Linkman napísal:Divil by si sa , včera som videl 45ročného jak vášnivo drtil niečo do Notebooku a aj vedel narábať s hdd mp3 playerom
Nebol to môj otec? Bo ten ma cez výkend prekvapil obsahom jeho mp3 playru. Mal tam Nightwish! Potom som mu mrkol do jeho pracovného notebooku a mal tam Call of Duty 2... Takže asi tak. Rozhodne si nemyslím že čím starší človek tím väčší nezáujem o techniku. Moja babka ked príe ku ná na návštevu tak si zahraje Morhun
Les napísal:Zaujimalo by ma, kde su ti 11 ludia 36-45 rokov.
boja sa aby ich nevysmiali... ale je fakt čudné čítať také názory na starších ľudí ako sú tu vyššie. Títo násťročný si neuvedomujú, že počítače sú tú trošku dlhšie oni. Ja osobne som začínal s PC okolo roku 1994 na 386-ke v čistom DOS-e - krásne časy to boli. Ech, človek stárne pri tých počítačoch...
stans napísal:boja sa aby ich nevysmiali... ale je fakt čudné čítať také názory na starších ľudí ako sú tu vyššie. Títo násťročný si neuvedomujú, že počítače sú tú trošku dlhšie oni. Ja osobne som začínal s PC okolo roku 1994 na 386-ke v čistom DOS-e - krásne časy to boli. Ech, človek stárne pri tých počítačoch...
Suhlasim, ale myslis si, ze starsi sa hanbia za svoj vek? Ja si myslim opak, ze mladi nenapisu aby ich niekto starsi nevysmial. Ze by to bol len tento dovod? Je to zvlastne...
Ja som zacinal s pocitacom vo verejnych knizniciach, kde som si vyhladaval rozne clanky z novin v neskorych 80-tych rokoch. Novy internet som prvykrat "vyskusal" az v roku 1999 a za ten cas si myslim, ze som priemerny uzivatel
Tak to vedia iba modi a admini kto za co hlasoval. Ze? Nevykrucajte sa raz mi jeden vravel ze preco som hlasoval za... A vedel to presne a som sa ho pytal odkial to vie a bol ticho, a to som ten moj hlas asi 10 krat zaprel.
lama2d napísal:Tak to vedia iba modi a admini kto za co hlasoval. Ze? Nevykrucajte sa raz mi jeden vravel ze preco som hlasoval za... A vedel to presne a som sa ho pytal odkial to vie a bol ticho, a to som ten moj hlas asi 10 krat zaprel.
Tak preco si ho zaprel? Hadam sa hanbis za svoj vek?
les ja viem ze sa hambis ze mas 55 rokov ale ja za to nemozem.ja mam sice iba 15 ale starobi sa uz bojim. :lol:vas nad 45 rokov tu je iba sice 1 percento ale za to sa hambit nemusis
kurt napísal:les ja viem ze sa hambis ze mas 55 rokov ale ja za to nemozem.ja mam sice iba 15 ale starobi sa uz bojim. :lol:vas nad 45 rokov tu je iba sice 1 percento ale za to sa hambit nemusis
Odkial si zobral, ze sa hanbim za svoj vek? Ty si to uz ako vidim uplne vymyslas a veris tomu. Nemyslis si, ze keby som sa hanbil, tak by som sem do tejto temy vobec neprispieval a nenapisal by som si ani vek do profilu?
niečo som si tu prečítal, ale na všetky vaše odpovede som nemal chuť,
veď aj tak zmeníte názor keď budete starší,
ja mám len 51 (za pár dní)
a to bežne pracujem s PC už asi 16 rokov, a napriek veku ma vždy zaujímali nové veci, aj v tejto oblasti
zupanok napísal:niečo som si tu prečítal, ale na všetky vaše odpovede som nemal chuť,
a to bežne pracujem s PC už asi 16 rokov, a napriek veku ma vždy zaujímali nové veci, aj v tejto oblasti
vcera som si pisal s jednou mamickou...wau...som rad ze su tu aj taki ludia ako Ty...alebo Vy?...hmm...
zupanok napísal:niečo som si tu prečítal, ale na všetky vaše odpovede som nemal chuť,
Ahoj, vitam ta tu na fore, aspon sme dvaja taki "starsi". Ja mam 55 t.j. uz som "minul" prvu polovicku svojho zivota
Ja mam 18,5 a nevedel som ci mam dat 15-18 alebo 19-22, ale nakoniec som dal 15-18...
Inak niekedy bol pri kazdom uzivatelovi vek a nebolo to odveci, mohlo by sa to vratit, teraz je to forum az velmi obycajne