Android aplikacie
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Android aplikacie
Mne ani manželke sa to tam neobjavuje respektíve najviac jedna "ponuka" raz za čas.
Rovnaky problem, aj mna to tam obtazuje v Play.
hocijaku notificikaciu ked na nej podrzis prst tak ju vies vypnut, stisit alebo ist priamo do nastaveni kde si vacsinou vies vyklikat kategorie notifikaci ktore chces/nechces.
aj na androide aj na ios (pokial viem) je standard upravovania notifikacii nie priamo v aplikacii ale systemovych nastaveniach.
konkretne k Play Store, vidim tam kategoriu "Payments, deals and recommendations" ktoru mam vypnutu a nepamatam si ze by mi niekedy take nieco prislo.
aj na androide aj na ios (pokial viem) je standard upravovania notifikacii nie priamo v aplikacii ale systemovych nastaveniach.
konkretne k Play Store, vidim tam kategoriu "Payments, deals and recommendations" ktoru mam vypnutu a nepamatam si ze by mi niekedy take nieco prislo.
Notifikacie mam vypnute. Ide mi o to konkretne v Play, tam mi to skace.
ok, sorry, zle som to pochopil. v tom pripade neporadim, popravde som si az teraz vsimol ze vnutri v aplikacii su nejake notifikacie 
Autoeditácia príspevku po 2 min :
ok, ale tak nakoniec som tomu venoval 15 sekund a ked som si v Play Store rozklikol svoj profil, dole na Settings -> General a tam Notifikacie tak je tam kopa veci co sa da vypnut, to nie je ono?
Autoeditácia príspevku po 2 min :
ok, ale tak nakoniec som tomu venoval 15 sekund a ked som si v Play Store rozklikol svoj profil, dole na Settings -> General a tam Notifikacie tak je tam kopa veci co sa da vypnut, to nie je ono?
Nie, to všetko mám vypnuté a aj napriek tomu tam tie upozornenia vo vnútri aplikácie, stále sú. A časom pribúdajú. Jediná možnosť je to ručne vymazávať, čo je otravné.
tak to je zaujimave... mozno napisat priamo na google support. ono je to asi myslene tak ze notifikacia je skratka to co ti vyskoci v telefone do notifikacnej listy.
to co je priamo vnutri v aplikacii uz si kazdy developer spravi ako chce a zda sa ze google proste ti ich tam chce zobrazovat. este vzdy mozes prestat pouzivat Play Store, konkurencie je kopa, napriklad F-Droid alebo Obtainium. ale urcite to nebude 100% nahrada Play Store, to by google nikdy nedovolil.
to co je priamo vnutri v aplikacii uz si kazdy developer spravi ako chce a zda sa ze google proste ti ich tam chce zobrazovat. este vzdy mozes prestat pouzivat Play Store, konkurencie je kopa, napriklad F-Droid alebo Obtainium. ale urcite to nebude 100% nahrada Play Store, to by google nikdy nedovolil.