Presne tak, ale kto nezazil, neuveri...azimut3 napísal:Pred mesiacom som bol v Strausburgu na pracovnej ceste. Ako som sa od tamojsich ludi dozvedel, tie vytrznosti su tam uz roky po celom Francuzku. Az ked sa dostali do Pariza tak si ich zacali vsimat media. Ide od diskriminaciu mensinovej rasy v state. Ak by ma tu zacali utlacat romovia tiez by som sa branil. Ja hovorim dajme romom nove byty, ale ROMOM nie ciganom ani nasim bielim podonym ich, ktory su neprisposobivy. A este k tomu utlacaniu. Chces mi povedat ze skini neutlacaju nas bielich??? Je bezne, ze skini zmlatia hocikoho...............
Slovenská Pospolitosť
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
70 percent skinheadov nevedia ani za co bojuju takze v tom ti mozem dat za pravdu. aA ktym romom no asi tolko ze v ich jazyku rom znamena clovek takze aj ty si rom aj ja takze dostanem aj ja byt? Nie dostane ho cigan a ten ho zdemoluje a dostane dalsi a dalsi a tak to pojde furt to je podla mna neprisposobenie sa spolocnosti a s tam treba nieco robitazimut3 napísal:Pred mesiacom som bol v Strausburgu na pracovnej ceste. Ako som sa od tamojsich ludi dozvedel, tie vytrznosti su tam uz roky po celom Francuzku. Az ked sa dostali do Pariza tak si ich zacali vsimat media. Ide od diskriminaciu mensinovej rasy v state. Ak by ma tu zacali utlacat romovia tiez by som sa branil. Ja hovorim dajme romom nove byty, ale ROMOM nie ciganom ani nasim bielim podonym ich, ktory su neprisposobivy. A este k tomu utlacaniu. Chces mi povedat ze skini neutlacaju nas bielich??? Je bezne, ze skini zmlatia hocikoho...............
-
azimut3
Medium Expert
No vo Zvolene to uz vyriesili. Neplatici dostali jedny byty a tie uz aj tak nemali skoro ziadnu cenu a ak si ich zdemolovali ich problem. Platici dostali lepsie ubytko. Ak zacali demolovat, isli k tim ostatnym. Dalsie byty im nedali. Aj ine mesta by mali nasledovat to mesto. Takto sa to da vyriesit. Staci ich kontrolovat....kali520 napísal:70 percent skinheadov nevedia ani za co bojuju takze v tom ti mozem dat za pravdu. aA ktym romom no asi tolko ze v ich jazyku rom znamena clovek takze aj ty si rom aj ja takze dostanem aj ja byt? Nie dostane ho cigan a ten ho zdemoluje a dostane dalsi a dalsi a tak to pojde furt to je podla mna neprisposobenie sa spolocnosti a s tam treba nieco robit
-
vendermarch
Light Expert
Ale je to hovadina. Ak chcete riešiť rómsky problém tak najprv musíte pretrhnúť začarovaný kruh. Keď sa dieťa narodí do rodiny a vidí ako je matka nonstop tehotná, foter sa živý kradnutím hlinníkových značiek a žije z podpory za decká. Čo taký človek urobí? Bude žiť presne tak isto až na výnimky, lebo nemá šancu na vzdelanie bez podpory doma. A takisto aj keby mal rovno vysokú školu tak ľudia nechcú zamestnávať cigánov ani nemusia byť sami rasisti stačí aby sa báli čo povedia ostatní. A poznám takú babu (teraz už skôr ženu) takže to nieje len nejaká teória.
Pozitívna diskriminácia môže byť užitočná ale zákony musia platiť rovnako pre každého. A rasizmus by mal byť tvrdo potláčaný.
Pozitívna diskriminácia môže byť užitočná ale zákony musia platiť rovnako pre každého. A rasizmus by mal byť tvrdo potláčaný.
-
azimut3
Medium Expert
Presne s tebou suhlasim. Na slovensku, bohuzial, zakony nie su rovne pre vsetkych. Ludia si vsak zacinaju uvedomovat, ze aj Romovia su ludia a pomaly ich zaclenuju do spolocnosti. Bude to trvat velmi dlho, kim sa ty normalny pracovity Romovia zaclenia, ale raz sa to urcite podari. No a pokial ide o tych neprisposobivych, tim uz nepomoze nic. Vacsina ich deti aj tak konci v sirotincoch, kde dostanu vzdelanie a stade maju potom lepsi zivot.....vendermarch napísal:ale zákony musia platiť rovnako pre každého. A rasizmus by mal byť tvrdo potláčaný.
Co bude dalej nikto nevie....
-
vendermarch
Light Expert
Inak toto je presne to. Samozrejme že "neheilovala" . Na čo? To robia predsa iba ich prívrženci. Toto slovíčkarenie je tvoja jediná obrana proti rozumným argumentom?Aryan Angel napísal:Tak Markiza sa pekne strapnila vo vcerajsej Palbe a mozno sa docka aj nejakej zaloby![]()
Prva veta "Pospolitost tu roky heilovala...."
-
vendermarch
Light Expert
Každý vie že rozdiel je iba v slovíčkach. Ak si nejaký horlivý redaktor pustil hubu na špacír verejne - jeho chyba. Som zvedavý ako sa ten proces skončí.Aryan Angel napísal:§ 373 Ohováranie
§ 345 Krivé obvinenie
![]()
a tie rozumne argumenty su inac kde?
Rozumné argumenty ktoré padli vyššie. Nie v mojom poslednom príspevku.
Aryan Angel Mohol by si mi mimochodom vysvetliť čo ťa k tomu vedie? Myslím k tomu obraňovaniu SP... očividne sa stotožňuješ s tou ideológiou. Prečo?
-
r3sp3ct
Light Professional
Ja sa s tým stotožnujem tiež a čovendermarch napísal:Aryan Angel Mohol by si mi mimochodom vysvetliť čo ťa k tomu vedie? Myslím k tomu obraňovaniu SP... očividne sa stotožňuješ s tou ideológiou. Prečo?
-
Linkman
Darca
ale náhodou GreenPeace maju aj rozumne veci narozdiel od pospolitosti
ako take ze sa hodia pod vlak aby nepresiel vlak s radioaktivnym palivom to nemusim
ale ked napriklad som podpisal vcera peticiu o tom aby sa na jedlách písalo aby bolo napisane na jedle ked je z geneticky upravovanych veci a pod.
ako take ze sa hodia pod vlak aby nepresiel vlak s radioaktivnym palivom to nemusim
ale ked napriklad som podpisal vcera peticiu o tom aby sa na jedlách písalo aby bolo napisane na jedle ked je z geneticky upravovanych veci a pod.
-
vendermarch
Light Expert
-
okonenipica
Zablokovaný