Čo chcete robiť v budúcnosti??
sama poriadne neviem co chcem, bavilo by ma tolko veci, ze si sama neviem vybrat...najviac by som sa chcela asi venovat hudbe, potom by ma bavilo pracovat v oblasti reklamy-marketingu, teraz na Ov preberame ekonomiku a rozpravali sme sa aj o podnikoch, restauraciach, kaviarnach...takze aj mat vlastnu kaviaren by bolo super, ale niekedy mi poriadne rupne v bedni (co sa stava velmi casto) a hovorim si, ze budem fotografka- budem cestovat, fotit, byt volna...ale to je len take "rozpravkove" snivanie, ja viem, ze je to nerealne
...no a konecne rozhodnutie bude asi hudba, s tym, ze budem studovat reklamu...ach jaj
-
Začiatok Konca
Professional
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Stenky
Professional
presne takto si to predstavujem aj ja len to more by bolo v spanielsku/latinskej amerike, byval by som na haciende, mal veeela zien a veeeela bodyguardov, superne auta, vedel by som po spanielsky, do zaclon na spalni by mi fukal slaby vetrik, stale by bolo leto a ja by som vstaval okolo obeda.peter9cipa napísal:len tak sediet pri mori, popijat vinko, mat kopu krasnych zien, samozrejme nic nerobit a mat krasny zivot bez starosti
Re: budúcnosť
Vidim, ze tu mam zpriazdnenu dusu. Ale ja v radiu ako Frasier robyt nemusim, sice to neznie zle... ale psychologicka poradna niekde kde je stale 20 stupnov napr. Novy zeland znie lepsie.Robbie42 napísal:V budúcnost si predstavujem takú, akú má aj Frasier... psychológ, peckový byt a tak...
-
HardiKrishna
Light Star