kde sa po tom mam pozriet?hojko napísal:Este by som doporucil tento dokument: The Truth of September 11th
http://letsroll911.org/phpwebsite/image ... 5028_m.gif
kde sa po tom mam pozriet?hojko napísal:Este by som doporucil tento dokument: The Truth of September 11th
vies, Americky vojaci, co su v Iraku (myslim beznych pesiakov), proste vojaci co tam pochoduju, dbaju na bezpecnost atd. tak su to po vacsine Poliaci a Mexikanci co utiekli do USA za lepsim zivotom, podpisali papier o bezplatnom skolstve, na oplatku toho, ze ak bude niekedy konflikt, nastupia do vojny.t0m4s3 napísal:sloboda nazoru nic? Alebo ked ty nieco napises a ini tvoj nazor odsudia tak sa tym budes az potom ohanat? Ja sa tiez radujem a veselim ze tam umreli tisice, dufam ze americkych, ludi
bol si v USA??? asi nie .... ja hej .... a predstav si ze su tam ludia ktori neuznavaju politiku kabinetu G.W.Busha (nosia tam dokonca tricka s napisom v zmysle "Bush je debil") .... a verim ze taki isti boli aj vo WTC ... aj oni si zasluzili zomriet?? mohol tam byt predsa kludne aj tvoj kamarat ktory tam bol na sluzobnej ceste ....kinjeril napísal:A ty sa tomu cudujes? Za tu politiku, co robili, robia a aj budu robit si nic lepsie nezasluzia. Hraju sa panov sveta, ale ked ich niekto presti, tak je zle...
bezpecnost nadovsetko .. inak .. urcite vies ze v iraku bol diktator saddam hussain a tiez sa stavim o to ze vies co robil on s kurdami .. ale ved ty si najmudrejsi ty nam to retaz vysvetlis.kinjeril napísal:Vies co je ubohe? V padnut do cudzieho statu, okupovat obyvatelstvo, bezpriciny zadrziavat ludi, tyrat ich a zabijat. Zlo plodi zlo.
Ako som spominal .. USA nieje Bush a Bush nieje USA .. taktiez si skuste vy intelektuali predstavit keby nikdy neexistovalo USA .. na akej urovni by ste boli? .. Bush nieje priklad prezidenta ale uz sa opakujem asi 3. krat ... nebol ani jeho otec priklad ale co narobis? .. preco ho teda ludia zvolili este raz? ..gwixt napísal:je rozdiel USA a politika prezidenta Busha
Za to moze skupinka idiotov, kt. chce ostat pri moci, za to nemozu Americania, ako taki. Bavme sa o tom, ze blby je Bush a jeho administrativa, nebavme sa o tom, ze Americania su zli.kinjeril napísal:Vies co je ubohe? V padnut do cudzieho statu, okupovat obyvatelstvo, bezpriciny zadrziavat ludi, tyrat ich a zabijat. Zlo plodi zlo.
Nie nebol som v USA a ani sa tam moc nechystam. Viem, ze urcite tam ziju aj ludia co nesuhlasia s politikou G. W. Busha. Ba si dovolim uz tvrdit, ze ich je vacsina. Ale to, ze tak "trpeli", za to si moze vlastne sami obyvatelia USA. Ak bol zvoleny za prezidenta USA, znamena to, ze vacsina ludi, resp. ich zastupcov, si ho na tomto poste zelalo. Kedze si nevedeli uplne do dosledkov uvedomit nasledky politiky, s ktoru propagoval, za to ja nemozem. Ja byvam sice na Slovensku, ale ked som pocul o tych jeho planoch, bolo mi z nich zle. To znamena, ze to schvalovali. Teraz, ked zistili, ze to co hlasal sam najvacsi Bush pola pi*ovina, teraz su uz horlivo proti nemu. To mi pride trocha divne. Ked si nasrali do vlastneho taniera, tak nech si to teraz zjedia. Ako sa vravi, aky dirigent, taka kapela.gwixt napísal:bol si v USA??? asi nie .... ja hej .... a predstav si ze su tam ludia ktori neuznavaju politiku kabinetu G.W.Busha (nosia tam dokonca tricka s napisom v zmysle "Bush je debil") .... a verim ze taki isti boli aj vo WTC ... aj oni si zasluzili zomriet?? mohol tam byt predsa kludne aj tvoj kamarat ktory tam bol na sluzobnej ceste ....
je rozdiel USA a politika prezidenta Busha
Ano Saddam Hussain bol diktator. Ale ako si si urcite vsimol, bol tam poriadok. Teraz, sice maju "demokraciu", lenze nevedia co snou. Asi od dobroty. Kazdy chce vladnut, kazdy chce mat moc. Vyslledkom toho su desiatky mrtvych, stovky zranenych kazdy den. Myslis si, ze teraz, ked su slobodni Iracania, ze bude tam niekedy klud? Na toto bol Hussain dobry, bol poriadok, i ked za cenu strachu. A kurdi? Nepostavili sa nahodou oni na stranu Iranu, s ktorym Irak viedol spor (vojnu)?^Nevermind napísal:bezpecnost nadovsetko .. inak .. urcite vies ze v iraku bol diktator saddam hussain a tiez sa stavim o to ze vies co robil on s kurdami .. ale ved ty si najmudrejsi ty nam to retaz vysvetlis.
