Buran vs. Spaceshuttle

Diskusie na politické témy...
hugomon
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Buran vs. Spaceshuttle

Príspevok od používateľa hugomon »

co je podla vas lepsie Rusky Buran alebo Americky Spaceshuttle
http://www.k26.com/buran/Info/A_Compari ... rison.html
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

oba su na jedno kopyto. priemyselna spionaz nema hranic :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

nj... rusi vedia, ako na to a nemaju peniaze, amici maju prachov plnu <> a nevedia, ako na to ... zbytocne to porovnavat. Ale veril by som radsej rusom :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Priklanam s k Americanom. Viac penazi -> vacsie moznosti -> rychlejsi a vyspelejsi vyskum.
kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

kinjeril napísal:nj... rusi vedia, ako na to a nemaju peniaze, amici maju prachov plnu <> a nevedia, ako na to ... zbytocne to porovnavat. Ale veril by som radsej rusom :)
heh a presne prave preto je to sovietska vlajka co veje na Mesiaci :wink:
Vitalij
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vitalij »

kandler napísal:heh a presne prave preto je to sovietska vlajka co veje na Mesiaci :wink:
co tam po mesiaci. Rusi presprejovali cely mars na svoju vlajku.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

V poslednom desatroci si Rusko a Cina podavaju ruku vo vsetkych priemyselnnych a vojenskych oblastiach a Ruska genialita a technika + Cinske peniaze su zaujimava kombinacia ktora sa nam ponuka. Rozhodne to neviem porovnat, ale urcite by som sa len tak z nicoho nic nepriklanal k USA len preto ze ich kultura nam tu vymyva mozgy aky su oni uzasny.
hugomon
Medium Expert
Medium Expert

na vecine strankach pisali ze buran sa podoba iba vzhladom pretoze rusi odkukali iba konstrukciu ale ze ostatok rusi vyvinuli sami dokazuje to us len to ze prvy a jediny let ktory buran uskutocnil bol bez luskej posadky(pristal autopilotom) skoda ze to rusi kvoli nedostatku penazi museli skoncit :cry:
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

chlapci zlaty ja neviem z ktoreho storocia je to porovnavanie ale buran je uz nejaky ten patek vystaveny v moskve ako vystavn kus historickeho zeleza takze nevim o com je rec :D Normalne som sa takto dobre uz dlho nezasmial :smt023
hugomon
Medium Expert
Medium Expert

psycho napísal:chlapci zlaty ja neviem z ktoreho storocia je to porovnavanie ale buran je uz nejaky ten patek vystaveny v moskve ako vystavn kus historickeho zeleza takze nevim o com je rec :D Normalne som sa takto dobre uz dlho nezasmial :smt023
tak si predstav ze este existuje jeden pojazdny buran ktory je rovnaky ako ten co letel a porovnaj ho s spaceshuttlom :wink:
O--->
Amateur
Amateur

....

Príspevok od používateľa O---> »

tiez som si o tom nieco zistoval a buran je teda technologicky vyspelejsi lebo bol vyvyjany trocha neskor a tym ze rusi mali vzdy druhy krok tak to vedia dotiahnut po technologii trocha dalej ale vyhrava ten maly rusky raketoplan klipper je technologicky najvyspelejsi a nema tie posrane keramicke platnicky ktore sa tak radi trhaju :new05: a dokonce na nom spolupracuje aj esa tak som zvedavy co z toho bude
hugomon napísal:tak si predstav ze este existuje jeden pojazdny buran ktory je rovnaky ako ten co letel a porovnaj ho s spaceshuttlom :wink:
hej to je recht rusi vtedy nan nemali supy aby ho dokazali zivit
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

no pre mna je jasnym vitazom Shuttle, kedze ten realne (ne:)funguje .... kdezto Buran vzlietol max raz, bez ohladu na to ako je zevraj technologicky vyspely ....
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

kandler napísal:heh a presne prave preto je to sovietska vlajka co veje na Mesiaci :wink:
heh a presne prave preto bola americka sonda prva vo vesmire a presne prave preto bol americky pes (hot dog) prvy cicivavec na obeznej drahe a presne prave preto bol gagarin american :lol: :lol: :lol:
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

kinjeril napísal:nj... rusi vedia, ako na to a nemaju peniaze, amici maju prachov plnu <> a nevedia, ako na to ... zbytocne to porovnavat. Ale veril by som radsej rusom :)
pravda je taka ze rusi to maju zo spionaze, ale nic na tom nezmeni ze co sa tyka vesmiru polozili zaklad , prial by som im aj teraz
HardiKrishna
Light Star
Light Star

hrali ste niekto AREA 51? nice studio s pristavacim modulom na mesiaci..
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa impending_disaster »

Jo celkom som sa pobavil na tom. Inak existuju roze teorie podla ktorych amici nikdy nepristali na mesiaci. Podla mna je to ale blbost.

Na temu Buran vs. Space shuttle: Buran je pravdepodobne technologicky vyspelejsi, ale nikdy nebol uvedeny do prevadzky, tak je to zbytocne vobec porovnavat.
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

ja len tolko .. Vysvetli mi ako moze viat vlajka na Mesiaci a ja ti poviem preco tam neveje Sovietska ..

odpoved sa skryva v zatvorke (lebo tam ziadna nie je)
HardiKrishna
Light Star
Light Star

ikovan napísal:ja len tolko .. Vysvetli mi ako moze viat vlajka na Mesiaci a ja ti poviem preco tam neveje Sovietska ..

odpoved sa skryva v zatvorke (lebo tam ziadna nie je)
pridavam sa k tvojmu nazoru, asi tolko, ze na mesiaci skutocne ludia boli , aj americania, aj rusi, ale uz takmer ista pravda je, ze tam "vtedy" nepristali, a ani nepobehovali, a tie horniny ktore akoze doniesli , mali od rusov, vymenov za to ze nezakrociai, v pripade zametania vo vychodnej Europe
O--->
Amateur
Amateur

...

Príspevok od používateľa O---> »

ja nie ale ked xces dobry simulator odporucam Orbiter...je for free ak sa nemylim
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

uz sa mi neche pod kazdy zle citovany prispevok pisat upozornenie, tak to pisem posledny krat a prevsetkych !!!
!!! [ako citovat >
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=32412
Napísať odpoveď