Policajti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate Radi Polišov?

ANO
29
7%
NIE
76
19%
NEZNAŠAM ICH
75
19%
JE MI TO JEDNO
64
16%
ROBIA SVOJU PRACU
147
38%

Celkom hlasov: 391

Dappled_man
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dappled_man »

Komo napísal:Nepovedal by som ze ich nemam rad, ale nepaci sa mi to co robia. Namiesto toho, aby obcas pomohli ludom, usmernili ich, atd. im naparia taku pokutu az strach. Samozrejme, vsetko ma svoje medze, ale niekedy by mohli byt fakt tolerantnejsi a podla mna by si ich aj ludia viac vazili.

Mali by si uvedomit, ze byt policajtom, nie je len o tom, davat pokuty, ale hlavne pomahat....
....tak nejak si to predstavujem aj ja...
Curtis Jackson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Curtis Jackson »

no ja si to tak nepredstavujem fizli nigdy nebudu dobri su to svine a najradšej by som im podrezal krky!!
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Curtis Jackson napísal:no ja si to tak nepredstavujem fizli nigdy nebudu dobri su to svine a najradšej by som im podrezal krky!!
Tak ty ked si normalny ... Ja ti len prajem, aby si bol niekedy odkazany na ich pomoc. Kiez by sa na teba potom aj oni vysr4li. :evil:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Dal som nie i ked si robia len svoju pracu ale. Ale su to skorumpovane swine...Cest vynimkam a tym co si robia len SVOJU PRACU..
Seymour
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Seymour »

Curtis Jackson napísal:vieš ako?polišov by som vživite nevolal neskor by som si to stym debilom yriadil osobne(ako vždy)
riadny boss... taketo detske pripady ako ty stretavam kazdodenne pri hrani CoD2. Stale do niekoho ()uju a tvaria sa ako majstri sveta, pri com statistika 0kill 26death :lol: . A... potom, ked uz ide do tuheho (pride do hry console - nieco ako admin) ani ich nie je pocut :lol:
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

Curtis Jackson napísal:no ja si to tak nepredstavujem fizli nigdy nebudu dobri su to svine a najradšej by som im podrezal krky!!
a potom si sa zobudil s rukou v serbli.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Curtis Jackson napísal:vieš ako?polišov by som vživite nevolal neskor by som si to stym debilom yriadil osobne(ako vždy)
to by som chcel vidiet keby ta mlatili povedzme 5 tipci tak urcite by si za nimi na druhy den isiel a pomlatil ich vsetkych ty frajer
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

A.C.A.B
su to dmnti vacsinou (99,999999999999999999999999999999%) zatial mam bohuzial iba dost negativne skusenosti :x
MCBuddy
Expert
Expert

...

Príspevok od používateľa MCBuddy »

Nemam ich rad... :D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Ja ich teda tiež nemám rád. Teda pomohli mojej mame ,ked mala haváriu. Prišli rýchlo a všetko aj rýchlo vybavili.Neviem ale prečo musia do nás furt buzerovať.Dobre robíme občas somarinyale tie sú vždy v medziach zákona.Nikdy nič nerozbíjame alebo čo. Raz len tak stojíme pri kamere a zrazu auto že čo tam robíme a že tam nemáme čo robyť.Alebo sme išli ku kamarátovi a oni nás sprevádzali celou cestou... Naposledy zas nás zastavili a od každého si zobrali OP a ked sme sa pýtali že prečo nás zastavili tak že len pre istotu....
Záleží od toho aký je ten človek policajt ale 95% sú to idioti
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

akoze niektori su normalny ale tych je taaaaaaaaaaaak maalo ze to je az smutne ... sam som spoznal obidva typi :P jeden pride a zacne pindat ked prejdem na skate 2 metre mimo chodnika pre cyklistov po pesej zone asi o desiatej vecer na konci mesta kde tam je okrem mna jeden clovek. Robi zo seba frajera ze ma uniformu, obusok a zbran a rozdava 200 korunove pokuty. Druhy typ: Jazdili sme okolo 7 vecer na namesti ked bolo dost vela ludi a zrazu fizel ... sme mysleli ze kazdemu da aspon 500sk zacvakat ale bol to taky mladas povedal nam:"Pocuvajte chodte tak na chvilu jazdit tuto za roh je tam celkom dobry asfalt a neje tam dosah kamery. Tak o hodinku sa mozte vratit ked sefovi skonci sluzba lebo teraz dost pi*uje" Tak to ma tak prekvapilo ze som mal dost ... som neveril ze aj taki su :) ... no ale ze su vseobecne minimalne cudny tak to sa musi uznat ... minule leto bola na Zemplinskej sirave taka tuning actiom a asi sez celu SR tam isli super auta, no a samozrejme isli doooooost rychlo (bolo to aj v spravach a dopravnom servise) No a co spravili policajti ? na celej trase chytili asi 10tich a aj to iba raz ... No ked vedeli ze idu cez cele slovensko preco im nepostavili radar kazde 2 kilometre ? sak by sa bud nedoplatili alebo by spomalili ! a nier potom o dva tyzdne vyzyvali ludi aby poskytli nejake videozaznami danych aut ... toto nedava zmysel !!
PP132
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa PP132 »

