klasika, namiesto argumentov odvedenie pozornosti na mna..^Nevermind napísal:tomase ... nemusis gratilovat .. ja ti nazor neberem... mozno mam myslenie ako americka vlada ale aspom som neni taky Xpert ako ty ktory sa raduje zo smrti nevynnych.
USA
preto ze USA tam zvrhli diktatorsky rezim Saddamam Husajna, ktory ma stale dost stupencov ... staci?? ja len nerozumiem v akej suvislosti si tento "argument" pouzilkinjeril napísal:Len tolko, ze sa zamysli, aka je momentalne situacia v Iraku, preco a kvoli komu... skus na to prist sam.
4tomasito: ja som len dufal ze ta kompliment potesi
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
lol ta ty si dobry joke. Ani si nepochopil co som napisal. Asi je naozaj zbytocne s tebou sa o niecom bavit a argumentovat. Napisal som ze ma to tesi - ano je to pravda a za tym si stojim. Finito. Tecka. Ale pouzit ako argument, no a co teba tesi to a to je prinajmensom detinske a trapne.^Nevermind napísal:mno ty si za to mozes .. sak ty si to povedal .. ja som ti to nekazal .. aj na PM som ti napisal .. ved ty vies dobre ako to je
Ak nemas co k teme, tak zavri pitchu...atrey napísal:Ja už viem prečo pi**** na USA, lebo takých ako ste vy tam nikdy nepustia.
1. Nezvolil sa samp4ra napísal:Ma to vsak jeden hacik, maju tam za vodcu blbca.
2. Bol zvoleny nadpolovicnou vacsinou
3. Len dement moze uverit dementnym nazorom
4 Amerika je pekna?! USA suxx!
A ty si myslis, ze oni ho isli "svrhnut, len preto, ze to bol zly, skaredy, bakany ujo? Par rokov do zadu to bol ich spojenec No.1. Oni maju U riti celeho Hussaina aj s jeho ansablom. Ich zamerom bolo vyvolat v krajine chaos a neistotu, to sa im aj podarilo. A preco? Ze by qoli rope?gwixt napísal:preto ze USA tam zvrhli diktatorsky rezim Saddamam Husajna, ktory ma stale dost stupencov ... staci?? ja len nerozumiem v akej suvislosti si tento "argument" pouzil
Kolko je v afrke diktatorov. Myslis, ze pojdu i tam, na cele s dementnym Bushom? Preber sa! USA i s Bushom maju Cely Irak u riti, jak ja madagaskarske bezchlpe kiwi.
Chvala bohu nie a ver, ze sa tam ani nehystam. Poznal som 6 americanov. 5,5 bolo z nich dementnych. Pocul som nazory ludi, co tam zili neaky ten rok a len sa svoj postoj k nim utvrdil. USA Suxx!!!p4ra napísal:Bol si tam niekedy?
mozno ta to prekvapi ale mam uplne rovnaky nazor a nikdy som netvrdil opak ....kinjeril napísal:A ty si myslis, ze oni ho isli "svrhnut, len preto, ze to bol zly, skaredy, bakany ujo? Par rokov do zadu to bol ich spojenec No.1. Oni maju U riti celeho Hussaina aj s jeho ansablom. Ich zamerom bolo vyvolat v krajine chaos a neistotu, to sa im aj podarilo. A preco? Ze by qoli rope?
Kolko je v afrke diktatorov. Myslis, ze pojdu i tam, na cele s dementnym Bushom? Preber sa! USA i s Bushom maju Cely Irak u riti, jak ja madagaskarske bezchlpe kiwi.
vies ako sa hovori ... vsetko co povies moze byt pouzite proti tebe ....tomase napísal:lol ta ty si dobry joke. Ani si nepochopil co som napisal. Asi je naozaj zbytocne s tebou sa o niecom bavit a argumentovat. Napisal som ze ma to tesi - ano je to pravda a za tym si stojim. Finito. Tecka. Ale pouzit ako argument, no a co teba tesi to a to je prinajmensom detinske a trapne.
-
p4ra
Redeemer
Slovensko je katastrofalna krajina, ziju tam idioti. Stretol som 6 Slovakov, 5,5 z nich boli magori, s kt. sa nedalo rozpravat. Slovensko sux!!!!! Nikdy v zivote tam nepojdem, lebo som sa utvrdil v nazore.kinjeril napísal:Chvala bohu nie a ver, ze sa tam ani nehystam. Poznal som 6 americanov. 5,5 bolo z nich dementnych. Pocul som nazory ludi, co tam zili neaky ten rok a len sa svoj postoj k nim utvrdil. USA Suxx!!!
