nieje moznost ulozit si oblubene temy niekde v osobnom profile alebo inak?
uz sa mi po x-ty krat stalo, ze som nasla nieco, co ma zaujalo-cela tema, alebo len prispevok, alebo starsia diskusia, ku ktorej by stalo za to vratit sa, ale neskor som ju nech robim co robim nemohla najst. zatial som neprisla na to, ze by som si mohla spravit skupinku oblubenych tem... existuje to? ak ano ako to spravim? ak nie, je mozne take nieco vytvorit?
nepracujem s tym, neviem ako na to a navyse ked potom idem na hojko z cudzieho compu, alebo mi znova windows ukaze prostredny prst, som tam, kde som bola, kapis?
sledovat tuto temu v mojom pripade tiez nieje velka vyhra. mam totiz plnu schranku mailov z hojka, v mailovej schranke som raz za tyzden a jedine co s nimi spravim - vymazat.
jo, masermind, to sa mi paci viac. myslim, ze by to uvitali viaceri useri.
jasné, ja by som to tiež uvítal. do niektorých tém som nikdy neprišiel (napr. politiky) lebo ma nezaujímajú. keby som si mohol zobraziť len tie ktoré sú pre mňa atraktívne, bolo by to super.
haliegro napísal:sledovat tuto temu v mojom pripade tiez nieje velka vyhra. mam totiz plnu schranku mailov z hojka, v mailovej schranke som raz za tyzden a jedine co s nimi spravim - vymazat.
jo, masermind, to sa mi paci viac. myslim, ze by to uvitali viaceri useri.
lebo nic ako mailove filtre neexistuje ze? A koho je problem ze mas plnu schranku mailov?
no co sa hned rozculujes? nejde tu o moju mailovu schranku, ale o napad. paci sa ti, rob s nim nieco, nepaci sa ti - hod na to bobek. zabudni, ze som tu temu zaloozila, postav sa na halvu a zakyv usami mne to je az na salame. len sa na mna nerozculuj, ze som sa ozvala, o.k.?
Hmm, teoreticky by to bolo mozno aj zaujimave, len neviem ci by to vyuzilo dost ludi. Ale pozriem sa co sa s tym da robit (teda nahodit sa to da, len treba chciet a mne sa nechce).
este nejaka drobnostka, nieje v zalozkach vidno, do ktorych tem boli pridane nove prispevky. tak ako to je na zvysku fora (oznacenie zltou farbou). slo by to dotiahnut, pls?