USA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

Falcoxxx napísal:Pokial viem tym ze sa staraju do ostatnych krajin vratane nasej ukradli viac ako teplu kasu. Ked sme boli pri tej 2 sv. vojne tak pokial viem usa ukradli najviac nemeckych raketovych projektov na ktorych pracovali nemecky vedcovia a vyhlasili ich za svoje. Pokial ide o ich pristatie na mesiaci aj to bol podvod tak preco im verit??? A stale nechapem odkial beru pravo na to aby dohliadali nad svetovym poriadkom a rozhodovali kto bude kde a kedy mat kolko jadrovych zbrani. Ked ostatne krajiny za to je*u tak preco aj oni neodstrania svoje????
rofl nema sa cenu o tom bavit. Zaplnenych 60 stran a vsetci si omielaju len svoje "argumenty". Je to nejaky jav, tato principialna neznasanlivost amikov. Akasi davova psychoza :lol: lmao, mozno sa to dostane do genov a stane sa dedicnym :lol:
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

kandler, rofl, ked sa o tom nema cenu bavit, tak co ta motivuje prispievat do tejto temy? Keby si aspon prispieval vecne... :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tomasito: Ty stale tvrdis, ze ja som ten zly, kt. nikdy necita a podobne, ale sa pozri na seba. Za kazdu cenu chces byt ty ten mudry, ten spravny. ABSOLUTNE si nemyslim, ze by ignorovali medzinarodne pravo, keby to tak bolo, tak by sa niektore veci mali inak. To, ze je to TVOJ pohlad na vec je len a len TVOJ osobny problem. A k tomu PSku, to ako co malo znamenat? A posledna vec k obezite, to je problem ich statu a nie problem celeho sveta, tak neviem, co to sem pletiete s tym, o com tu stale hovorime. Ano, idem to porovnavat so Slovenskom, lebo je to to iste, len nas je menej a preto to tak nevidiet. Alebo nie? Ved my sme ti najlepsi, najspravnejsi! Zla Amerika, zla.. :roll:
kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

p4ra napísal:Tomasito: Ty stale tvrdis, ze ja som ten zly, kt. nikdy necita a podobne, ale sa pozri na seba. Za kazdu cenu chces byt ty ten mudry, ten spravny. ABSOLUTNE si nemyslim, ze by ignorovali medzinarodne pravo, keby to tak bolo, tak by sa niektore veci mali inak. To, ze je to TVOJ pohlad na vec je len a len TVOJ osobny problem. A k tomu PSku, to ako co malo znamenat? A posledna vec k obezite, to je problem ich statu a nie problem celeho sveta, tak neviem, co to sem pletiete s tym, o com tu stale hovorime. Ano, idem to porovnavat so Slovenskom, lebo je to to iste, len nas je menej a preto to tak nevidiet. Alebo nie? Ved my sme ti najlepsi, najspravnejsi! Zla Amerika, zla.. :roll:
Vsak vravim, zem diabla :lol:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra preco silou mocou davas ludom do ust slova ktore nepovedali??
p4ra napísal:Tomasito: Ty stale tvrdis, ze ja som ten zly, ....
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

t0m4s3 napísal:p4ra preco silou mocou davas ludom do ust slova ktore nepovedali??
No, on to svojimi slovami dava, aj ked nepriamo najavo. A ty si mi to povedal tiez, dokonca aj v inych mene..
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

mastermind napísal:No tak toto je naozaj vyhra. Ked niekedy vidim tie 15 rocne spite deti v meste, najradsej by som kopol do zadku toho co im to predal
ved jasan ja to nepraktizujem... Ale stejne je občas dobre ak sa môžeš dosťať legálne k veci ku ktorej by si sa inak nedostal dáva to pocit slobody.
PS: uz nemám 15
Tomasito
VIP
VIP

