USA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

mne stacia tie tvoje hlasky teraz si nieco precitaj --> .. amerika je az tak zla ze jes tie zle americke jedla v zlom americkom mc donalde .. pozeras na zle americke filmy so zlymi americkymi hercami ktory hraju vsetko tipicky zle americky. taktiez pozeras na zlu americku politiku a zlych americanov a zlych ludi co tam emigrovali ... amerika je zla krajina .. kazdy sa ma v amerike zle a kazdemu zlemu americanovi sa zle dary.

chlapce ... daj si pohov a prestan kydat o tom o com nemas ani paru.

chapem ta .. bol som taky isty a casom zistis ze plno ludi ta zacne nenavidiet .. kapisto? snaz sa chovat ako iny a prestan dristat debiliny lebo dopadnes zle.
Csajka napísal:TAK JE!!!!!!!!

A na Hiroshimu kazdy zabudol? :nuked: :nuked: :nuked: :nuked: :nuked:
robia bordel de sa objavia.
ale su to zabavny ludia.

minule tu jeden taky bol u nas na hudobnej akcii, a nerobilo problem ist okkolo neho a p/covat do nho ked sa pri tom clovek tvaril milo, tak sa amik usmieval.
bolo mi ho luto, ale masl sa ucit po SLOVENSKY :aasmile27:
ty si toalne trapny .. bud by ti tu tvoju peknu rodinu vyvrazdili japonci co je malopravdepodobne lebo europe vladli nemci alebo by ti ju vyvrazdili uz spominany nemci ...

btw: "amik" sa nemusi ucit po slovensky ale ty si POVINNY vedet anglicky. Jemu je slovencina naprd ked sa na celom svete dokaze dohovorit po svojom. primitiv neni on ze sa usmieval a chcel byt zdvorili ale ty ze si mu "p/coval" a uz konecne prestan pouzivat slova ako J3bnuty a ko****+ lebo bude basa

//EDIT: k tomu mojemu prispevku o "zlej amerike" ---> Mal by si sa naucit zlu rec ktora sa pouziva aj v zlej amerike.
Csajka napísal:a moja NICK csajka je sice zenskeho povodu, ale holka niesom urcite.
Lebo sa ti pozeram do kalhot. Das si babske meno a potom zdrbkavas ludi za to ze ta v zivote nevideli a nevedia urcit pohlavie :S
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Falcoxxx »

amerika = OKUPANTI, VRAHOVIA, ZLODEJI, ...

a ak ma niekto iny nazor ja mu ho neberiem ale mna nepresvedci
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Falcoxxx napísal:amerika = OKUPANTI, VRAHOVIA, ZLODEJI, ...

a ak ma niekto iny nazor ja mu ho neberiem ale mna nepresvedci
vies kto su kurdovia? ked uz mas taky nazor?
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

^Nevermind napísal:vies kto su kurdovia? ked uz mas taky nazor?
No tak to najvacsi teroristi na svete su americania. Keby nechali vsetkych napokoji nemuseli by sa teraz bat ze kto ich napadne. Preco si nerobia svoju polityku doma ale sa staraju do ostatnych statov? Lebo im ide o prachy a tych nebude na svete nikdy dost aby im stacili.
kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

Kym amerika bude vydavat burito na podporu vedy a vyskumu som s nou kool :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra napísal:Priklad terorizmu v Amerike? (neplet si to s teroristickym utokmi z 11.9.), hlad je vsade a blbci tiez. Ale nehovor o tom, ze USA je postrach sveta, lebo sam nevies, co rozpravas.
Priklad terorizmu v Amerike? Policajne zlozky.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

t0m4s3 napísal:Priklad terorizmu v Amerike? Policajne zlozky.
Co si tymto chcel povedat?
Pauliess
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pauliess »

Falcoxxx napísal:No tak to najvacsi teroristi na svete su americania. Keby nechali vsetkych napokoji nemuseli by sa teraz bat ze kto ich napadne. Preco si nerobia svoju polityku doma ale sa staraju do ostatnych statov? Lebo im ide o prachy a tych nebude na svete nikdy dost aby im stacili.
To má byť odpoveď na jeho otázku ? Ak áno tak si ju prečítaj ešte raz, vôbec si na ňu totiž neodpovedal.. :roll:
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Pauliess napísal:To má byť odpoveď na jeho otázku ? Ak áno tak si ju prečítaj ešte raz, vôbec si na ňu totiž neodpovedal.. :roll:
Viem a nemaju ani v Turecku ani v Iraku co robit a terorista Bush ich nema co podporovat. /Keby som mal na to skutocne odpovedat asi by som dostal BAN/
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Falcoxxx napísal:Viem a nemaju ani v Turecku ani v Iraku co robit a terorista Bush ich nema co podporovat. /Keby som mal na to skutocne odpovedat asi by som dostal BAN/
Preco by si dostal ban? Ved von s tym. Chcem vediet, preco je ta Amerika taka zla.
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Falcoxxx napísal:nemaju ani v Turecku ani v Iraku co robit
ty kokoz no super veta . kde maju potom domov? severny Irak .. bla bla bla ... proste tuto mas mapu .. ti ludi utekli zo svojej krajiny lebo ich dal saddam vyvrazdovat lebo su "neni moslimovia" pricom su a su pravy moslimovia ... pravy moslim je to ze neni terorista ako si podaktory myslia. Vdaka USA sa vracaju spet s pocitom bezpecnosti.