Haha no jasne ja takych ludi ako ty volam internetovi gangstri :lol: :lol:
Doma velky gangster ale na ulici stretnes ciganov tak si posraty aj za usami :lol:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

som bol vcera svedkom takej podivnej situacie s fizlami...
isiel som si povedla jedneho baru a videl som ako traja nazi alebo skini (co ja viem co za haved to bola) mlatili jedneho punkera... no a ked som isiel okolo toho podniku naspat videl som toho punkera ako to vysvetluje policajtom... a ich reakcia? schmatli ho, hodili do auta a odviezli na policajnu stanicu kde si myslim ze este tak preventivne dostal... tak neviem po takychto prihodach a este inych podobnych mam o policajtoch celkom nizku mienku
kurenadvore
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kurenadvore »

poznam jednu čestnu vynimku potvrdzujucu pravidlo. chalanisko ma aj v hlave, aj v punkovej kapele bicie zodiera. mozes sa na neho obratit, ked potrebujes help-nie ako clovek na policajta, ale ako clovek na cloveka. a celkovo ho mam rad. v pohode. :D
ale na druhej strane poje**ni kadeti dobodaju partiu. ozrati davaju šupy za volantom.... no comment :evil: :!: :!:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

nemam s nima dobre skusenosti. hlavne ked maju kontrolovaci den, a kontroluju kazdeho mladeho ci nema ganju... omg :roll: jednak nic nenajdu, a len zdrzuju :roll:
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

:lol: niektorí sa sťažujete že vás "zdržujú" pri nejakej osobnej prehliadke - veď robia svoju prácu..
nenechajte sa vysmiať chlapci, policajti sú na to aby udržovali poriadok a vybavovať svoju "účty" osobne :lol: , Curtis Jackson koľko máš rokov? tipujem 14-16 rokov, však pochopíš keď budeš v núdzi..
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

A.C.A.B.
Husky
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Husky »

mna nahanali raz ked som kradol v telekomunikaciach.....ale ked chodievame von na jedno sidlisko tam je vzdy minimalne 50 ludi tak tam ludia vola fizlov kazdy den a oni nas odtial vyhanaju je*at ich snad sa neneham o pol 8 vyhnat ked tam nic nerobim :twisted:
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

Mnoo ako tu uz bolo povedane hajzel moze byt aj policajt ale kludne aj predavac v Kauflande :D zalezi na cloveku. Ja si myslim ze si robia svoju pracu aj ked obcas nie zrovna najlepsie, ja mam 2 prihody s happy endom :D (pre mna)

1, este ked som bol mensi sme s kamosom na petrzalskom brehu Dunaja hadzali piratiky, ked knam zrazu prislo biele auticko s dvoma policajtami, ktory nas nastastie len po dlhsej diskusii nechali ist len s upozornenim, policajtom treba priznat, ze maju pravdu :D moze Vam to zlepsit situaciu :)

2, Bolo to nedavno, to sme boli s kamosmi v meste v noci asi 23 35+ tak nejak, ked sme isli po ulici a tam boli taky uz trosku opilejsi dedovia co z nich tiahlo ako s pivovaru :) :aasmile19: , co si nas zastavili, ze co tam robime :shock: nakoniec po dlhej hadke boli zavolany policajti, lebo nas obvynovali ze vykradame auta :x ,co nebola pravda samozrejme :D kusok odtial bol dopravny inspektoriat policie :) takze ak by sme tie auta uz vykradali urcite nie tam. Mnoo dosli policajti vypitali si OP :D mno ani sa nepozerali kto im ho dal totiz uz vedeli ze je to hlasenie je len vyplod fantazie tych opilcov totiz boli dost citit od piva :) ale museli to uz dokoncit ked tam boli :D. mnoo takze oni najprv kecali ze sme baterkov svietili po autach potom,ked vydeli ze policajti im neveria ani slovo povedali. ze sme poskodili klucky na autach a ked policajti prezreli aj klucky, ktore boli v poriadku tak si este vymysleli ze sme preskocili cintorinsky mur a tam sme poskodili 2 nahrobky :D tak po tychto blbostiach im uz neverili ani slovo a spitali sa nas: "Ako to teda bolo ?" :D

Toto bol napriklad uplne zbytocny vyjazd ale prisli a boli v pohode ja mam zatial len dobre skusenosti s policajtmi mal som stastie a stretol som len v pohode polisov :D
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

vacsinou su to pekny mantaci.nevedia si poriadne robit svoju pracu a casto zneuzivaju svoju pravomoc na svoje obohatenie.
Napísať odpoveď