USA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Momentalne som sa nudil, tak som nasiel este jednu velmi obsiahlu, dlhu a zaujimavu konspiraciu, tak, ked nemate co robit v praci, nudite sa alebo proste chcete nejakym sposobom zabit cas, precitajte si tento clanok. Je velmi obsiahly, kvalitne napisany so zaujimavym spracovanim. http://www.questionsquestions.net/WTC/review.html
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

kinjeril napísal:Ano Saddam Hussain bol diktator. Ale ako si si urcite vsimol, bol tam poriadok. Teraz, sice maju "demokraciu", lenze nevedia co snou. Asi od dobroty. Kazdy chce vladnut, kazdy chce mat moc. Vyslledkom toho su desiatky mrtvych, stovky zranenych kazdy den. Myslis si, ze teraz, ked su slobodni Iracania, ze bude tam niekedy klud? Na toto bol Hussain dobry, bol poriadok, i ked za cenu strachu. A kurdi? Nepostavili sa nahodou oni na stranu Iranu, s ktorym Irak viedol spor (vojnu)?
aaach jaj .. saddam hussain bol diktator ktory vyslovene neznasal kurdov .. vies o tom ze och daval vyvrazdovat? hovoril mi to kamarad ktory je z kurditanu ... neviem o tom ale ak to tak bolo tak sa kurdom necudujem ze sa postavili na stranu iranu .. ved im slo o hole zivoty ty mudrlant. .. skoro vsetko co si trepol bolo presne naopak.
Komo napísal:Bush je len babika, dosadena do vlady....
vysvetli.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

p4ra napísal:Momentalne som sa nudil, tak som nasiel este jednu velmi obsiahlu, dlhu a zaujimavu konspiraciu, tak, ked nemate co robit v praci, nudite sa alebo proste chcete nejakym sposobom zabit cas, precitajte si tento clanok. Je velmi obsiahly, kvalitne napisany so zaujimavym spracovanim. http://www.questionsquestions.net/WTC/review.html
tak ta NO PLANE teoria je zatial naj brutal teoria co som zatial pocul...
tazko sa ale niekedy dozvieme co sa fakt stalo... :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

gwixt napísal:aha .. takze za chybu vacsiny musi trpiet aj mensina resp vsetci .... dobry pristup ... len tak dalej
ty kde zijes? Presne o tomto je DEMOKRACIA!!!
^Neverrmind napísal:aaach jaj .. saddam hussain bol diktator ktory vyslovene neznasal kurdov .. vies o tom ze och daval vyvrazdovat? hovoril mi to kamarad ktory je z kurditanu ... neviem o tom ale ak to tak bolo tak sa kurdom necudujem ze sa postavili na stranu iranu .. ved im slo o hole zivoty ty mudrlant. .. skoro vsetko co si trepol bolo presne naopak.
mas na mysli toho isteho Saddama s ktorym boli USA pred par rokmi spojenci, ze ano? :wink:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ano
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

gwixt napísal:odhliadnuc od toho ze neviem co tym xcel basnik povedat poviem len tolko ....
Len tolko, ze sa zamysli, aka je momentalne situacia v Iraku, preco a kvoli komu... skus na to prist sam.
^Nevermind napísal:aaach jaj .. saddam hussain bol diktator ktory vyslovene neznasal kurdov .. vies o tom ze och daval vyvrazdovat? hovoril mi to kamarad ktory je z kurditanu ...
Nj, ty mas kamaratov odvsade... :roll: Este ze sa maju teraz v iraku bezpecnejsie zasluhou st. Busha.
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:Nj, ty mas kamaratov odvsade... :roll: Este ze sa maju teraz v iraku bezpecnejsie zasluhou st. Busha.
ano mam kamaratov odvsade .. zijem v norsku a tu ich je plno :) .. a neboj maju sa lepsie .. vela z nich sa vratilo do svojej krajiny a ziju si pokojny zivot co za saddama nemohli.
Miňo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Miňo »

Nemyslím že sa tam žije normálne..ja by som sa na ich mieste nevrátil :?
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Miňo napísal:Nemyslím že sa tam žije normálne..ja by som sa na ich mieste nevrátil :?
nemyslis? mno tak potom NEvies .. vted sa bali o svoj zivot ze pride nejaky manik od saddama a postriela ich .. saddam hovoril ze kurdi su neni muslimovia .. a za to ich daval vrazdit .. vies si to predstavit? pricom kurdi muslimovia su to ti garantujem.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Ano v Iraku je taky poriadok ze Marnice ktore byvali poloprazdne praskaju vo svikoch...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Rubiki napísal:Ano v Iraku je taky poriadok ze Marnice ktore byvali poloprazdne praskaju vo svikoch...
teraz si reagoval naco? alebo si len povedal svoj nazor ?
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

^Nevermind napísal:teraz si reagoval naco? alebo si len povedal svoj nazor ?
Vrhol som ohen do prebiehajucej diskusie :D
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

:P bavime sa o kurdoch teraz
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

gwixt napísal:jedno ti treba uznat ... cokolvek napises, napises to tak rafinovane ze potom ti uz staci ne reakcu napisat ze si to myslel inak a ten druhy to zle pochopil a necital pozorne ..... za to mas fakt moj obdiv (myslim to vazne)
Myslim si o tom svoje, kazdopadne... toto nema nic spolocne s tym o com sme pisali, nehovoriac o teme ako takej :new03:

Nabuduce sa skus akehokolvek OT vyvarovat a reagovat k veci... pokial k veci nemas co napisat, radsej nepis nic.
marcello
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marcello »

ludia,vazne vam sibe???69 stran zabrat takou temou ze USA??? :roll:
JEDINE,CO PRE VACSINU americanov vidim je :smt022 :hehe:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

^Nevermind napísal:ano
takze suhlasis ze cloveka ktoreho USA podorovalo a bol ich spojenec "ZRAZU" povazuju za nepriatela c.1 a potrebuju ho zvrhnut .. super .. mas rovnako pomylene myslenie ako Americka vlada
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:takze suhlasis ze cloveka ktoreho USA podorovalo a bol ich spojenec "ZRAZU" povazuju za nepriatela c.1 a potrebuju ho zvrhnut .. super .. mas rovnako pomylene myslenie ako Americka vlada
tomase ... nemusis gratilovat .. ja ti nazor neberem :) ... mozno mam myslenie ako americka vlada ale aspom som neni taky Xpert ako ty ktory sa raduje zo smrti nevynnych.
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Ja už viem prečo pi**** na USA, lebo takých ako ste vy tam nikdy nepustia.
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

atrey napísal:Ja už viem prečo pi**** na USA, lebo takých ako ste vy tam nikdy nepustia.
ked sa velmi chce, da sa ist do USA, ale podla mna to za to nestoji.

Akoze dovolenka je tam pekna, da sa to uzit. Ponuknu ti vsetko na zlatej tacke, ale to je len jedna stranka USA. A Amerika ma tychto stranok viac.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Komo napísal:ked sa velmi chce, da sa ist do USA, ale podla mna to za to nestoji.

Akoze dovolenka je tam pekna, da sa to uzit. Ponuknu ti vsetko na zlatej tacke, ale to je len jedna stranka USA. A Amerika ma tychto stranok viac.
Ak dovolis, poopravim ta. Amerika je pekna. Je tam kopec peknych miest, zaujimavych ludi, dobry zivot, proste x krat lepsie, ako je to v strednej alebo vychodnej Europe. Ma to vsak jeden hacik, maju tam za vodcu blbca.
Napísať odpoveď