Mapa:

Kód: Vybrať všetko

http://home.bredband.no/~ivasmi/map.jpg
Curtis Jackson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Curtis Jackson »

ja stale nechapem co všetci mate proti usa?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Curtis Jackson napísal:ja stale nechapem co všetci mate proti usa?
To sa spytaj 98% na tomto fore, kt. su najmudrejsi a ani sami nevedia odpovedat preco, len sa ohrnaju nejakymi statistikami a faktami, a nech sa nimi ovplyvnovat.. :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Curtis Jackson napísal:ja stale nechapem co všetci mate proti usa?
- ich kultura [ziadna nie je, ani sa neformuje]
- ich sposob stravovania
- ich vlada sa zastarava do kazdeho, vsetkeho a vsade
- ich neidentita [je to mix europanov, z povodnych obyvatelov je tam mozno 1%]
- mnoho amikov nema paru nic o celom svete, myslia si ze je len USA a tym to hasne...o ano a o Slovensku si musi velka cast populacie USA mysliet ze zijeme v jurtach a lovime mamutov - cize ich nulova rozhladenost

inac maju celkom fajn ludi, niektorych, ale tych poznam len malo. Bohu zial viac poznam tych magorov. "We must be in Slovakia, I heard they live in yurts...and see all the sand around? We're in Slovakia, 100%"

oh a skoro by som zabudol: Eurotrip od Jeff Schaffera[Cleveland, Ohio.]

neviem ale myslim si ze toto povedalo dost.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

i agree with uplink - rodicia jedneho mojho byvaleho profaka (on i oni boli a este su :D amici) nam doniesli ZUVACKY, ze ci vieme co to je... divili sa, ze v SR su mesta (budovy z betonu...) - total dark stredovek
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:To sa spytaj 98% na tomto fore, kt. su najmudrejsi a ani sami nevedia odpovedat preco, len sa ohrnaju nejakymi statistikami a faktami, a nech sa nimi ovplyvnovat.. :wink:
A ty sa nechas ovplyvnovat cim? Vlastnym rozumom? Fakty prehliadas? Gratulujem. Ja mam svoj nazor. Nikto mi ho nevezme, mozes ho akceptovat, moze sa ti nepacit, mozes sa pokusit ho zmenit a to je tak vsetko co snim mozes robit.

na Amerike sa mi nepaci:
- konzumny sposob zivota
- obezita
- kriminalita
- hranie sa Busha na prezidenta zemegule
- ignoracia medzinarodnych organov
- nezdravy a prehnany nacionalizmus
- negramotnost
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:A ty sa nechas ovplyvnovat cim? Vlastnym rozumom? Fakty prehliadas? Gratulujem. Ja mam svoj nazor. Nikto mi ho nevezme, mozes ho akceptovat, moze sa ti nepacit, mozes sa pokusit ho zmenit a to je tak vsetko co snim mozes robit.

na Amerike sa mi nepaci:
- konzumny sposob zivota
- obezita
- kriminalita
- hranie sa Busha na prezidenta zemegule
- ignoracia medzinarodnych organov
- nezdravy a prehnany nacionalizmus
- negramotnost
Ja sa praveze nenecham ovplyvnit nicim a mam svoj vlastny pohlad na vec. Ale to, co tu niektori predvadzate, je absurdne. Ja ti tvoj nazor nechcem vziat, nepacia sa mi niektore veci, kt. si uviedol a zmenit ho nechcem, lebo, ak nieco chces zmenit, tak to musis chiet najprv ty, az potom ta budu moct chciet zmenit ostatni. A k tym bodom:
- konzumny sposob zivota (to iste robime na Slovensku, len sa na seba takto nepozerame)
- obezita (tu snad nemame? mozes nenavidiet aj Slovakov - keby tvoji rodicia maju nadvahu, tiez ich nemas rad a skoro nenavidis?)
- on sa na prezidenta nehra, ta uloha sa nesie z prezidenta na prezidenta USA, kedze vsetci vieme, ze na to jednoducho maju
- ignoracia medzinarodnych organov (scasti suhlasim a tu by si mozno mali niektore veci uvedomit)
- skolstvo a negramotnost (DEFINITIVNE by s tym nieco mali robit)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:- obezita (tu snad nemame? mozes nenavidiet aj Slovakov - keby tvoji rodicia maju nadvahu, tiez ich nemas rad a skoro nenavidis?)
nie, predstav si, ze nemame
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