p4ra napísal:Tomasito: Ty stale tvrdis, ze ja som ten zly, kt. nikdy necita a podobne, ale sa pozri na seba. Za kazdu cenu chces byt ty ten mudry, ten spravny. ABSOLUTNE si nemyslim, ze by ignorovali medzinarodne pravo, keby to tak bolo, tak by sa niektore veci mali inak. To, ze je to TVOJ pohlad na vec je len a len TVOJ osobny problem. A k tomu PSku, to ako co malo znamenat? A posledna vec k obezite, to je problem ich statu a nie problem celeho sveta, tak neviem, co to sem pletiete s tym, o com tu stale hovorime. Ano, idem to porovnavat so Slovenskom, lebo je to to iste, len nas je menej a preto to tak nevidiet. Alebo nie? Ved my sme ti najlepsi, najspravnejsi! Zla Amerika, zla.. :roll:
1. Aha... takze to, ze ty si nemyslis (dokonca absolutne), ze USA neignoruju Medzinar. pravo ma dokazovat, ze USA Medzinar. pravo neignoruju? Yeap, argument jak hovado. Zrejme ti uchadza taka malickost, ze v tejto suvislosti je uplne jedno, co si myslim ja alebo ty, kedze fakty, ktorych tu odznelo viac nez dost dokazuju, ze USA Medzinar. pravo nie len ze ignoruju, ale ho de iure porusuju. Ako idealny priklad moze posluzit utocna akcia na Irak bez mandatu OSN, ktoru Medzinar. pravo zakazuje, pricom rezolucie OSN su sucastou Medzinar. prava, tak ako napr. aj jurisdikcia Medzinar. sudneho dvora, ktoru USA taktiez ignoruju. Moj osobny problem to teda nie je, je to holy fakt, na ktory som si akurat v ramci diskusie dovolil poukazat a ktory ty mozes bud akceptovat, vecne vyvratit, alebo demagogicky ignorovat tak ako doteraz, cim vsak kompromitujes vylucne seba.

2. Ja osobne mam obezitu Americanov totalne na haku. Keby si cital pozorne, na tento problem som reagoval v suvislosti s tvojimi slovami, ktore sa snazili tento problem zlahcovat na ukor Slovenska- kde sice tento problem je, ale zdaleka nie je tak vazdy, ako v USA (vid. fakt spocivajuci v pricine najcastejsich umrti Americanov- tebou o5 uspesne ignorovany, samozrejme o5 na ukor temy). A aky bol v tejto suvislosti tvoj jediny protiargument? Cit. “je to to iste, len nas je menej a preto to tak nevidiet.“. Naozaj ti nie je ani trocha trapne pisat taketo loloviny?!

Ad. PS: Co malo znamenat PS? Si ten posledny, kto mi tu bude radit, aby som bol radsej ticho a navazat sa do mojej osoby na ukor temy. Ja na rozdiel od teba reagujem vylucne na to co pises- nevymyslam si tu nezmysly, aby som tu zo seba robil obet.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:No, on to svojimi slovami dava, aj ked nepriamo najavo. A ty si mi to povedal tiez, dokonca aj v inych mene..
Mozno tak v tvojej hlave. Myslis si to, pretoze si to chces mysliet. On nikdy nic take nevslovil, ale ty to jednoducho chces v jeho prispevku vidiet, aby si mal na co reagovat a zhodit ho. Ano, ja som ti to povedal a mas pravdu aj v tom ze v inych mene. Doteraz si isto myslis, ze som hovoril len za seba. Smutne je ze som naozaj hovoril aj za ostatnych. A podstatna vec - ja som si to s tebou vybavoval cez SS. Ked si precitam tvoj predposledny prispevok tak vsetko sa da otocit aj na teba. S tym ze si nemyslis, ze ignoruju medzinarodne pravo si tu isto ludi velmi pobavil, pretoze to je jeden zo zakladanych neprehliadnutelnych faktov.

a doporucujem ti dobre si precitat Tomasitove PS, pretoze nadherne vystihuje situaciu v tomto threade
Tomasito
VIP
VIP

OT premazany, vyjadrujte sa k teme... (plati najma pre uzivatela p4ra).