Tak mily chlape, to co vidis vyssie by niekto s kludnym svedomim mohol povedat na Slovensko a tiez o nom poviem, ze je plytky. Ked si tam nebol, tak o tom nemozes vediet nic a to je fakt.
-
mastermind
VIP
dlho som do tejto temy nenapisal, lebo je to cisty flame, ale teraz ked tu vidim tie argumenty ako "ludia si ho zvolili" atd tak mi neda nepripomenut ako bol Bush zvoleny. kolkokrat sa prepocitavali hlasy, ako sa prepocitavali hlasy atd...
volby v "najdemokratickejsej" krajine sveta by mali byt demokraticke, a nie to divadlo co predviedli ti, co stoja v pozadi.
volby v "najdemokratickejsej" krajine sveta by mali byt demokraticke, a nie to divadlo co predviedli ti, co stoja v pozadi.
mastermind, hold, dalsi priklad toho, ako funguje "demokracia" v USA (vid. kontroverzny priebeh volieb na Floride). Akokolvek, keby boli v USA jednoznacne vysledky v neprospech Busha, pochybujem, ze by republikanom presli nejake regionalne machinacie. Suhlasim, ze druhe zvolenie Busha za prezidenta vyvolavalo mnoho otazok, no volebne obdobie predtym bol taktiez vitazom volieb. Ak si dobre spominam, demokrati vyuzili moznosti na presetrenie danej situacie, dokonca o vysledku prezidentskych volieb 2000 rozhodoval Najvyssi sud USA, a tak boli napokon "nuteni" priznat porazku svojho kandidata Gora.
// No tak som sa po tom trosicku pozrel...
Prezidenstke volby v USA v roku 2000
// No tak som sa po tom trosicku pozrel...
Prezidenstke volby v USA v roku 2000
Smutne je to, ze to o USA a zdutych amikoch vyhlasili ludia, co tam ziju uz 12 rokov. Byvaju tam, robia tam.p4ra napísal:Slovensko je katastrofalna krajina, ziju tam idioti. Stretol som 6 Slovakov, 5,5 z nich boli magori, s kt. sa nedalo rozpravat. Slovensko sux!!!!! Nikdy v zivote tam nepojdem, lebo som sa utvrdil v nazore.
Tak mily chlape, to co vidis vyssie by niekto s kludnym svedomim mohol povedat na Slovensko a tiez o nom poviem, ze je plytky. Ked si tam nebol, tak o tom nemozes vediet nic a to je fakt.
Citaj prispevky cele a do konca
-
Killerjoke
Expert
Ameriku proste kazdy vidi ako krajina slobody a moznosti(ktotam nebol)ja npr. ale v skutocnosti je AMERIKA po....bana a sku.....vena krajina s ko....skym prezidentom.BTW:americania sa len sudia aj o vlastny k..ot ze ho ma maly a dostane 100 000 dolarov curaci jedny
// Precitaj si pravidla, zjavne si ich este necital... Tomasito
// Precitaj si pravidla, zjavne si ich este necital... Tomasito
Co ?? 5-10 % ?? haha Les prepac ale tuto rozpravku ti kto narozpraval ??..... za chvilu sa tu dozviem ze Gorge Bush je mimozemstan alebo ze USA je vlastne nebo ale zatial vie o tom len Les ......na slovensku je vysoke percento zamietnutych viz koli tomu ze vela slovakov sa uz na Slovensko nevrati a ilegalne v USA ziju alebo pracuju..... a preto je percento zamietnutych viz ovela vyssie ako 10 % ....... aj koli tomuto dovodu USA nechce zrusit vizovu povinnost pre slovakov.Les napísal:To test:Pocet odmietnutych viz do USA je 5 az 10% a to nielen podla US velvyslanectva, ale aj podla vlady SR. Chcel by som ta vyzvat, aby si tu take veci, ktore si sam vymyslas nepisal, lebo infikujes durhych ludi, ktori to uveria. Samozrejme este aj podla mojho nazoru sa stavaju veci, ktore sa ani mne osobne nepacia pri udelovani viz do USA. Ale pri vsetkej ucte ked je vela ludi v SR, ktori rozmyslaju podobne ako vacsina ludi na tomto fore, co ocakavas, ze budu hadzat viza Americania nad Blavou z helikoptery? Mne osobne sa nepacia napr. take veci, ako su odmietnutie viz pre ludi pre ktorych nemaju ziaden dovod. Ako priklad uvadzam odmietnutie viza mame svetovej fitnesky Majorovej na navstevu dcery v Californii a snubenici jedneho slovenskeho hokejistu v NHL, ktoreho meno som zabudol. Taketo pripady odmietnutia vonkoncom neuznavam. To cislo ktore si uvadzal o odmietnuti viz, tie si si vymyslel asi z vlastnej hlavy, alebo to rozsiruje taky janko slota.