no k tej obezite. Na Slovensku nie je z jednoducheho dovodu, vela ludi nema na to aby sa stalo obeznymi [financie] a za druhe, preco asi Morgan Spurlock spravil film super size me? :) Myslite ze chcel len poukazat na to ze v MCD je shitna strava? Ja v tom vidim trochen viac...konzumny sposob zivota [doslova a do pismena nechapat do hlbky] kult jedla a celkovu americku [de]mentalitu co sa tyka zrania. Proste sa maju moc dobre a ked sa ma clovek moc dobre, nudi sa a ked sa nudi zerie...nj preto tam maju teraz trochen probs. s vetrikom...tak ale zase my mame priblemy s H5N3, teda zatial nie, ale bytostne sa nas to tyka bo je to na nasom "ostrove" :)
Csajka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Csajka »

^Nevermind napísal:mne stacia tie tvoje hlasky teraz si nieco precitaj --> .. amerika je az tak zla ze jes tie zle americke jedla v zlom americkom mc donalde .. pozeras na zle americke filmy so zlymi americkymi hercami ktory hraju vsetko tipicky zle americky. taktiez pozeras na zlu americku politiku a zlych americanov a zlych ludi co tam emigrovali ... amerika je zla krajina .. kazdy sa ma v amerike zle a kazdemu zlemu americanovi sa zle dary.

chlapce ... daj si pohov a prestan kydat o tom o com nemas ani paru.

chapem ta .. bol som taky isty a casom zistis ze plno ludi ta zacne nenavidiet .. kapisto? snaz sa chovat ako iny a prestan dristat debiliny lebo dopadnes zle.Lebo sa ti pozeram do kalhot. Das si babske meno a potom zdrbkavas ludi za to ze ta v zivote nevideli a nevedia urcit pohlavie :S
z takychto ludi ako t ymi je n4p1cu.
nepamatam si cely tvoj clanok, lebo bol aj tak nudny ako setky tvoje ostatne, takze sa vyjadrim k zakladnym bodom co si pamatam
---takze nevravym ze cela amerika je zla ----to bi si ale iba gramotny ludia vedeli precitat vsetko co som napisal, a nevkladali by mi do ust slova, co som nepovedal, cize americke filmy nevravym ze su zle---aj ked ich sledujem minimalne---radsej si pozrem film anglicky, nemecky, a SLOVENSKY,
americke jedla su nechutne. to mas pravdu.
---este ak si si precital-a :-) tak si vsimnes ze som nepovedal nieco take, ako "ja som urazal tohoho ""zleho"" anglicana" ,ale simnes si, ze ked mu nadavali---NADAVALI, alebo co to bolo za sloveso, tak sa usmievali, a smial sa aj on! Vidis tam niekde spomenutu 1 osobu jednotneho cisla?
popravde ja sa mam co este o gramatike ucit, lebo mam p-ci davat pozor ako co pisem, ale aspon davam pozor co citam!

----zadalsie japonci by mi rodinu nevyvrazdili, leb ouz aj tak som polosirota, ale do toho ta velky ko****+.
neboli by zautocili bez priciny, ked si uvedomis aka je usa velka krajina.
---co sa tyka tej europy, mnozstvo veci by mohlo byt inak ---lepsie/horsie, ako ked sa do toho USA zastarala,
---nikto tu nezmotava ludi na dievcenske meno ly lolko, ked si pozres toto, ze vacsina nickou vznikla nejakym pricinenim, nejakou zvlastnou udalostou, po ktorej ta tak zacali volat, a ty si sa s tym chtiac/nechtiac zmieril. takze csajka ma svoj hlbsi povod, a ten nick pouzivam vsade. kde to uvidis, tak tam som ja! a este ze raz sa k tomu vratim----zmotavam na dievcensky nick? aspon nie na dievcensku tvaricku
a n3p1cu! do mojich peknych numerogramatyckych slov prosimta.
ak zavidis ze ta to nenapadlo skorej, tak si aspon vymisli vlastne

God Bless amerika
ci jak sa to pise
Napísať odpoveď