... nj, a ty si lietadlo.par4 napísal:Za to moze skupinka idiotov, kt. chce ostat pri moci, za to nemozu Americania, ako taki. Bavme sa o tom, ze blby je Bush a jeho administrativa, nebavme sa o tom, ze Americania su zli.
Hold, kazdy narod ma taku vladu, aku si zasluzi a nemozno nikomu vycitat, ze tuktoru krajinu vnima prave cez politiku, v tomto pripade cez zahranicnu politiku danej krajiny. Kazdemu je jasne, ze ked piseme o USA, piseme vseobecne a ze aj v USA sa najdu vynimky ludi, ktori mozno maju podobne nazory ako vacsina prispievatelov v tejto teme. Ja sam casto pouzivam pojem administrativa USA, no tato administrativa neprisla z Marsu (2x si ju zvolil americky narod). Nechytajme sa kazdej malichernosti.gwixt napísal:bol si v USA??? asi nie .... ja hej .... a predstav si ze su tam ludia ktori neuznavaju politiku kabinetu G.W.Busha (nosia tam dokonca tricka s napisom v zmysle "Bush je debil") .... a verim ze taki isti boli aj vo WTC ... aj oni si zasluzili zomriet?? mohol tam byt predsa kludne aj tvoj kamarat ktory tam bol na sluzobnej ceste ....
je rozdiel USA a politika prezidenta Busha
aha .. takze za chybu vacsiny musi trpiet aj mensina resp vsetci .... dobry pristup ... len tak dalejkinjeril napísal:Nie nebol som v USA a ani sa tam moc nechystam. Viem, ze urcite tam ziju aj ludia co nesuhlasia s politikou G. W. Busha. Ba si dovolim uz tvrdit, ze ich je vacsina. Ale to, ze tak "trpeli", za to si moze vlastne sami obyvatelia USA. Ak bol zvoleny za prezidenta USA, znamena to, ze vacsina ludi, resp. ich zastupcov, si ho na tomto poste zelalo. Kedze si nevedeli uplne do dosledkov uvedomit nasledky politiky, s ktoru propagoval, za to ja nemozem. Ja byvam sice na Slovensku, ale ked som pocul o tych jeho planoch, bolo mi z nich zle. To znamena, ze to schvalovali. Teraz, ked zistili, ze to co hlasal sam najvacsi Bush pola pi*ovina, teraz su uz horlivo proti nemu. To mi pride trocha divne. Ked si nasrali do vlastneho taniera, tak nech si to teraz zjedia. Ako sa vravi, aky dirigent, taka kapela.
takato generalizacia je prilis kratkozrakatomasito napísal:Hold, kazdy narod ma taku vladu, aku si zasluzi a nemozno nikomu vycitat, ze tuktoru krajinu vnima prave cez politiku, v tomto pripade cez zahranicnu politiku danej krajiny. Kazdemu je jasne, ze ked piseme o USA, piseme vseobecne a ze aj v USA sa najdu vynimky ludi, ktori mozno maju podobne nazory ako vacsina prispievatelov v tejto teme. Ja sam casto pouzivam pojem administrativa USA, no tato administrativa neprisla z Marsu (2x si ju zvolil americky narod). Nechytajme sa kazdej malichernosti.
gwixt napísal:aha .. takze za chybu vacsiny musi trpiet aj mensina resp vsetci .... dobry pristup ... len tak dalej
Ad. citat 1: Tak to uz raz v "demokracii" chodi- prostrednictvom volieb rozhoduje/by mala rozhodovat vacsina...gwixt napísal:takato generalizacia je prilis kratkozraka
jedno ti treba uznat ... cokolvek napises, napises to tak rafinovane ze potom ti uz staci ne reakcu napisat ze si to myslel inak a ten druhy to zle pochopil a necital pozorne ..... za to mas fakt moj obdiv (myslim to vazne)Tomasito napísal:Ad. citat 1: Tak to uz raz v "demokracii" chodi- prostrednictvom volieb rozhoduje/by mala rozhodovat vacsina...
Ad. citat 2: Pointa mojho posledneho prispevku praveze spociva v snahe negeneralizovat- treba citat pozorne.
PS ad "kratkozrakost": To iste by sa dalo povedat na margo toho co tu pises ty, no takto by sme sa asi daleko nedostali- urcite mas na viac.
odhliadnuc od toho ze neviem co tym xcel basnik povedat poviem len tolko ....kinjeril napísal:Pockaj... kde to len trpi vacsina za chybu mensiny? Ze by v Iraku?