USA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

Aryan Angel napísal:samozrejme ze je tam vacsia sloboda.. napriklad taka sloboda ako -freedom of speech-
odporucam dokument outfoxed. ked mas zaujem ozvi sa.
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa worman »

mastermind napísal:odporucam dokument outfoxed. ked mas zaujem ozvi sa.
Co to je? :roll:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

odporucam tento clanok:

http://www.zvedavec.org/clanky_1483.htm

je tam presne vysvetlene to, co vlastne robia USA vo svete - ja osobne tomu verim do posledneho slova, kedze to napisa jeden mudry ujo
som velmi zvedavy, co sa stane z USA, ak ta ropna burza naozaj vznikne - ale mozno stihnu americania zautocit proti "atomovemu" iranu

// Ten clanok je naozaj zaujimavy, no nabuduce staci pozorne citat- pozri predchadzajucu stranku, konkretne prispevok 09 Mar 2006, 15:33. Tomasito
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

iran ma zbrane hromadneho nicenia! to je iste a iste je aj to naco ich maju :)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

ano, jasne, asi tak ako ich mal irak :D a asi tak, ako je dolar kryty zlatom (cize nijak), asi tak ako je usa spravodliva krajina, asi tak ako su ori a goauldu bohovia
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

worman napísal:Co to je? :roll:
dokument o spravodajstve v spojenych statoch a o slobode prejavu...
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

To test:
Samozrejme, ze sa do Ameriky dostanes bez skoly, nedostanes sa tam len bez viza a to je velmi casto problem, pretoze denne poziada o vizum par desiatok ludi (60-100) a z toho dostane vizum tak maximalne 8 ludi.
Pocet odmietnutych viz do USA je 5 az 10% a to nielen podla US velvyslanectva, ale aj podla vlady SR. Chcel by som ta vyzvat, aby si tu take veci, ktore si sam vymyslas nepisal, lebo infikujes durhych ludi, ktori to uveria. Samozrejme este aj podla mojho nazoru sa stavaju veci, ktore sa ani mne osobne nepacia pri udelovani viz do USA. Ale pri vsetkej ucte ked je vela ludi v SR, ktori rozmyslaju podobne ako vacsina ludi na tomto fore, co ocakavas, ze budu hadzat viza Americania nad Blavou z helikoptery? Mne osobne sa nepacia napr. take veci, ako su odmietnutie viz pre ludi pre ktorych nemaju ziaden dovod. Ako priklad uvadzam odmietnutie viza mame svetovej fitnesky Majorovej na navstevu dcery v Californii a snubenici jedneho slovenskeho hokejistu v NHL, ktoreho meno som zabudol. Taketo pripady odmietnutia vonkoncom neuznavam. To cislo ktore si uvadzal o odmietnuti viz, tie si si vymyslel asi z vlastnej hlavy, alebo to rozsiruje taky janko slota.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

ako pocitam, tak pocitam - pri pocte 60-100, a prijatych 8 kusov, co napisal test mi to vychadza tak, ze to sedi takmer aj podla toho co napisal les, cize les - neviem o akych vymysloch tocis??
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

artabanes napísal:ako pocitam, tak pocitam - pri pocte 60-100, a prijatych 8 kusov, co napisal test mi to vychadza tak, ze to sedi takmer aj podla toho co napisal les, cize les - neviem o akych vymysloch tocis??
omg ziadne vymisli su to neni .. pozri .. les hovoril o vizach ked chces ist napriklad na navstevu alebo na dovolenku .(nie nastalo) tak a ja som ich dostal 4 krat po sebe .. to bude urcite nahoda lebo z tich 100 som bol 4x jednim z 8 stastlivcov.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:To test:Pocet odmietnutych viz do USA je 5 az 10% a to nielen podla US velvyslanectva, ale aj podla vlady SR. Chcel by som ta vyzvat, aby si tu take veci, ktore si sam vymyslas nepisal, lebo infikujes durhych ludi, ktori to uveria.
podla ma je 8 zo 60-100 takmer v 5 az 10 % - neviem kde sa tu hovori o uceli viza??
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

artabanes napísal:podla ma je 8 zo 60-100 takmer v 5 az 10 % - neviem kde sa tu hovori o uceli viza??
prepac ze zase reagujem ale .. co si mal? (alkohol, ..)
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

artabanes napísal:odporucam tento clanok:

http://www.zvedavec.org/clanky_1483.htm

je tam presne vysvetlene to, co vlastne robia USA vo svete - ja osobne tomu verim do posledneho slova, kedze to napisa jeden mudry ujo
som velmi zvedavy, co sa stane z USA, ak ta ropna burza naozaj vznikne - ale mozno stihnu americania zautocit proti "atomovemu" iranu