Vobec s tebou nesuhlasim ze tam je x krat lepsie ako v strednej alebo vychodnej Europe. Je to vec nazoru a neda sa to len tak lahko vyhlasit ze v USA je x krat krajsie ako v strednej alebo vychodnej Europe. Ja si myslim ze take Rakusko (ktore sa nachdza v strednej Europe) je ovela krajsie ako USA a je tam x krat lahsi zivot ako v USA.p4ra napísal:Ak dovolis, poopravim ta. Amerika je pekna. Je tam kopec peknych miest, zaujimavych ludi, dobry zivot, proste x krat lepsie, ako je to v strednej alebo vychodnej Europe. Ma to vsak jeden hacik, maju tam za vodcu blbca.
-
dair
Guru wannabe
pocuj to je ale vec nazoru, ze kde je lahsi zivot... (a taktiez neporovnavaj nejake Alpy s plochou Floridou, vsade je pekne) Vsetko ma svoje prednosti...
A btw ked bude tak lahko (a hlavne lacno) sa nakupovat v AT ako v USA tak tam mozno skocim pozriet
Vlastne ja musim po viza do Viedne a ti poviem za sa tam ani kusok netesim
A btw ked bude tak lahko (a hlavne lacno) sa nakupovat v AT ako v USA tak tam mozno skocim pozriet
Vlastne ja musim po viza do Viedne a ti poviem za sa tam ani kusok netesim
-
hojko
Site Admin
To nie je vymyslene, to je fakt o ktorom som niekde cital pred par rokmi, nepomeniem si kde, ale keby si pohladal na internete, tak snad aj stastitiky o udelovani najdes. Takze ked to najdes, rad si pozriem ti cisla!Les napísal:Pocet odmietnutych viz do USA je 5 az 10% a to nielen podla US velvyslanectva, ale aj podla vlady SR. Chcel by som ta vyzvat, aby si tu take veci, ktore si sam vymyslas nepisal, lebo infikujes durhych ludi, ktori to uveria.
Edit: Tak som pohladal, vid napr. zaujimava diskusia - v strede je trosku spominane zamietanie vsetkeho: http://diskusie.sme.sk/viewdiscussion.p ... ok-1929661
Clanok je zial spoplatneny a neni ani v cache Googlu, takze ak mas pristup, mozes si precitat: http://www.sme.sk/clanok.asp?cl=1929661
Edit2: Tak podla toho co som sa prave docital, tak vraj asi 4/5 su kladne vybavene. No neviem, neviem. Ak mi posles raz z Floridy pozvanku, tak rad pridem na dovolenku k tebe!
-
dair
Guru wannabe
to s vizami bude asi preto, ze clovek si najprv realne zvazi sancu viza dostat a potom s tym na ambasadu ide. vecsinou ak si student alebo mas tam niekoho atd tak s tym problem mat nebudes no tych okolo 8% bude na take pripady kde sa jednoducho rozhodnu viza neudelit, ako povedal LES. (si myslim ze vtedy to cislo dava zmysel a asi to tak bude)PP132 napísal:Co ?? 5-10 % ?? haha Les prepac ale tuto rozpravku ti kto narozpraval ??..... za chvilu sa tu dozviem ze Gorge Bush je mimozemstan alebo ze USA je vlastne nebo ale zatial vie o tom len Les ......na slovensku je vysoke percento zamietnutych viz koli tomu ze vela slovakov sa uz na Slovensko nevrati a ilegalne v USA ziju alebo pracuju..... a preto je percento zamietnutych viz ovela vyssie ako 10 % ....... aj koli tomuto dovodu USA nechce zrusit vizovu povinnost pre slovakov.
Znie to logicky, nie?