Edit: Uzivatel p4ra 2 dni basa za opakovane porusovanie pravidiel a ignorovanie upozornenia.
Tomasito
VIP
VIP

Vojna v Iraku vraj stojí až dva bilióny

BOSTON - Náklady na vojnu v Iraku môžu vzrásť až na dva bilióny dolárov, teda vysoko nad pôvodné prepočty Bieleho domu. Vyplýva to zo štúdie, ktorá zahŕňa aj náklady na liečbu amerických vojakov, ktorí sa z Iraku vracajú zranení a s trvalými následkami. Štúdiu v pondelok zverejnili renomovaní autori, ekonómovia, Joseph E. Stiglitz z Columbijskej univerzity a Linda Bilmesová z Harvardovej univerzity. Podľa Pentagónu iracká vojna zatiaľ stála USA 173 miliárd dolárov.

Zdroj: ČTK
Popri tom, ze ide o skojucue cisla... V TV bol nedavno v tejto suvislosti isty shot, kde ista skupina vedcov, ktoru viedol nejaky nositel Nobelovej ceny (meno si uz bohuzial nepamatam) vypocitala, ze suma 2 bilonov dolarov by stacila na pokrytie potravin a elementarnych potrieb pre najchudobnejsie regiony po celom svete, a to vsetko az po obdobie desiatich rokov...
Csajka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Csajka »

Asi vsetci poznate hru Diablo 2!!! Nepripomina vam to niekoho?
God Bless Amerika :lol:
alebo inak Diablo bless Amerika?
Takto je to nielen podla mna!
Viz priklad:
Prílohy
Ako od Bilzzardu
Ako od Bilzzardu
george_destruction_4kjit9dpg.jpg (86.14 KiB) 724 zobrazení
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Falcoxxx »

Tomasito napísal:Popri tom, ze ide o skojucue cisla... V TV bol nedavno v tejto suvislosti isty shot, kde ista skupina vedcov, ktoru viedol nejaky nositel Nobelovej ceny (meno si uz bohuzial nepamatam) vypocitala, ze suma 2 bilonov dolarov by stacila na pokrytie potravin a elementarnych potrieb pre najchudobnejsie regiony po celom svete, a to vsetko az po obdobie desiatich rokov...
Zabudas na jednu vec pokial to investuju do vojny ktoru vyhraju prinesie im to daleko viac. No keby to pouzili na pokrytie potravin a elementarnych potrieb pre najchudobnejsie regiony po celom svete tak by si moc nepomohli.

Vyzera to tak ze tu este nikto nepochopil ze oni sa hraju na policajtov nie len tak pre srandu. Vyhovaraju sa ze chrania niekoho ale pritom im ide iba o peniaze. Keby im Sadamove podmienky vyhovovali vojna by nebola.
Curtis Jackson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Curtis Jackson »

podla mna je usa najlepsia krajina na svete
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Falcoxxx »

Curtis Jackson napísal:podla mna je usa najlepsia krajina na svete
Mas pravdu ale iba pre americanov pre ostatne krajiny je to iba parazit ktory z nich sosa peniaze :(

Ak si myslis je dobra tak napis v com, nie???
Curtis Jackson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Curtis Jackson »

podla mna je najlepšia vo všetkom

// Toto sme tu od teba uz mali (vid. 25 Jan 2006, 12:05), o5 nic konkretne. Skus sa nabuduce spammu vyvarovat (toto ber zatial ako upozornenie). Tomasito
Tomasito
VIP
VIP

Falcoxxx napísal:Zabudas na jednu vec pokial to investuju do vojny ktoru vyhraju prinesie im to daleko viac. No keby to pouzili na pokrytie potravin a elementarnych potrieb pre najchudobnejsie regiony po celom svete tak by si moc nepomohli.

Vyzera to tak ze tu este nikto nepochopil ze oni sa hraju na policajtov nie len tak pre srandu. Vyhovaraju sa ze chrania niekoho ale pritom im ide iba o peniaze. Keby im Sadamove podmienky vyhovovali vojna by nebola.
Pozeram, ze si objavil Ameriku. Je predsa jasne, ze USA isli do Iraku v 1. rade zo zistnych dovodov a nie kvoli oslobodzovaniu Iraku od diktatora, ktoreho este nedavno sami podporovali. No v mojom prispevku som sa snazil poukazat vylucne na fakt, ze skutocnne naklady na vojnu v Iraku daleko prevysuju odhady vlady USA, a to prave s upriamenim pozornosti na sokujuce cislo 2 biliony $ (nic viac, nic menej). Priklad s vyriesenim chudoby vo svete mal len priblizit, co by takato suma dokazala vo svete zmenit. Neboj, nerobim si iluzie, ze USA sa budu dalej enormne zadlzovat len preto, aby vo svete vyriesili problem chudoby...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Curtis Jackson napísal:podla mna je najlepšia vo všetkom

