Choroba zvana klikerstvo a.k.a. posthunting

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Choroba zvana klikerstvo a.k.a. posthunting

Príspevok od používateľa uplink »

Skratim to.

Neposthuntujte! Tu sa mozete vidiet :)

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

co mate vsetci furt s tym posthuntom? myslite, ze nikto si nedokaze dat vyssi ciel ako postupovat v rankoch na hojkovi?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kandler napísal:co mate vsetci furt s tym posthuntom? myslite, ze nikto si nedokaze dat vyssi ciel ako postupovat v rankoch na hojkovi?
ze sa zrovna Ty vedecky zalozeny a racionalne mysliaci clovek pytas taku neskonalu blbost to sa divim :shock:. Posthunt = zbytocne nove adds do db/zatazovanie db/floodovanie fora/esteticky to nevypada dobre/vytvara to chaos pri citani
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

lenze ten prvy vypada skor na to ze poslal prispevok, vyhodilo mu to chybu, si myslel ze to neodislo tak to chcel poslat druhykrat a nieco tam pritom dopisal (teda aspon podla toho casu)
kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

uplink napísal:ze sa zrovna Ty vedecky zalozeny a racionalne mysliaci clovek pytas taku neskonalu blbost to sa divim :shock:. Posthunt = zbytocne nove adds do db/zatazovanie db/floodovanie fora/esteticky to nevypada dobre/vytvara to chaos pri citani
Ja lenze tych par addov navyse uz fakt neurobi rozdiel pri tych kolko? 140000 prispevkov? A pri citani to az take dramaticke potiaze nerobi. AKurat vy moderatori sa vyzivate v buzerovani kvoli takym drobnostiam :D
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

kandler napísal:Ja lenze tych par addov navyse uz fakt neurobi rozdiel pri tych kolko? 140000 prispevkov? A pri citani to az take dramaticke potiaze nerobi. AKurat vy moderatori sa vyzivate v buzerovani kvoli takym drobnostiam :D
myslim ze nie je tvoja vec v com sa moderatori vyzivaju.
SHiFTeR
Star
Star

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

Uplink: Inak naozaj mam pocit, ze je to skor "buzerovanie". V mojom prispevku, ktory si potom zmazal, som to jasne povedal, v com to je. Niekto to tu uz ciastocne spomenul. Chyba je niekde vo fore. Aj u nas na intranetackom fore sa raz nieco take dialo, admin to vyriesil, no neviem ako. Ale viem, ze to bola chyba fora, lebo to robilo kazdemu. Proste vsade bolo po 2-3 rovnakych novych prispevkov.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

SHiFTeR napísal:Uplink: Inak naozaj mam pocit, ze je to skor "buzerovanie". V mojom prispevku, ktory si potom zmazal, som to jasne povedal, v com to je. Niekto to tu uz ciastocne spomenul. Chyba je niekde vo fore. Aj u nas na intranetackom fore sa raz nieco take dialo, admin to vyriesil, no neviem ako. Ale viem, ze to bola chyba fora, lebo to robilo kazdemu. Proste vsade bolo po 2-3 rovnakych novych prispevkov.
toto nie je o rovnakych prispevkoch...
toto je o tom ze niekto povie A
potom si spomenie ze xcel este nieco povedat a namiesto toho aby z editoval svoj prispevok, napise novy s B
potom v extremnom pripade este povie nejaky OT v tretom...
ide ma slahnut ked to vidim...
dalsi ludia ktori xcu nieco napisat si to pozru a nevedia na co maju reagovat... je to hlupe, detinske a nezodpovedne, rozbija to hlavnu temu a sper diskusie, a preto to mazem...
Baphomet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baphomet »

asi tak... bud im to robi dobre, ze vidia svoje avatary 4x pod sebou, alebo je to lenivost editnut si post... ale este su 3 diagnozy: spammer, nuub a dement...
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

som za, taketo prispevky by sa mali mazat ... niektori asi nevedia pouzivat uprav :wink:
robeno
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robeno »

MystiQ napísal:som za, taketo prispevky by sa mali mazat ... niektori asi nevedia pouzivat uprav :wink:
len si predstav aka to musi byt robota pre modov, ekby mali vsetky blbe prispevky mazat,.. a podla mna sa neda naucit vsetkych uzivatelov pouzivat uprav.. :idea:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

robeno napísal:len si predstav aka to musi byt robota pre modov, ekby mali vsetky blbe prispevky mazat,.. a podla mna sa neda naucit vsetkych uzivatelov pouzivat uprav.. :idea:
neda naucit??? To je akoze vyhovorka? Nevidia tam UPRAV ??? Ved to je zbytocny spam :!:
robeno
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

MystiQ napísal:neda naucit??? To je akoze vyhovorka? Nevidia tam UPRAV ??? Ved to je zbytocny spam :!:
nj, spam ani ja nemam rad.. ne, vyhovorka to neni.. len vymysli sposob ako to vsetkym vtrepat do hlavy... :idea:
SHiFTeR
Star
Star

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

Jednoducho by som to spravil tak, ze ak posledny prispevok threadu je odo mna, tak by mi nepovolilo poslat novy prispevok, kym by posledny prispevok threadu nebol od niekoho ineho.
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

SHiFTeR napísal:Jednoducho by som to spravil tak, ze ak posledny prispevok threadu je odo mna, tak by mi nepovolilo poslat novy prispevok, kym by posledny prispevok threadu nebol od niekoho ineho.
fajn sposob ... ale jeden hacik ... neviem ci to uz sa neda zmenit ... phpBB to uz asi tak ma nastavene, ze hocikto moze poslat prispevok aj ten , kto to napisal posledny :wink:
robeno
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

a ja by som prijal moznost zrusit prispevok.. myslim ze tu aj taka moznost bola, no len nejako nejde
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

robeno napísal:a ja by som prijal moznost zrusit prispevok.. myslim ze tu aj taka moznost bola, no len nejako nejde
ide, ale len prispevok co si napisal ako posledny. Potom ho uz nemozes zrusit.
robeno
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:ide, ale len prispevok co si napisal ako posledny. Potom ho uz nemozes zrusit.
ved to viem.. ale sa mi raz stalo ze som som omylom neco napisal a nevsimol som si to.. a nedalo sa to uz zmazat.. (ale medzi tym som poslal uz nejake prispevky..) ale aj tak si myslim ze by tu mala byt taka moznost ze hocikedy zmazat prispevok.. myslim si ze viac ludi by to privitalo..
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

niekto tu spomenul ze tych par addov neurobi ziadny rozdiel.. no lenze niektori maju v tych hlavach trosku natentovane a ak to bude kazdy robit tak to tu bude hrozne.. no neda sa na to pozerat ved ked chcem nieco napisat tak si dopredu trochu premyslim a nena.ebem tam 10 zbytocnych prispevkov.. asi niektorym naozaj ide len o to kolko pripsevkov maju a aky rank..
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

robeno napísal:ved to viem.. ale sa mi raz stalo ze som som omylom neco napisal a nevsimol som si to.. a nedalo sa to uz zmazat.. (ale medzi tym som poslal uz nejake prispevky..) ale aj tak si myslim ze by tu mala byt taka moznost ze hocikedy zmazat prispevok.. myslim si ze viac ludi by to privitalo..
este stale mozs prispevok ktory xces zmazat jednoducho upravit a vymazat obsah a prepisat napr: "Odstranene autorom" :wink:
Napísať odpoveď