chvalabohu som tam este ani ja nemusel ist, ale nemas sa coho bat, urcite to neprekona gastroentrologa, u ktoreho som bol ja, hadica do zaludka nikdy viac
vajco13 napísal:Zaujimalo by ma či,už niekto ma skúsenos s návštevou UROLOGA. Ja sa tam chystám zajtra.Tak uvidime[/b]
zalezi od toho co ti bude robit a k akemu urologovi ides. Na kramaroch su relativne vpohode.A je tam jedna vpohode urologicka Tam ich poznam.
A nezabudni ze to su profici a mozes sa im plne odovzdat do ruk.
ja raz bol.. ..niezeby som musel, ale siel som, bo som si cel nieco uistit, ze to je v poriadku.. a ze mozem kludne zacat sexuvat.. ..ujo kukol a povedal, ze setqo oki..
No som este nebol Ale ak je neaky problem tak to podla mna netreba nechat tak a chytit odvahu a ist.... Hmm a ukazat pani urologicke aky skuseni su mladi chlapci
cestovatel napísal:ja som videl jednu rybu co ked sa kupes tak ti vojde do pipika a sa ti tam zachyti a.....je to humus
Pre upresnenie je to maly sumcek ale vazne ze malicky 2-3cm na dlzku a velmi uzky.Ziju v amazonke a idu po pachu hormonov co su aj v nasom moci...usadia sa v mocovom mechure a tam sa prichytia a sosaju krv ci co a preto to boli lebo ti tie haciky porusia mechur a zapali sa ti a stis krv ....
Martin44 napísal:Pre upresnenie je to maly sumcek ale vazne ze malicky 2-3cm na dlzku a velmi uzky.Ziju v amazonke a idu po pachu hormonov co su aj v nasom moci...usadia sa v mocovom mechure a tam sa prichytia a sosaju krv ci co a preto to boli lebo ti tie haciky porusia mechur a zapali sa ti a stis krv ....