Zarastanie nechtov na nohách

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

Kibo napísal:nieco ako keby dlatom rypal v dreve??? to poznam :lol: (teraz sa uz smejem, ale nebolo mi vsetko jedno)
presne nic som necitil,kua ale ta injekcia dost bolela to ma islo je*** a hlavne ked som sa kukol jak to reze huh....po zakroku som myslel ze to bude boliet viac...
hezo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hezo »

Ja to mam cele opuchnute a na oboch krajoch mam to zive mäso, kua kua. Takže asi si to dam len po bokoch orezať, strhnúť až pak.
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

hezo napísal:Ja to mam cele opuchnute a na oboch krajoch mam to zive mäso, kua kua. Takže asi si to dam len po bokoch orezať, strhnúť až pak.
no to ti povie doktor co bude robit...
bo oboch stranach je to pekne na houno.
pekne ti to opicha to bude jedine boliet(ked ze ja mam strach z injekcii :? tak som sa necitil bohvie ako),potom ta obreze muhehe a pojdes dom a doma sa
budes len furt sustredit na to jak ta to boli....
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Boha zas vam to mam pomozem vyriesit svojim sposobom...
Mne sa to obcas stane ked si zle ostriham nechet na nohe do obluka a nie rovno tak to zacne takto zarastat... ale doktorovi by som nesiel ani bohovi, chvilu sa s tym trapim kym sa odhodlam, potom si to poriadne odmocim... drbnem si slivovice poriadny glg a este si drbnem aj na to troch a idem na vec, poriadne to odtial vystriham s noznicami a mam zas na minimalne dva mesiace pokoj, ziadny doktor ziadne strhavanie, len SLIVKA! :?
wlado_v
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wlado_v »

ved to sa ani citat neda tato tema :shock: na stastie mi to este nerobili a duuuuufam ze ani nebudu... :cry:
hezo
Darca
Darca

wlado_v napísal:ved to sa ani citat neda tato tema :shock: na stastie mi to este nerobili a duuuuufam ze ani nebudu... :cry:
...a to som si myslel, že ked toto tema založím takto neskorsie vecer, nikto uz nebude reagovat, a pozri..
No každopádne z toho vykúka minimalne týždnová maródka (kedze som zamestnany)
Ked by som to celé zhrnul dokopy,je to tak 50 na 50. Aj to bude bolieť aj "možno" nebude. Myslím že veštko záleží od povahy a hlavne od doktora, a kedže som počul že chirurgovia v HC sú celkom v pohode, dávam si akú takú nádej, že to prežijem. A čo sa týka chodenia, chodiť moc nepotrebujem, stačí mi ked bude v kresle za PC a deliť sa s vami o moje čerstvé dojmi z chirurgie. Takže držte palce!
Zbohom :smt037
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

jo
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

chlapci, pri tych vasich ihloho slivovicovych experimentoch budte radi, ze vam tie prsty este nepoodpadavali.
ono ta tvoja marodka bude zavisiet od rozsahu zakroku, mozno ti len vystrihne kusok na boku, ale ked vravis, ze mas zive maso po bokoch, tak ti ho vykucha a bude ti aj vypalovat jodom, co je najpravdepodobnejsie. ale poviem ti na 100 % ze to prezijes :lol: ked mas tu moznost, vybav si odvoz, je to dost dobre. lepsie ako ked som sa ja trepal MHD a skoro mi tu nohu udupali :evil: (ani ma kripla nepustili sadnut - uz viem ako sa citia dochodcovia :lol: )
hezo
Darca
Darca

Tak páni, mám to za sebou. Zákrok v pohode, ale teraz taka bolest ze neviem co mam robit. Po oboch bokoch mi to vyrezal aj nechcet aj to živé a zašil...
Takže ked má s tým niekto problém, odporúčam isť na zákrok, nič to nie je. Najbolestivejšie je to pichanie injekcii, ale v pohode sa to da vydržať. Za 20 minút bolo po všetkom, cca hodka dve po zakroku v pohode, a teraz :cry:
Bolesť jak maria, ale aspoň že to bude už lepšie a lepšie.

