hmm a co myslis ze to je?
UFO!!!
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
elko520
Medium Expert
Je jedna taka teoria, a to ze "mimozemstania" by mohly byt ludia z buducnosti. Lebo ked sa zamyslite ludska evolucia- clovek praveký mal viac nizsiu hlavu ako dlhsiu, mal teda mensi mozog, teda "mimozemstania" by mohly byt ludia za 500 000 rokov (vacsie mozgy) aj ked pochybujem ze sa toho ludstvo niekedy dozije.... A navise je tu problem s cestovanim v case...
-
cestovatel
Expert
-
Dead_Warrior
Professional
u nás na škole máme takého chlapíka čo sa týmto Ufom zaoberá,rozluštuje piktogramy ktoré sa našli urobené po poliach po celom svete v roznych tvaroch.Ukázal nam taký obrázok čo povedal že to nejaKÝ americkí vedci rozlúštili čo tam bolo napísané že nejaká hrozba pre ľudí alebo niečo také,potom rozprával ze niekde na SLovensku sa mi zdá že okolo Ružomberka v nejakej dedine vletelo nejaké guľaté čudo do rodinného domu ,prerazilo stenu,poobzeralo dom z vnútra a Good bye.Po týchto slovách chceli spolužiaci cez zimu vyšľapať správu mimozemšťanom do snehu.
-
Dead_Warrior
Professional
Hmm ja verim v UFO alebo v daco take ale nemyslim si zeby si ufoni vybrali prave Slovensko...a btw pisalo sa o tom v novinach? mylsim o tom malom cude co malo prerazit stenu poobzerat sa a Good ByeDipset napísal:u nás na škole máme takého chlapíka čo sa týmto Ufom zaoberá,rozluštuje piktogramy ktoré sa našli urobené po poliach po celom svete v roznych tvaroch.Ukázal nam taký obrázok čo povedal že to nejaKÝ americkí vedci rozlúštili čo tam bolo napísané že nejaká hrozba pre ľudí alebo niečo také,potom rozprával ze niekde na SLovensku sa mi zdá že okolo Ružomberka v nejakej dedine vletelo nejaké guľaté čudo do rodinného domu ,prerazilo stenu,poobzeralo dom z vnútra a Good bye.Po týchto slovách chceli spolužiaci cez zimu vyšľapať správu mimozemšťanom do snehu.
-
Stoporko
VIP
akoze nic proti... no ako suvisi Krestanstvo s vierou/nevierou v UFO?BzuCo napísal:Ja v inu civilizaciu neverim uz len z toho titulu, ze som krestan.
V Genezis mas ze Boh stvoril Adama, Evu... a otazka znie: doslovne stvoril len tychto dvoch ludi? Alebo je to len obrazne ze stvoril muzsky rod a zensky rod? t.j. je nas mrte vela. Potom by sa dala i diskuvat otazka Edenu... ale to nechajme radsej odbornikom...tu ja osobne fakt netusim a su to len spekulacie... hlavu hore...raz sa pravdu dozvieme priamo od zdroja
- 02.04.2006 16:00 - SACRAMENTO
Mimozemšťania začnú s nami komunikovať v priebehu najbližších 20 rokov, tvrdí známy americký vedec.
Dr. Seth Shostak z kalifornského Inštitútu pre výskum mimozemskej inteligencie (SETI) povedal, že k tejto komunikácii dôjde v rokoch 2020-25. Budú to najprevratnejšie udalosti všetkých čias, citoval vedca bulvárny londýnsky denník The Sun.
Shostak taktiež verí, že mimozemšťania už našu planétu skúmajú a možno tu už aj pristáli v podobe zhlukov baktériových buniek.
Zdroj : TASR
K tomu doktorkovi, kto to vlastne je Dr. Seth Shostak
K denniku The Sun ... k nemu niet co dodat.
K tomu prispevku - su vseliake nazory
K denniku The Sun ... k nemu niet co dodat.
K tomu prispevku - su vseliake nazory
-
mastermind
VIP
vies si predstavit ake je to velke cislo? a co tak pohlad z tohto uhla. V sucasne pozorovatelnom vesmire je cez 100 MLD galaxii. (100 000 000 000) a to su galaxie...BzuCo napísal:Ja v inu civilizaciu neverim uz len z toho titulu, ze som krestan.
Btw vesmir je taky "obrovsky", ze obsahuje radovo az 10^80 atomov.
aky suvis ma to ze sa povazujes za krestana, s tym ci existuje alebo neexistuje ina civilizacia.
dnes nám ten chlapík vravel ze američania už pitvali nejakého mimozemšťaňa ale nikomu o tom ale žiadne obr. ani nič nikomu neposkytli
a onií sa zaoberajú tými piktogrammi na poliach .Vravel že v Sučanoch okres Martin sa našli nejaké piktogrami na obilnom poli a že o den neskor tam už boli americké vrtúlniky.A ešte že tie ak to po tých poliach nerobia mimozemšťania tak by chcel vediet kto lebo stebla ktore su od mimo..
su iba poohýbané ako keby nejakým žiarením alebo niečo také a ked to robia ľudia steblá niesú ohnuté ale polámané.Tak ked mu niekto povedal prečo si myslí že to urobili nezemšťania povedal že nech mu niekto ukáže takú vec ktorá by vedela poohýbat tie steblá tak aby sa nezlomili.
a onií sa zaoberajú tými piktogrammi na poliach .Vravel že v Sučanoch okres Martin sa našli nejaké piktogrami na obilnom poli a že o den neskor tam už boli americké vrtúlniky.A ešte že tie ak to po tých poliach nerobia mimozemšťania tak by chcel vediet kto lebo stebla ktore su od mimo..
su iba poohýbané ako keby nejakým žiarením alebo niečo také a ked to robia ľudia steblá niesú ohnuté ale polámané.Tak ked mu niekto povedal prečo si myslí že to urobili nezemšťania povedal že nech mu niekto ukáže takú vec ktorá by vedela poohýbat tie steblá tak aby sa nezlomili.