// Ten clanok je naozaj zaujimavy, no nabuduce staci pozorne citat- pozri predchadzajucu stranku, konkretne prispevok 09 Mar 2006, 15:33. Tomasito
Vies kolko je na svete "mudrych ujov"
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pozeral som dnes televizne noviny a co nevidim? Strelba v USA, ale to ma az tak neuputalo. Skor ma zaujalo odsudenie muza, ktory znasilnil tusim 11 rocne dievca pred dvomi rokmi, dostal za to trest smrti. Nahodou sa to stalo na Floride, odkial je aj Les :) Nechcem sa zastavat toho muza, dostal to co mu patri, ale trest smrti v tomto tisicroci a navyse v USA???
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

nooo, hojko, v tomto asi pravdu nemas - ak to dievca naozaj znasilnil, tak si ten trest smrti zasluzi - a velmi pomalym sposobom
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

mastermind napísal:dokument o spravodajstve v spojenych statoch a o slobode prejavu...
Vies, americania to maju velmi dobre premyslene, az by si sa cudoval.
Denne vennuju spravam zo zahranicia cca. 10 minut svojho vysielacieho casu.
Amerika masiruje mozgy svojim ludom. Pusti im len to, co chcu aby videli.
Myslis, ze ked vtedy, asi pred rokom amici v iraku pustili palbu na vlastnych ze to bolo v spravach? Zabudni.

A k tomu, ze to maju paradne premyslene asi len tolko: Naco by si siel minat svoje tazko zarobene peniaze do Europy, Azie atd. Ked ich mozes minut tu! Mame tu Eifellovku v Las Vegas, Sikmu Vezu, Vitazny obluk.

A este jedna vec: V amerike mas len "virtualne" peniaze. Zijes si na dobrej urovni, zarabas, stat sa o teba stara atd. Ale vsetci ziju na hypiotekach, ale vyhovuje im to. A presne toto im brani ist zit niekde inde.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Komo napísal:A este jedna vec: V amerike mas len "virtualne" peniaze. Zijes si na dobrej urovni, zarabas, stat sa o teba stara atd. Ale vsetci ziju na hypiotekach, ale vyhovuje im to. A presne toto im brani ist zit niekde inde.
Na druhu stranu, nelubilo by sa ti to? Ved to je pohodovy bezstarostny zivot. Ja osobne by som sa tiez nestahoval, keby mame tak premyslenu ekonomiku.
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Na druhu stranu, nelubilo by sa ti to? Ved to je pohodovy bezstarostny zivot. Ja osobne by som sa tiez nestahoval, keby mame tak premyslenu ekonomiku.
vsak som pisal, ze im to vyhovuje, ved ono to je perfektne poriesene.
Kazdy si zije ako chce, ma svaty pokoj, budujes si kreditovu historiu atd.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Inak, ked sa uz bavime o tej Amerike, tu je jeden perfektny, sice trosku dlhsi clanok a v cestine, ale fantasticky napisany. Ja osobne nemam nic proti Amerike, ale tento clanok ma nenechal chladnym: http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=1271&p ... redit=&p1=
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Inak, ked sa uz bavime o tej Amerike, tu je jeden perfektny, sice trosku dlhsi clanok a v cestine, ale fantasticky napisany. Ja osobne nemam nic proti Amerike, ale tento clanok ma nenechal chladnym: http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=1271&p ... redit=&p1=
no vidis, teraz to budu ututlavat pre verejnostou [samozrejme v takomto zneni sa to nikdy nedozvedia] a pred koncom bushovho volebneho obdobia ho obvinia s toho vsetkeho, lud bude vinit Busha a vladnu kolaliciu, a tym problem hasne Pride novy prezident, na vsetko sa zabudne.

A v roku 2090 dojde ropa a vsetci zahynieme :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ved to je jasne, ze normalna verejnost sa to nikdy v takomto zneni nedozvie. Ale pravdu si treba povedat. Aj na Slovensku a v Cechach sa to v takomto zneni dozvie mozno nejake to chabe percento ludi, kt. ma doma internet a nahodou zabludi alebo dostane odkaz z nejakeho fora, ako napr. ty teraz tuto odomna. No nie?
Napísať odpoveď