lol trnava pojde s5 do druhej ligy v priebehu 2och rokovklasnic napísal:takze trnavu si uz odpisal??? ak ano tak si vedla
FC Artmedia
už je to tu Artm Sofia 0:1
Som sa tešil že uvidím konečne futbal ale to čo som videl bola iba chabá snaha akurát som strašne premrzol. Obrana bola ako po nočnej a ešte keď zgulovali aj Kamenára určite ho to rozrušilo a potom dostal gol ale inak zachytal super.
Klobúk dolu pred fanúšikmi Levski fakt riadne fandili aj keď ich tam potom schladili koritnačky.
Škoda že prišlo tak malo fanúšikov a tý trnavky ešte fandili Levski takže Artmedia odohra dva zápasy vonku.
Som sa tešil že uvidím konečne futbal ale to čo som videl bola iba chabá snaha akurát som strašne premrzol. Obrana bola ako po nočnej a ešte keď zgulovali aj Kamenára určite ho to rozrušilo a potom dostal gol ale inak zachytal super.
Klobúk dolu pred fanúšikmi Levski fakt riadne fandili aj keď ich tam potom schladili koritnačky.
Škoda že prišlo tak malo fanúšikov a tý trnavky ešte fandili Levski takže Artmedia odohra dva zápasy vonku.
-
Shadow_blaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
ledenaster
Medium Professional
re
Artemida aj slovan ma tento krat dojali . Pastekary boli v zahranici a 2hod pred zapasom s dca dostali vyrozu
to urcite nieje nahoda . a na druhy ode presne o 13:30 radio slovensko informuje o viditelnom zlepseni sa zdravotnom stave hracou . To bol blaf . Dubnica mala dobru formu , bol by plny stadion proste skorumpovanost a sfz sa na to len tak prizera . Cele sfz treba vymenit si vezmite ze slovanisti dostali ,,len´´ par tisicovu pokutu a trnava dostala 220 000,- sk + 3 domace zapasy bez divakou . je tu skorumpovane a kto mi povie ze nie tak ho vysmejem lebo vidno ze zastava sfz . SFZ = Skorumpovany Futbalovi Zvaz
-
Pedrosino
Star
Re: re
mas pravdu je to vsetko skorumpovane ako svyna. do ( . ) ich nakopat ten zvaz. iba kazia futbalovy zazitok a aj futbal ako takyDingo1942 napísal:Artemida aj slovan ma tento krat dojali . Pastekary boli v zahranici a 2hod pred zapasom s dca dostali vyrozuto urcite nieje nahoda . a na druhy ode presne o 13:30 radio slovensko informuje o viditelnom zlepseni sa zdravotnom stave hracou . To bol blaf . Dubnica mala dobru formu , bol by plny stadion proste skorumpovanost a sfz sa na to len tak prizera . Cele sfz treba vymenit si vezmite ze slovanisti dostali ,,len´´ par tisicovu pokutu a trnava dostala 220 000,- sk + 3 domace zapasy bez divakou . je tu skorumpovane a kto mi povie ze nie tak ho vysmejem lebo vidno ze zastava sfz . SFZ = Skorumpovany Futbalovi Zvaz
-
ledenaster
Medium Professional
-
ledenaster
Medium Professional
-
Romanko
Guru wannabe
Tak co super nie?Artmedia vyhrala v Minsku 3:2 a postupuje
24.08.2006 20:36 - MINSK
Futbalisti Artmedie Bratislava zvíťazili vo štvrtkovom odvetnom stretnutí 2.predkola Pohára UEFA 2006/2007 nad Dinamom Minsk na štadióne s rovnomenným názvom v hlavnom meste Bieloruska 3:2 (2:0) a postúpili tak do 1. kola druhej najprestížnejšej klubovej súťaže na starom kontinente, keďže v úvodnom zápase pred dvoma týždňami zvíťazili zverenci trénera Jozefa Adamca za bratislavským Starým mostom po góloch Reitera a Čišovského 2:1