Skoda ze Beck dostal ten trest ale asi si ho aj zasluzil
BECK & DOPING
BECK & DOPING
co si myslite o tejto "afere"?
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: BECK & DOPING
co som cital je to divne.... mohol to zobrat ako tvrdi ale blbe bolo ze to na zaciatku tajil... 50/50 ale ked mu coach veri...davoos napísal:co si myslite o tejto "afere"?
-
profik
Light Professional
Na tlacovke povedal ze mu klembuteron niekto podal.A uz aj podal trestne oznamenie na neznameho pachatela
.a k teme zasluzil si to,ale v Davis cupe nam bude chybat. 
//
//
Veri mu.a myslis si ze preco vo finale Davis cupu nehral.lebo vadeli ze beck dopoval a keby sme vyhrali tak by nam ho zobrali.dair napísal:co som cital je to divne.... mohol to zobrat ako tvrdi ale blbe bolo ze to na zaciatku tajil... 50/50 ale ked mu coach veri...
-
p4ra
Redeemer
Tak mu treba. Ked bolo finale SVK - HR, samozrejme, ze som drzal HR, ale Beckovi som veril, ze hovori pravdu a takisto som drzal palce SVK, ale toto co predviedol - nic ine si nezasluzi. Klamal trenerom a hlavne slovenskemu fanusikovi, kt. vyhodil aj 1000 SK, aby si prisiel pozriet a podporit SVK. Hanba Beckovi!
treneri a funkcionari o tom vedeli uz pred finale DCp4ra napísal:Tak mu treba. Ked bolo finale SVK - HR, samozrejme, ze som drzal HR, ale Beckovi som veril, ze hovori pravdu a takisto som drzal palce SVK, ale toto co predviedol - nic ine si nezasluzi. Klamal trenerom a hlavne slovenskemu fanusikovi, kt. vyhodil aj 1000 SK, aby si prisiel pozriet a podporit SVK. Hanba Beckovi!
Samozrejme, ze to vedeli pred finale DC..
To by bola extremna hanba, keby sa zistilo, ze vo finale dopoval..
A niekto spomenul, ze MUSI vediet co bere.. Je to do istej miery pravda, ale ak ti Tvoj "dobry priatel (lekar)" poradi, ze si mas dost MEGA Céčko (to bol priklad) a ty mu veris, ze to je Mega C-cko a je to nieco ine tak je to fakt smola.. Ale viac verim tomu, ze o tom ciastocne vedel..
To by bola extremna hanba, keby sa zistilo, ze vo finale dopoval..
A niekto spomenul, ze MUSI vediet co bere.. Je to do istej miery pravda, ale ak ti Tvoj "dobry priatel (lekar)" poradi, ze si mas dost MEGA Céčko (to bol priklad) a ty mu veris, ze to je Mega C-cko a je to nieco ine tak je to fakt smola.. Ale viac verim tomu, ze o tom ciastocne vedel..