// Toto sme tu od teba uz mali (vid. 25 Jan 2006, 12:05), o5 nic konkretne. Skus sa nabuduce spammu vyvarovat (toto ber zatial ako upozornenie). Tomasito
Napriklad aj v pocte umrti strelnou zbranou na osobu?
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

Čisté sprchy – vzdelávanie na americký spôsob

[American University] V jednom článku American Weekly, novín American University vo Washingtone D.C. z 13. decembra 2005 bolo hrdo oznámené, že už aj v Nigérii existuje fakulta American University. V článku sa uvádza:

„Je viacej roboty a je oveľa ťažšia, ale obchod s knihami je dobre zatriedení, knižnica je plná kníh a študentov, klimatizácia funguje – a majú dokonca čisté sprchy. V skratke, prvý ročník ABTI – American University Nigérie (AAUN) zisťuje, čo to znamená mať americké vzdelanie.“

Zase sa môže American University hrať na záchrancu barbarov v tom, že hovorí o čistých sprchách. Sprchy sú ale len tak čisté, ako čisto ich udržiavame a nie ako sú prezentované v čase otvorenia. Čo American University chápe pod pojmom americké vzdelanie môžeme jasne vidieť na príklade vo Washingtone. Mladé dievčatá, ktoré sú oblečené a namachlené ako prostitútky, čakajú pred budovou na svojich nápadníkov, ktorí ešte pred chvíľou za rohom inhalovali hašiš. Namiesto učenia sa oslavuje a v chladničkách sa síce môžu nájsť rôzne druhy alkoholu, ale žiadne potraviny, prečo aj, keď hneď pred dverami majú svoj vlastný univerzitný Mc Donald.

V článku sa ešte k tomu hovorí o dennom štúdiu študentov na univerzite. Vo Washingtone to vyzerá tak, že síce je povinné byť prítomný denne, ale študenti v zásade nasledujú úplne iné činnosti. Tak sa snažia dostať z „opice“, ktorú si nahnali minulou nocou, kofeínom a všelijakými inými medikamentmi proti boleniu hlavy, a keď to nepomáha, tak sa aj tak môžu pokojne vyspať v zadných radoch. Pri ich študijných osnovách to je ale pochopiteľné, pretože kvôli vysokej kvóte židovských žiakov, sa v každom predmete, dokonca aj v umení a v španielčine poukazuje na holokaust.

Vzdelávanie na americký spôsob je teda predsa len viac ako čisté sprchy.
nonkonformist.svenler.com
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

a ešte jeden....

Šialenci

Spojené štáty americké sú dnes vykresľované ako „najdemokratickejšia krajina sveta“ a ochotne napomáhajú „šíreniu demokracie“ po celej Zemi. Ako však tento „boj za slobodu“ vyzerá v praxi? Často sa obeťami stáva nevinné civilné obyvateľstvo, proti ktorému sú nasadzované zbrane akoby vytiahnuté z najstrašnejšieho hororu – je to však realita.

Jedna z najnovších smrtiacich technológií, ktorú Pentagon vyvinul za posledných desať rokov, je lietadlo AC-130, patriace medzi najvražednejšie lietadlá všetkých čias.

[Smrtiace lietadlo AC-130, ktoré USA nasadzujú proti civilistom.] Lietadlo AC-130 (ktoré začalo byť používané v Afganistane v polovici októbra 2001) je jedným z najvražednejších lietadiel, čo sa týka schopnosti zabíjať pozemné sily a strašidelnosti palebnej sily. Krúži nad cieľom a zamorí ho automaticky ohňom z troch počítačom kontrolovaných diel, vrátane kanónov a ťažkých guľometov, schopných vystreliť 1800 dávok za minútu. Zbrane tohto lietadla pokryjú plochu o veľkosti osem ihrísk (amerického futbalu), spúšťajúc dávku na každý štvorcový meter. Na palube má sériu elektronických senzorov schopných spozorovať pozemné terče, ktoré normálne nie sú zo vzduchu viditeľné. (International Herald Tribune, October 17, 2001, str. 1)

Práve lietadlo AC-130 napadlo 1. júla 2002 dedinu Kakarak v Afganistane, čo malo za následok zabitie 48 obetí, väčšinou žien a detí a zranenie ďalších 117.

