Co vsetko by ste chceli stihnut?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Co vsetko by ste chceli stihnut?
Chcel by som nadviazat na temu "Apokalypsa". Predstavte si, ze sme sa dozvedeli, ze co ja viem presne o tyzden na nas spadne asteroid, kt. jednoznacne znamena koniec ludstva. Co vsetko by ste chceli za ten cas stihnut, vykonat? Skuste sa nad tym zamysliet.
P.S. Ospravedlnujem sa, ak tu takato tema bola, ale ja som nic nenasiel.
P.S. Ospravedlnujem sa, ak tu takato tema bola, ale ja som nic nenasiel.
-
Seymour
Medium Star
Chcel by som:
- si ist do Stuttgartu kupit(ukradnut?) Porsche Carrera GT
- vratit sa na SR a najbrutalnejsim a najbolestvejsim sposobom aky len existuje zabit 6 ludi (triednu a dalej nebudem menovat...). Aj tak by ich to vsetkych zabilo, nie?
- (s porsche) sa ist pozriet na mohilu M.R. Stefanika
- pozriet sa do Moscow a z tade do Cairns (Australia)
- ist sa do USA porozpravat s B.F. Pierce-om (Allan Alda) a vsetkymi dalsimi este zijucimi predstavitelmi M*A*S*H 4077
- a... som este mlady, a teda mam vela tuzieb...
- vratit sa na SR a najbrutalnejsim a najbolestvejsim sposobom aky len existuje zabit 6 ludi (triednu a dalej nebudem menovat...). Aj tak by ich to vsetkych zabilo, nie?
- ist sa do USA porozpravat s B.F. Pierce-om (Allan Alda) a vsetkymi dalsimi este zijucimi predstavitelmi M*A*S*H 4077
-
fuCKYou
Medium Professional
clovek ktory o kradnuti a o bezpecnostnych systemoch nevie nic tak nevykradne ani postovu schranku...na banku musis mat guledavoos napísal:vykradol by som banku.za tie love by som si kupil nejake lamborginy(alebo jak sa to pise).zobral by som dievca ktore najviac ...........a potom by som sa s fizlamy zahral na MOST WANTED.![]()
Dufam, ze ani ty nie si medzi tymi, ktori este aj dnes myslia napriek faktam, ze Stefanika zostrelili Cesi... Ak si to myslis, tak si zmen okruh svojich priatelov.Catlover napísal:Chcel by som:
Okej a čo povieš na to že si to myslím aj ja.. Určite my to rodičia nanutili takyto názor však.. Hmmm nemám prečo zmeniť okruh svojich priateľov.. mojich priaťeľov absolutne nezaujíma politika.. Už vidím čo na to povieš.. Slovenská mládež je oproti americkej veľmi zaostalá a nevie si vypracovať vlastný názor. Však si to myslíš?Les napísal:Dufam, ze ani ty nie si medzi tymi, ktori este aj dnes myslia napriek faktam, ze Stefanika zostrelili Cesi... Ak si to myslis, tak si zmen okruh svojich priatelov.
-
Seymour
Medium Star
ja si radsej nic nemyslim... lepsie je vobec nemysliet... myslenie sa stava v poslednom case velmi nebezpecne... alebo radsej si nieco mysliet, ale nic nepovedat...Les napísal:Dufam, ze ani ty nie si medzi tymi, ktori este aj dnes myslia napriek faktam, ze Stefanika zostrelili Cesi... Ak si to myslis, tak si zmen okruh svojich priatelov.
uzmierit sa so vsetkymi ludmi, s ktorymi som pohadana (co je asi iba jeden clovek), ist sa pozriet do Sydney, ist do Norska, a ostatne dni by som travila s rodinou...a potom ete jeden taky sen, ista by som s ocinom "povozit" sa v F18...to je jeho velky sen a aj moj...a potom by som isla za jednym mojim kamosom a velmi silno ho objala (a uz mozno ani nepustila)...ale ja v "Apokalypsu" neverim, lebo viem, ze mam vela neslnenych snov a priani a tyzden by mi nestacil, nestacil by mi ani rok...
tyzden je nenormalne malo..urcite by som sla do new yorku to je jeden z mojich najvacsich snov sa tam ist pozriet....potom by som chcela ist do canady a pozriet si koncert simple plan najlepsia skupina na svete podla mna...a este by som sla do australie...ale viete to su take veci ktore by som nestihla za tyzden a este plno inych by som chcela urobit..a isla by som za jednym chalanom a.....no a jednoznacne by som si uzivala cely tyzden naplno akoby sa len dalo........
-
audiotrack
VIP