Geforce fx5700 128MB
Geforce fx5700 128MB
Mam tuto grafiku co nanu hovorite? Cel by som si kupit tak za pol roka novu, oplati sa alebo tato mi este staci?
Moj nazor je že NVIDIA sa za celú seriu FX môžu iba hanbiť sú to oničom šmejd grafické karty z nízkym výkonom vysokou kupnou cenou a sekaju na nich hry su proste o ničom aj keby sa taktli tak z nich nedistanete veľa to hovorím ja lebo mám fX5200 a ešte aj k tomu od šmejdu zvaného Inno 3D a to su totálne najväčšie šmejdy totálne!!!Okamžite si kúp inú gafiku..okamžite neuvažuj že o pol roka okamžite ....
Kup si kámo Ge Force Nx 6600 GT aopem Aeolus to je super karta a ešte jwe k tomu aj na AGP 8X a dá ti po pretaktovaní taký výkon ako 6800 Gt alebo kamoš mi hovoril že teraz ju dal na hodnoty Ge force NX 7800 GTx čo mu moc neverím ale budiš táto karta jke stavaná pre overclockerov takže pri pretaktovaní na jej hornú stranu radšej šľahni dva 8 cm FANY a turuj a turuj toť je môj názor 
Choď na stránku www.agem.sk tu nájdeš všetko a vo väčšine obchodoch berú hlavne z agemu. 
-
aquafresh1
Star
ultradekarbon napísal:Kup si kámo Ge Force Nx 6600 GT aopem Aeolus to je super karta a ešte jwe k tomu aj na AGP 8X a dá ti po pretaktovaní taký výkon ako 6800 Gt alebo kamoš mi hovoril že teraz ju dal na hodnoty Ge force NX 7800 GTx čo mu moc neverím ale budiš táto karta jke stavaná pre overclockerov takže pri pretaktovaní na jej hornú stranu radšej šľahni dva 8 cm FANY a turuj a turuj toť je môj názor
a k tej karte-zatial ti na tom pojde vsetko-ale zalezi len na tebe,na akych detailoch si to ochotny hrat
presne ako vravis.. niekto je schopny napisat aj to, ze hra na 9600vke fear, lenze ake rozlisenie? 800*600, ci dokonca 640*480?aquafresh1 napísal:ultra, co viac ti na to napisat...
a k tej karte-zatial ti na tom pojde vsetko-ale zalezi len na tebe,na akych detailoch si to ochotny hrat
moje odporucenie je, ze radsej ako tu 5700ultra by som vrazil peniaze do tej 6600, resp. 6600gt, trosku sa s nou pohras a mas z nej super kartu pre momentalne veci.. co-to vydrzi.. ako priklad posluzi toto:
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=44
Ty si riadny ako moze dat 6600GT na 6800Gt neverim aj ked saposerias lebo ja mam 6600Gt a kamos ma 6800GT a neni sance ju tak pretaktovat ako 6800gt ved v 3D marku 05- da 6800GT 5000b a s taktovanim da 5800b to je ako 7800GT tak co tu rospravas ze ten tvoj kamo dal tu 6600Gt na 7800GTX.../mohol ju pretaktovat ak ma 2 6600GTdekarbon napísal:Kup si kámo Ge Force Nx 6600 GT aopem Aeolus to je super karta a ešte jwe k tomu aj na AGP 8X a dá ti po pretaktovaní taký výkon ako 6800 Gt alebo kamoš mi hovoril že teraz ju dal na hodnoty Ge force NX 7800 GTx čo mu moc neverím ale budiš táto karta jke stavaná pre overclockerov takže pri pretaktovaní na jej hornú stranu radšej šľahni dva 8 cm FANY a turuj a turuj toť je môj názor
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ty si uplny <censored> Brdo. Som fical cez rok a pol, mozno aj dva na FX5900, hral som setky hry na ultra high details [1024x768, 32 bit, vsetko full, shadows na max vzdy, no FSAA/AA, trillinear filtering etc] a vsetko slapalo bud plynulo, alebo unosne rychlo, tak prosim Ta nepis idiotiny ze smejd FX seria ok? Inac model je MSi StarForce FX5900 SP, a ficala aj v ULTRA mode, ktory som nepouzivaldekarbon napísal:Moj nazor je že NVIDIA sa za celú seriu FX môžu iba hanbiť...
