Tem o smrti tu uz bolo asi dost. Polozili by ste zivot ze niekoho druheho, ako to je v USA filmoch, alebo by ste sa bali? Bojite sa smrti, alebo sa jej budete bat? Ak mate zo smrti strach, tak by ste ho prekonali?
Či sa bojím smrti? Nad tým som sa nezamýšľal.
Položiť život za niekoho? To ani sám neviem. To záleží od situácie.
A za koho? Za niekoho veľmi blízkeho.
Holubar napísal:Pud sebazachovy nuti ludi,aby sa jej bali
to mas pravdu ale ja nepocitujem ze by som mal strach .. iste ze keby som vedel ze kedy tak to urcite nervozita jak hovedo ale inak ne chapes? je mi jedno kedy sa to stane len nech ma to neboly/i
no ja sa nieze bojim smrti ( aj ked ano ) ale nerobim nic cim by som sa vystavoval nejakemu velkemu riziku a zbytocne . ak idem na motorke s pokazenym prednym kolesom ktore moze kazdu chvilku odletiet dole asphaaltkov 60-70km/h tak je to ine ale inak. jednoducho povedane . cenim si zivot
JAnci28 napísal:no ja sa nieze bojim smrti ( aj ked ano ) ale nerobim nic cim by som sa vystavoval nejakemu velkemu riziku a zbytocne . ak idem na motorke s pokazenym prednym kolesom ktore moze kazdu chvilku odletiet dole asphaaltkov 60-70km/h tak je to ine ale inak. jednoducho povedane . cenim si zivot
/Nevermind/.am napísal:to mas pravdu ale ja nepocitujem ze by som mal strach .. iste ze keby som vedel ze kedy tak to urcite nervozita jak hovedo ale inak ne chapes? je mi jedno kedy sa to stane len nech ma to neboly/i
Prežívam každý deň ako keby mal byť môj posledný a nejak sa nad tým nezamýšľam, raz to príde tak či tak.... snažím si to nebrať k srdcu.
Či by som položil život za iného ? ťažká otázka, záleží za koho, za vlasť, rodinu áno.... viac argumentov k tejto téme asi nenájdem.
Holubar napísal:Pud sebazachovy nuti ludi,aby sa jej bali
tak to mas pravdu. Ja si myslim, ze kazdy sa jej boji. Niekto viacej a niekto menej. Aj ja sa jej bojim a snazim sa s nou nestretnut. Keby uz bolo najhorsie tak by ste podlahli tomu vsetkemu a snazili sa s tym zmierit(so smrtou), alebo by ste bojovali o zivot az do konca? Ja by som urcite az do konca.
so smrti podla mna strach nejde ved je to prirodzene ale urcite by som hovoril inak keby sim jej hladel do ocu..smrt mi neva ale chcem umret bez utrpenia.proste zaspim a ked sa zobudim tak uz vlastne ani nie
teraz si poviem, ze ak by som mohla obatovanim svojho zivota zachranit zivot cloveku (alebo ludom), ktory mi za to stoji, urobila by som to. ale ked budem v takej situacii, je mozne, ze budem rozmyslat uplne inak. urcite by som si priala, aby som bola schopna takeho velkeho skutku.