Takéto zbrane sú len najnovšie v dlhom rade vynálezov vyvinutých v Spojených štátoch amerických za účelom efektívneho zabíjania vo veľkom. Počnúc zbraňou Gatling (vyvinutou okolo 1862), cez atómovú bombu (dve bomby zhodené na Hirošimu a Nagasaki zapríčinili viac ako štvrť milióna zabitých a zranených a ich následky sú citeľné ešte i dnes) až po vodíkovú bombu (ktorej schopnosť masového vraždenia a deštrukcie je skoro neobmedzená), či po tzv. „cluster bombs“ a „fuel-air bombs“, USA boli vždy známe výrobou brutálnych zbraní.

„Fuel-air“ bomba účinkuje nasledovne: nastanú dva výbuchy; prvý rozpŕchne do vzduchu jemnú hmlu zápalnej hmoty, zmeniac celú oblasť účinku (o veľkosti asi jedného futbalového ihriska) na výbušnú zmes obrovskej zápalnosti; druhý výbuch potom vznieti túto zmes, zapríčiniac strašný výbuch. Tento výbuch je najsilnejším „bežným“ výbuchom, o akom zatiaľ vieme.

Pri tlakovom šoku 30kg na 1cm² ľudia nachádzajúci sa v tejto detonačnej zóne sú často usmrtení len samotným tlakom okolo nich. (ľudská bytosť môže vydržať tlak okolo 6 kg na 1cm²) Bomba vysaje zo vzduchu kyslík a nešťastníkom nachádzajúcim sa v takejto detonačnej zóne môže dokonca vysať pľúca cez ústa. Americká armáda takéto zbrane použila na bezbranných ľuďoch (v roku 1991 v Perzskom zálive) - Wade Frazier: „My Experiences in America Regarding Iraq“

Vojak, ktorý je pripravený riskovať svoj vlastný život pri pokuse zabiť nepriateľského vojaka, je odvážny muž. Takýmto mužom nie je možné opovrhovať. Ale dizajn, vývoj a použitie takejto vysoko efektívnej vraždiacej technológie je robené nie týmito odvážnymi mužmi, ale zbabelcami – tými, ktorí sú ochotní zabíjať iné ľudské bytosti len vtedy, keď ich vlastné životy sú v bezpečí. To môže byť uskutočňované len ľuďmi ktorí sú buď mentálne chorí, morálne zvrhlí, alebo príliš tupí na to, aby rozumeli tomu, čo vlastne skutočne robia. A keďže to robia za peniaze, sú v podstate najatí vrahovia.

Je známe, že Američania používali bomby tzv. „daisy cutter“ na talibanské frontové jednotky. „Daisy cutter“ sú „fuel-air“ bomby, ako sme ich opísali vyššie. Len národ, ktorý upadol do morálnej degenerácie môže klesnúť tak nízko, že používa takéto diabolské vynálezy proti ľudským bytostiam. Spojené štáty americké sa teda opäť ukázali hlboko nemorálne a barbarské. A každý národ, ktorý poskytuje vojenskú podporu americkej vojnovej mašinérii a prehliada toto barbarstvo, stráca (USA už stratili) akýkoľvek nárok byť považovaný za civilizovaný v očiach celého sveta. Barbarský národ vtiahne do barbarstva aj svojich spojencov. (A to sa týka aj Slovenska.)

Aký je limit v zabíjaní a ničení, ktorý sú ochotní prekročiť pre dosiahnutie svojich cieľov?
Sú toto snáď vodcovia, ktorých americký národ skutočne chce? Títo vypočítaví, chladnokrvní, masoví vrahovia? Sú oni reprezentanti toho, za čím Amerika stojí? Sú oni moderní spasitelia sveta v podobe demokracie a ľudských práv?
Toto nie je boj za slobodu; toto je ústup do temnoty!
Napísať odpoveď