len par hier co som hral namaxovane:
zostava Barthon 2500+ non OCed [dal sa na 3200+, nepouzival] 7200 rpm DiaMaxPlus, 2x512 MB RAM 266 MHz OCed @ 333 MHz
- Half Life 2
- Warhammer 40.000 Dawn of War
- Command & Conquer Generals: 0 Hour
- Star Wars: Jebi Academy
- Knights of The Temple 2
- Sudeki
- Fable [Ale hral az na NX7800GT, kvoli swapovaniu hdd]
- Prince of Persia Trilogy
- NFS: U
- NFS: U2
- Area 51
- Lego Star Wars
- Sacred, Sacred: Underworld
- Chaos Legion
- Worms 3D, Worms Fort Under Siege
- GTA: Sa
...a mnoho dalsich
a ja moc sekanie neznesiem, a nizke, stredne detaily uz vonkoncom. Proste chcem vidiet co spravili designeri, a nie nejaku osekanu looser ediciu. Takze takto nejako je na tom FX 5900
on usudzoval zrejme podla nejakej shitnej fx5200uplink napísal:Ty si uplny <censored> Brdo. Som fical cez rok a pol, mozno aj dva na FX5900, hral som setky hry na ultra high details [1024x768, 32 bit, vsetko full, shadows na max vzdy, no FSAA/AA, trillinear filtering etc] a vsetko slapalo bud plynulo, alebo unosne rychlo, tak prosim Ta nepis idiotiny ze smejd FX seria ok? Inac model je MSi StarForce FX5900 SP, a ficala aj v ULTRA mode, ktory som nepouzival![]()
len par hier co som hral namaxovane:![]()
![]()
zostava Barthon 2500+ non OCed [dal sa na 3200+, nepouzival] 7200 rpm DiaMaxPlus, 2x512 MB RAM 266 MHz OCed @ 333 MHz
- Half Life 2
- Warhammer 40.000 Dawn of War
- Command & Conquer Generals: 0 Hour
- Star Wars: Jebi Academy
- Knights of The Temple 2
- Sudeki
- Fable [Ale hral az na NX7800GT, kvoli swapovaniu hdd]
- Prince of Persia Trilogy
- NFS: U
- NFS: U2
- Area 51
- Lego Star Wars![]()
- Sacred, Sacred: Underworld
- Chaos Legion
- Worms 3D, Worms Fort Under Siege
- GTA: Sa
...a mnoho dalsich
a ja moc sekanie neznesiem, a nizke, stredne detaily uz vonkoncom. Proste chcem vidiet co spravili designeri, a nie nejaku osekanu looser ediciu. Takze takto nejako je na tom FX 5900
brácho ja tomu tiež neverímn ale tá grafika je robená na troktovanie ale ja hovorínm že tú 6600Gt by si mal kupiť celá seria FX je na hovno...to je naozaj pravda!johnsvk napísal:Ty si riadny ako moze dat 6600GT na 6800Gt neverim aj ked saposerias lebo ja mam 6600Gt a kamos ma 6800GT a neni sance ju tak pretaktovat ako 6800gt ved v 3D marku 05- da 6800GT 5000b a s taktovanim da 5800b to je ako 7800GT tak co tu rospravas ze ten tvoj kamo dal tu 6600Gt na 7800GTX.../mohol ju pretaktovat ak ma 2 6600GT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
ROKI49
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
asi mal chlapec 64bit kartu tu FX 5200. Inac DEKARBON kebyze trepes len teraz tak si z toho nic nerobim ale ty doslova perlis v kazdej teme co sa tyka OC, vidim ze tomu prd rozumies a hras sa na machra ale takych typkov je plny net. Kebyze sa vyznas tak tvojho ezopa kamarata hned zotres lenbo kto sa vyzna vie ze to neni mozne. Ja sa nerozumiem politike tak do fora politika nepisem mozno by bolo dobre porozmyslat o tomto u teba.
Dalsia vec ze FX 5700 nie je az take hrozne da sa na tom aj dnes snad vsetko zahrat sice tie detaily su nie bohvieco ale tak su aj nenarocny ludia co sa tyka kupi novej neviem ale myslim ze by som este pockal nech vyjde nova seria kariet aj od Nvidie myslim tym 7900, potom snad budu aj dake ine mainstream novinky ktore snad budu stat za to pripadne klesne cena na rade 6600 ale to su len moje predpoklady tak ma za to hned nezozerte.
Dalsia vec ze FX 5700 nie je az take hrozne da sa na tom aj dnes snad vsetko zahrat sice tie detaily su nie bohvieco ale tak su aj nenarocny ludia co sa tyka kupi novej neviem ale myslim ze by som este pockal nech vyjde nova seria kariet aj od Nvidie myslim tym 7900, potom snad budu aj dake ine mainstream novinky ktore snad budu stat za to pripadne klesne cena na rade 6600 ale to su len moje predpoklady tak ma za to hned nezozerte.
ale v zasade pri fx5200 je jedno ci 64 alebo 128bit, nejaky strasidelne dobry vykon to nespravi tak ci takROKI49 napísal:asi mal chlapec 64bit kartu tu FX 5200. Inac DEKARBON kebyze trepes len teraz tak si z toho nic nerobim ale ty doslova perlis v kazdej teme co sa tyka OC, vidim ze tomu prd rozumies a hras sa na machra ale takych typkov je plny net. Kebyze sa vyznas tak tvojho ezopa kamarata hned zotres lenbo kto sa vyzna vie ze to neni mozne. Ja sa nerozumiem politike tak do fora politika nepisem mozno by bolo dobre porozmyslat o tomto u teba.