Sledujete tento serial? Je to bomba, uz dostal cenu emmy za najlepsi TV serial - dramu, perfektni herci, pribeh... zahada za zahadou. Napriklad ako niekto prezije pad lietadla ktore sa este pocas letu rozpadne na 3 casti - vid obrazok. Momentalne bezi druha seria. Je to dokonca lepsie nez Stargate (ale iba trochu).
kenny19 napísal:Sledujete tento serial? Je to bomba, uz dostal cenu grammy za najlepsi TV serial - dramu, perfektni herci, pribeh... zahada za zahadou. Napriklad ako niekto prezije pad lietadla ktore sa este pocas letu rozpadne na 3 casti - vid obrazok. Momentalne bezi druha seria. Je to dokonca lepsie nez Stargate (ale iba trochu).
Nechcem vyzerať ako lolko ale nie je náhodou grammy za hudobný prínos ??? skôr dostali asi emmy tá sa pokiaľ viem dáva za televíznu tvorbu.
Capone_SVK napísal:Nechcem vyzerať ako lolko ale nie je náhodou grammy za hudobný prínos ??? skôr dostali asi emmy tá sa pokiaľ viem dáva za televíznu tvorbu.
to je jedno... hlavne ze dostali cenu... a oplati sa stiahnut!!! Ale ked to raz zacnes pozerat tak neprestanes kym nedopozeras aj posledny diel.
ob3l1x napísal:je to celkom dobre ... ale na StarGate SG1 to ani zdaleka nema ...
A videl si druhu seriu LOST? Ak to nema na stargate (ktoreho som fanaticky fanusik), tak preco vyhral LOST...ale ok, stargate je o niecom inom, mozno ze ti LOST nesadol
kenny19 napísal:tak tomu sa vravi "spravny preklad"
No aj ja som sa ked som pocul ten preklad, ale co uz, myslim ze sa viac nasmejeme ked budeme pocut slovensky dabing, tipujem ze Locka bude dabovat Danciak, Jacka - Cinkota a urcite budeme pocut dalsie "nezname" hlasy.
Ked som pozeral S02E02 tak som potreboval odbehnut od PC a tak som dal pauza. Ked som sa vratil tak som bol ohromeny. Stopol som to akurat ked tam prechadzal zralok... A vsimnite si co ma na plutve
screenshot nic moc... Ale ked sa zahladite, zistite ze je to znak dharmy
EDIT: Toto je stoho ako videli ladoveho medveda, hned druha epizoda: