USA
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Momentalne som sa nudil, tak som nasiel este jednu velmi obsiahlu, dlhu a zaujimavu konspiraciu, tak, ked nemate co robit v praci, nudite sa alebo proste chcete nejakym sposobom zabit cas, precitajte si tento clanok. Je velmi obsiahly, kvalitne napisany so zaujimavym spracovanim. http://www.questionsquestions.net/WTC/review.html
-
fuCKYou
Medium Professional
aaach jaj .. saddam hussain bol diktator ktory vyslovene neznasal kurdov .. vies o tom ze och daval vyvrazdovat? hovoril mi to kamarad ktory je z kurditanu ... neviem o tom ale ak to tak bolo tak sa kurdom necudujem ze sa postavili na stranu iranu .. ved im slo o hole zivoty ty mudrlant. .. skoro vsetko co si trepol bolo presne naopak.kinjeril napísal:Ano Saddam Hussain bol diktator. Ale ako si si urcite vsimol, bol tam poriadok. Teraz, sice maju "demokraciu", lenze nevedia co snou. Asi od dobroty. Kazdy chce vladnut, kazdy chce mat moc. Vyslledkom toho su desiatky mrtvych, stovky zranenych kazdy den. Myslis si, ze teraz, ked su slobodni Iracania, ze bude tam niekedy klud? Na toto bol Hussain dobry, bol poriadok, i ked za cenu strachu. A kurdi? Nepostavili sa nahodou oni na stranu Iranu, s ktorym Irak viedol spor (vojnu)?
vysvetli.Komo napísal:Bush je len babika, dosadena do vlady....
-
dair
Guru wannabe
tak ta NO PLANE teoria je zatial naj brutal teoria co som zatial pocul...p4ra napísal:Momentalne som sa nudil, tak som nasiel este jednu velmi obsiahlu, dlhu a zaujimavu konspiraciu, tak, ked nemate co robit v praci, nudite sa alebo proste chcete nejakym sposobom zabit cas, precitajte si tento clanok. Je velmi obsiahly, kvalitne napisany so zaujimavym spracovanim. http://www.questionsquestions.net/WTC/review.html
tazko sa ale niekedy dozvieme co sa fakt stalo...
-
t0m4s3
Admin
ty kde zijes? Presne o tomto je DEMOKRACIA!!!gwixt napísal:aha .. takze za chybu vacsiny musi trpiet aj mensina resp vsetci .... dobry pristup ... len tak dalej
mas na mysli toho isteho Saddama s ktorym boli USA pred par rokmi spojenci, ze ano?^Neverrmind napísal:aaach jaj .. saddam hussain bol diktator ktory vyslovene neznasal kurdov .. vies o tom ze och daval vyvrazdovat? hovoril mi to kamarad ktory je z kurditanu ... neviem o tom ale ak to tak bolo tak sa kurdom necudujem ze sa postavili na stranu iranu .. ved im slo o hole zivoty ty mudrlant. .. skoro vsetko co si trepol bolo presne naopak.
Len tolko, ze sa zamysli, aka je momentalne situacia v Iraku, preco a kvoli komu... skus na to prist sam.gwixt napísal:odhliadnuc od toho ze neviem co tym xcel basnik povedat poviem len tolko ....
Nj, ty mas kamaratov odvsade...^Nevermind napísal:aaach jaj .. saddam hussain bol diktator ktory vyslovene neznasal kurdov .. vies o tom ze och daval vyvrazdovat? hovoril mi to kamarad ktory je z kurditanu ...
-
fuCKYou
Medium Professional
nemyslis? mno tak potom NEvies .. vted sa bali o svoj zivot ze pride nejaky manik od saddama a postriela ich .. saddam hovoril ze kurdi su neni muslimovia .. a za to ich daval vrazdit .. vies si to predstavit? pricom kurdi muslimovia su to ti garantujem.Miňo napísal:Nemyslím že sa tam žije normálne..ja by som sa na ich mieste nevrátil
Myslim si o tom svoje, kazdopadne... toto nema nic spolocne s tym o com sme pisali, nehovoriac o teme ako takejgwixt napísal:jedno ti treba uznat ... cokolvek napises, napises to tak rafinovane ze potom ti uz staci ne reakcu napisat ze si to myslel inak a ten druhy to zle pochopil a necital pozorne ..... za to mas fakt moj obdiv (myslim to vazne)
Nabuduce sa skus akehokolvek OT vyvarovat a reagovat k veci... pokial k veci nemas co napisat, radsej nepis nic.
-
fuCKYou
Medium Professional
tomase ... nemusis gratilovat .. ja ti nazor neberemt0m4s3 napísal:takze suhlasis ze cloveka ktoreho USA podorovalo a bol ich spojenec "ZRAZU" povazuju za nepriatela c.1 a potrebuju ho zvrhnut .. super .. mas rovnako pomylene myslenie ako Americka vlada
-
Komo
Star
ked sa velmi chce, da sa ist do USA, ale podla mna to za to nestoji.atrey napísal:Ja už viem prečo pi**** na USA, lebo takých ako ste vy tam nikdy nepustia.
Akoze dovolenka je tam pekna, da sa to uzit. Ponuknu ti vsetko na zlatej tacke, ale to je len jedna stranka USA. A Amerika ma tychto stranok viac.
-
p4ra
Redeemer
Ak dovolis, poopravim ta. Amerika je pekna. Je tam kopec peknych miest, zaujimavych ludi, dobry zivot, proste x krat lepsie, ako je to v strednej alebo vychodnej Europe. Ma to vsak jeden hacik, maju tam za vodcu blbca.Komo napísal:ked sa velmi chce, da sa ist do USA, ale podla mna to za to nestoji.
Akoze dovolenka je tam pekna, da sa to uzit. Ponuknu ti vsetko na zlatej tacke, ale to je len jedna stranka USA. A Amerika ma tychto stranok viac.