Nesmrtelnost
-
bLaCk.ShEeP
Amateur
-
qwerty-xyz
Re: Nesmrtelnost
da sa to kontrolovanym mnozenim buniek..........rakovina je nekontrolovatelna......kandler napísal:Viac ako 50 rokov uplynulo od rozlustenia struktury DNA. Prelomy v genetike a molekularnej biologii su na kazdodennom poriadku. To co sa zdalo pred desiatimi rokmi nemozne je dnes realitou. A co je podla mna najzaujimavejsie je realna vyhliadka na drasticke predlzenie zivota... co myslite?
to znamena zeby sa ti museli donekonecna obnovovat bunky
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ano ale telove bunky sa donekonecna obnovovat nemozu ... dokazu to len bunky nejakeho embrionalneho stadia vyvinu cloveka. Alebo napriklad prhlivce su zlozene cele z tohto typu buniek, cize su prakticky nesmrtelne, teda co sa starnutia tyka . No podla mna ma to ze zomierame urcity vyznam. Len si predstavte, ze by sme sa len mnozili a nikto by nezomieral ... za chvylu by sme sa nemali kam postavit . A o tom to presne je. " NEHRAJME SA NA BOHA!!!" lebo sa nam to moze vypomstit.qwerty-xyz napísal:da sa to kontrolovanym mnozenim buniek..........rakovina je nekontrolovatelna......
to znamena zeby sa ti museli donekonecna obnovovat bunky
-
pinacolada
Guru wannabe
Opotrebuje sa fyzicky ale keby si proste dostal nove telo? Znie to zaujimavo ci nie? I ked prestavit si nasledky zitia napr. tych 1000 rokov na mentalny stav daneho cloveka je zaujimave. Myslite ze by nedoslo k niecomu takemu ako "zahltenie" atd.?pinacolada napísal:nic nie je vecne.ziadny predmet a ani ziadny organizmus.vsetko sa raz opotrebuje a znici/zomrie.nesmrtelmost je podla mna nerealna dnes a bude nerealna aj o 10000 rokov
Rozhodne nie, ani keby to bolo tak ako som napisal ja.pHysIQ napísal:Nech sa budu geneticky inzinieri snazit ako chcu nesmrtelnost nedosiahnu. Je to proste nerealne.
Spytam sa takto: Chcel by niekto z vas zit vecne?
Ja asi nie. Potom by som bol len stary nemobilny, brutalne sa klepkajuci dedko. Dost ma tato predstava od nesmrtelnosti odradza.
-
Andi_Cibula
Addict
-
smutko8882
Light Expert
Nwm! ... Ale podla mna by bolo celkom fajn o nejakych tych 200 rokov dlhsie zit ! Prvych 100 rokov by som iba makal jak take hovado a tych druhych 100 rokov by som si uplne uzival, precestoval cely svet, relaxoval...
A ne jak teraz budem makat jak take hovado do 50-tky a potom uz budem stary chren a nic sa mi nebude chciet alebo dokonca skoncim na invalidnom vozicku
A ne jak teraz budem makat jak take hovado do 50-tky a potom uz budem stary chren a nic sa mi nebude chciet alebo dokonca skoncim na invalidnom vozicku
-
smutko8882
Light Expert
-
JohnFrusciante
Star
-
pinacolada
Guru wannabe
ja by som chcel nieco take..ako to povedat...nieco medzi nekonecnostou ale zase nie uplne nekonecne..neviem to proste vyvetlit..je to iba v mojich myslienkach.pHysIQ napísal:Spytam sa takto: Chcel by niekto z vas zit vecne?
btw s tym novym telom...hmm ako si to myslel gangy?ze by vzali moju mysel a dali do ineho tela ktore by bolo doftedy bez mysle?nevem..mne by sa skor pacilo mat to iste telo,ktore by ale nestarlo(alebo by starlo veeelmi pomaly).ale to su snyy...realita je ina
5 rokov stará téma..juj.
Nesmrteľnosť - buď ju chápeme tak, ako z filmu, že človeka proste nič nemôže zabiť - to je blbosť.
Alebo ju chápeme tak, že človek jednoducho prirodzeným spôsobom (na vek) neumrie - a tam je nejaká šanca.
Dlhovekí ľudia majú zvláštny druh génov a vedci už pracujú v tejto oblasti (teda, ako ich odčleniť a použiť na prípravu "elixíru mladosti").
Vedci na tomto seriózne pracujú a očakávajú sa aj výsledky.
Nesmrteľnosť - buď ju chápeme tak, ako z filmu, že človeka proste nič nemôže zabiť - to je blbosť.
Alebo ju chápeme tak, že človek jednoducho prirodzeným spôsobom (na vek) neumrie - a tam je nejaká šanca.
Dlhovekí ľudia majú zvláštny druh génov a vedci už pracujú v tejto oblasti (teda, ako ich odčleniť a použiť na prípravu "elixíru mladosti").
Vedci na tomto seriózne pracujú a očakávajú sa aj výsledky.
Fyzicky azda nie. Ale tým, čo človek urobí pre iných isto áno. A aj v deťoch.