5A, Teufel Ultima 40 Active...
Ma to HDMI, vies tam pichnut subwoofer.
BTW, včera som dovliekol domov reciever yamaha rx-V4A + 2x NS555.. vyšlo ma to na 820€.
Plánujem ešte teraz dokúpiť NS-C444 a časom ako som vravel sub a možno aj satelity (neviem či wireless alebo klasiku..)
Napísať odpoveď