Prestali ste fajcit?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Podarilo sa vam prestat fajcit?

Ano
41
50%
Nie
41
50%

Celkom hlasov: 82

ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Prestali ste fajcit?

Príspevok od používateľa ganja_rk »

komu z vas sa podarilo prestat fajcit? ako sa vam to podarilo,resp. co vam v tom pomohlo aby ste prestali fajcit? ako dlho vam to trvalo? a ako ste pocitovali abstak?
ak mate nejake typy co vam pomohlo prestat tak si ich rad vypocujem
prosim drzte sa temy a ziaden zbytocny OT
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

no, nebol som tuhym fajciarom, mal som len par cig do tyzdna, mozno 10, co niekto povazuje za uplne smiesne minimum, ale som rad ze som to dalej nedotiahol,... momentalne uz len vodne fajocky a mozno raz do mesiaca 2-3 cigy...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nic nepomoze, len pevna vola. ale ked uz raz s tym skoncujes tak ti odporucam prestat chodit na miesta kde si fajcil, respektive tie cinnosti pri ktorych si si zapalil lebo to laka jak svina,cize prestat chodit do krcmy, nechlastat a tak. no a teraz mi povedz ci sa to da? najma ked ja v krcme brigadujem cez vikend.to sa holt neda
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

uz som nemal cigaretu 3tyzdne dufam ze to bude stale viac a viac . ale obcas uz len jojnta ale fajcit nefajcim prestal som
ywa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ywa »

nefajcim uz 4 mesiac s vynimkou 1 cigaretky na narodky..a to som stiahla balik na den..mne pomohol kolega, ktory prestal po dlhych rokoch kuric..bol mi dobrym prikladom,inac je velmi dolezite si naozaj vsimat pri akej prilezitosti si zapalis..dnes mi nechyba aj ked som si niekedy nedokazala predstavit dat si napr. pivko alebo kavicku bez sigaretten ..vela zdaru..jednoducho prestan :D
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ja osobne nefajcim a ani nemienim ale moja priatelka momentalne prestava fajcit tak jej chcem nejako pomoct
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa worman »

No bohuzial NIE, je to pre mna velmi tazke, teraz ked sa blizim k maturite, ale uz aj frajerka do mna riadne husti za to :cry:
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

worman napísal:No bohuzial NIE, je to pre mna velmi tazke, teraz ked sa blizim k maturite, ale uz aj frajerka do mna riadne husti za to :cry:
v mojom pripade robim len taky mensi natlak ja na frajerku aby prestala a celkom sa mi to dari :)
btw aj my obaja sme pred maturitou
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ja som vydrzal asi tak 2 mesiace ale nedavno som zase zacal.. no a robil som to tak ze kazdy den som znizoval pocet cigariet az nakoniec som prestal uplne (skoda len ze som znovu zacal).. teda podla mna nnie je dobre prestat fajcit naraz pretoze to vydrzite tak 1 den max. najlepsie je postupne.. no a kedze aj priatelka prestavala so mnou tak som mal aj psychicku podporu..
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Ja som ani nefajcil, skor to len skusil, ale uz neskusam 8)
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Pokusil som sa o to asi 3 ci 4 krat.
Nepodarilo sa...
Stavil som sa s kamosom, ze ak mi kupi niquitin cq, ze prestanem fajcit(i ked tie naplaste su riadna picmuhovina).
Snad sa to podari
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

prosex napísal:ja som vydrzal asi tak 2 mesiace ale nedavno som zase zacal.. no a robil som to tak ze kazdy den som znizoval pocet cigariet az nakoniec som prestal uplne (skoda len ze som znovu zacal).. teda podla mna nnie je dobre prestat fajcit naraz pretoze to vydrzite tak 1 den max. najlepsie je postupne..
tak presne takym istym sposobom na to ideme aj my s priatelkou,mam asi na nu dobry vplyv :) lebo predtym nez sme spolu zacali chodit tak denne vyfajcila asi 10 cigariet a za tie 3mesiace co spolu chodime sa to zredukovalo na 1cigaretu denne.prave prestava fajcit ale sme to zriesili tak ze denne si moze dat 1 cigaretu a potom to dako odstranime uplne :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

nie je lahke prestat fajcit. najhorsie je ak idete niekde do baru na pivo a pod. vtedy ako by mi to pivo vravelo "zapal si, zapal si!" no a samozrejme neodolam a zapalim si.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

od 20.10.2005 ani sluk
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

prosex napísal:ja som vydrzal asi tak 2 mesiace ale nedavno som zase zacal.. no a robil som to tak ze kazdy den som znizoval pocet cigariet az nakoniec som prestal uplne (skoda len ze som znovu zacal).. teda podla mna nnie je dobre prestat fajcit naraz pretoze to vydrzite tak 1 den max. najlepsie je postupne.. no a kedze aj priatelka prestavala so mnou tak som mal aj psychicku podporu..
je to hlupost, znizovanie cigariet moze pomoct ale to je vsetko len docasne, sam fajcim takze viem a so skusenosti ludi co prestali fajcit viem ze s tym kazdy sekol zo dna na den, poznal som ludi co fajcili denne 3 skatulky (3 cigarety na 5 minutovej ceste zo zastavky do roboty...) nikto to nezmiernoval skratka zo dna na den s tym sekli. Je to o voli, nic viac nic menej
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

Ja som fajčil dva roky, ale málo, takých 5 cigariet denne. Po dvoch rokoch som si povedal že už ne. No a už ne. A bolo :D
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

nebol som taky zavislak,ale asi som maval 8 do tyzdna a prestal som :smt033
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Falcoxxx »

Fajcim 6 rok a este som na nejak dlhsiu vyznamnu dobu neprestal ale mam to v plane ale neviem ako.. :(

Ale mozno raz stretnem babenku co mi ukaze ten spravny smer lebo jej to bude vadit :D
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

U mna pomaly ale isto prituhuje, mozno ked budem mat zase skolu, obmedzim... Napr. nepojdem po 1. prednaske, ale az po 2.:D:D:D
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

ja som prestal na 2 roky...
a co mi pomohlo... priatelka.. ktorej to vadilo a tak som nejak za dva tyzdne prestal...
a aj dlho po rozchode este nefajcil....
Napísať odpoveď