Čo vám vadí na Slovensku?
-
MisguidedAngel
Star
Myslel som neznášanlivosť k menšinám, hlavne voči maďarom, ale aj rómom, väčšina Slovákov má problém dokonca aj so samotnými slovákmi (záhoráci, východniari,...). Použitie tvaru <>jete je plne v poriadku, keďže je adresované tým, čo to robia (je nie, preto nemôžem napísať <>jeme). Je na tom niečo, čo nie je jasné?t0m4s3 napísal:hodurovec > neznasanlivost k mensinam alebo mensine? Pretoze ak sa nemylim tak na Slovensku je to iba k jednej, uz spomenutej, mensine. Netusim preco vo svojom prispevku hovoris o NAS, ako keby sa to tykalo nas vsetkych co toto budeme citat, a neviem preco sa tak distancujes od slovenskeho narodu, kedze pises "vy <>cujte" a namiesto "my <>cujeme", kedze aj ty si Slovak. To je vsetko co som chcel.
-
psycho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
kedze si tym vysiel ako z faktami podlezenou pravdou tak ti urcite nebude robit problem tie pramene z ktorych si cerpal ked si neberal tu mudrost aj popisat pripadne hodit linky.hodurovec napísal:Skús troška hľadať, múzeá a archívy sú dobrým miestom, určite nájdeš nejeden dokument opisujúci národnostné zloženie Uhorska v rôznych dobách. Je tiež šanca, že niečo nájdeš na webe.
Vadí mi politika, vadí mi chudoba, vadia mi hlúpi ľudia.
A ešte toto:
http://www.bleskovky.sk/cl/10/98955/Odk ... udobnejsi_
A ešte toto:
-
mastermind
VIP
si taky ako robertko. vsetko mu vadi ale nenavrhne nic.atrey napísal:Vadí mi politika, vadí mi chudoba, vadia mi hlúpi ľudia.
A ešte toto:
aha.prepáč.A čo mám navrhnúť?Ako ohnúť kovovú lyžičku?Alebo nebodaj ako nás vytrhnúť z biedy. Netvrdím, že sa mám zle, ale niektoré veci by sa mohli zmeniť.mastermind napísal:si taky ako robertko. vsetko mu vadi ale nenavrhne nic.
Napríklad. aby vo vláde nesedeli "demokratický komunisti", ktorí pred rokom 1989 boli najväčší komunisti, a teraz sú vo vláde.A robia sa na ťažkých demokratov.je**m na nich.
práveže ked na nich budeš ... tak tím nič nedosiahneš. Jedine to že raz stadiaľto odídeš.. A čo sa tíka toho komunizmu radšej pomlč... keby bolo na Slovensku tak dobre ako vtedy bolo by my jedno kto sedí v kresle.atrey napísal:aha.prepáč.A čo mám navrhnúť?Ako ohnúť kovovú lyžičku?Alebo nebodaj ako nás vytrhnúť z biedy. Netvrdím, že sa mám zle, ale niektoré veci by sa mohli zmeniť.
Napríklad. aby vo vláde nesedeli "demokratický komunisti", ktorí pred rokom 1989 boli najväčší komunisti, a teraz sú vo vláde.A robia sa na ťažkých demokratov.je**m na nich.
Presne tak. AKo dlho si zil v dobe komunizmu ked sa Ti tak paci.myslim ze komunizmus bol najvacsi omyl v dejinach Slovenska.Baphomet napísal:zakaz sledovat zahranicne tv, pocuvat zahranicne radia, citat zahranicnu tlac
moznost vycestovat za hranice len za pekne tucny uplatok
rady na banany
obmedzena sloboda prejavu
co sa ti na tom paci?
-
psycho
Medium Star
no a prevedme to na teraz:Baphomet napísal:zakaz sledovat zahranicne tv, pocuvat zahranicne radia, citat zahranicnu tlac
rady na banany
sledujes iba zahranicnu tv posuvas pomaly iba zahranicne radia citas zahranicnu tlac slovenska tvorba ide do uzadia
vycestovat mozes iba za tucnu vyplatu a 2/3 obyvatelov na to jednoducho nemaju, nemozes sa pomaly slobodne pohybovat ani doma
rady na banany no to mas pravdu teraz tam su radi pri pokladni njn
prejavit sa mozes samozrejme len musis mat prachy na reklamu aby niekto pocuval.
Neobhajujem byvali rezim ani ten terajsi ale nesnaz sa na to pozerat z len jedej strany. ver mi nic z toho sa mi nepaci ale vsetko ma svoje plus aj minus
OK a čo tak prenasledovanie, ŠTB, Sibír... a to najhoršie sloboda...SLOBODApsycho napísal:no a prevedme to na teraz:
sledujes iba zahranicnu tv posuvas pomaly iba zahranicne radia citas zahranicnu tlac slovenska tvorba ide do uzadia
vycestovat mozes iba za tucnu vyplatu a 2/3 obyvatelov na to jednoducho nemaju, nemozes sa pomaly slobodne pohybovat ani doma
prejavit sa mozes samozrejme len musis mat prachy na reklamu aby niekto pocuval.
Neobhajujem byvali rezim ani ten terajsi ale nesnaz sa na to pozerat z len jedej strany. ver mi nic z toho sa mi nepaci ale vsetko ma svoje plus aj minus
-
t0m4s3
Admin
- pretoze slovenska tvorba ide do uzadia a ti co ju maju zveladovat, kaslu na to, preto mam mat zakazane citat zahranicne noviny, vzdelavat sa atd..?psycho napísal:no a prevedme to na teraz:
- pretoze 2/3 obyvatelstva nema za co vycestovat, preto ma "trpiet" zvysna 1/3?
- mat prachy na prejav? To ze sa mozem obliekat ako chcem, rozpravat v krcme co chcem, robit co chcem, to je nejaka vysada?
-
psycho
Medium Star
naspodu som to napisal jasne ale ak chces pokracovat: dnes mame sis a vobec iformacne sluzby funguju stale prenasledovanie o ano no mozno skor sledovanie, Sibir ten tiez funguje aj dnes, dokonca sa ani nescvrkol. A sloboda. citis sa byt slobodny? ja ano ale coraz menej.atrey napísal:OK a čo tak prenasledovanie, ŠTB, Sibír... a to najhoršie sloboda...SLOBODA
-
psycho
Medium Star
nie tak som to nemyslel. chcel som skor naznacit ze niektore veci niesu az take samozrejme aj ked mame slobodu prejavu a setky tie ostatne vynalezy.t0m4s3 napísal:- pretoze slovenska tvorba ide do uzadia a ti co ju maju zveladovat, kaslu na to, preto mam mat zakazane citat zahranicne noviny, vzdelavat sa atd..?
- pretoze 2/3 obyvatelstva nema za co vycestovat, preto ma "trpiet" zvysna 1/3?
- mat prachy na prejav? To ze sa mozem obliekat ako chcem, rozpravat v krcme co chcem, robit co chcem, to je nejaka vysada?
Áno istá časť tvojho príspevku je pravda. Ale aby som nepohoršoval ostatných mojimi názormi tak k tomu dodám iba toľko:Baphomet napísal:zakaz sledovat zahranicne tv, pocuvat zahranicne radia, citat zahranicnu tlac
rady na banany
co sa ti na tom paci?
Za čias totalitného režimu si mnoho ľudí vravelo keby som mohol spraviť to a to.. ale nemôžem lebo nie sme v slobodnej krajine. A teraz? Teraz už môžu a neurobia to... a to platí takmer na všetko či už na cestovanie do zahraničia a slobodu ako takú..
2tomas: 13 my už dávno minulo..