EDIT: A aby som nezabudol, Ďakujem perfektnému chirurgovi, príjemný, odborník a má zmysel pre humor, parada. 8)
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Bobr napísal:Boha zas vam to mam pomozem vyriesit svojim sposobom...
Mne sa to obcas stane ked si zle ostriham nechet na nohe do obluka a nie rovno tak to zacne takto zarastat... ale doktorovi by som nesiel ani bohovi, chvilu sa s tym trapim kym sa odhodlam, potom si to poriadne odmocim... drbnem si slivovice poriadny glg a este si drbnem aj na to troch a idem na vec, poriadne to odtial vystriham s noznicami a mam zas na minimalne dva mesiace pokoj, ziadny doktor ziadne strhavanie, len SLIVKA! :?
tak pozor neni to len tak,jasne ze ked to mas zapalene len trochu v rohu tak to je nic.raz za mesiac alebo jak citis ze to dorastie to vystrihnes a hotove.
tak som to robil aj ja rok alebo aj viac,ale ked uz som bol v stave ze pol prsta mi rastlo cez nechet a bolo to cerstve maso a hnisalo tak uz je nieco ine.v tedy ledva chodis a ked si davas dole ponozky ktore sa pocas dna stihnu o ten hnis prilepit tak neviem ci by si nesiel k doktorovi,,,
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Kibo napísal:chlapci, pri tych vasich ihloho slivovicovych experimentoch budte radi, ze vam tie prsty este nepoodpadavali.
ono ta tvoja marodka bude zavisiet od rozsahu zakroku, mozno ti len vystrihne kusok na boku, ale ked vravis, ze mas zive maso po bokoch, tak ti ho vykucha a bude ti aj vypalovat jodom, co je najpravdepodobnejsie. ale poviem ti na 100 % ze to prezijes :lol: ked mas tu moznost, vybav si odvoz, je to dost dobre. lepsie ako ked som sa ja trepal MHD a skoro mi tu nohu udupali :evil: (ani ma kripla nepustili sadnut - uz viem ako sa citia dochodcovia :lol: )
no bracho ja som mal to zive masoo a chodil som k najvacsiemu sadistovy akoze roby si svoju robotu a le ked som bol uneho prvykrat tak som si pekne zanadaval a sestricke som skoro ublizil lebo mi drzalaruku aby som nejebol doktorovy
on mi do to ho ziveho masa vrtal voskovou ticinkou a potom videzinfikoval jodom ako ten jod v pohode ,ale ked mi dotoho ripal .tak to strasne moc bolelo som mu aj zakrical jauuuuuuu :lol: 8) kukal namna jak na koko*a ked zacal znova tak som mu je*ol poruke nech prestane respekt ne:? zeto strasne moc boly. az na tretie upozornenie to robyl s citom a jemne ale kebyze toto nespravim tak by som od bolesti odpadol. :lol: najhorsie bolo ze ked som isiel domov no mam to domov kusok . tak som pred branov zakopol o schod :o a tak aako som vtedy zakrical tak to uz asi nedokazem KU*vaaa to bolo najhorsie .ale mam to vsetko za sebou .to najhorsie som si odtrpel a mam uz pokoj do konca zivota. :P
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mne sa to stalo pre par rokmi...trochu som sa v tom pohrabal noznickami, vybral tie kusky co zarastli a teraz uz pravidelne striham tak, aby necht nezarastol. Ale u teba je to mozno vaznejsie. Hlavne je vyliecit to ;-)
squanto
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa squanto »

Ak ma niekto k tomu sklony, tvar nechtov a beha cele leto v jednych kozenych adidasoch tak ho to caka, ale vacsina ludi moze robit hocico aj tak im nikdy necht nazarastie( je ked cez leto par dni nosim botasky tak mam hned problem)
Hlavne pred a pocas LETA, ak to este niekomu pomoze:
1. Starat sa o nechty/palce strihat do rovna a roh trosicku zaoblit aby sa neodlomil, pozor na infekciu( menit ponozky, umyvat nohy, daky krem sprej ak niekomu treba...), vzdy ked sa da tak cez nosit miesto dakych smradlavych botasiek sandale s pevnou patou a naboso alebo v ponozkach nech je to vzdusne a hlavne nech sa nekupu prsty v pote.
2. Ak uz je zapal a neustupuje ani po cca 2 tyzdnoch tak sa treba odhodlat a ist to RIESIT lebo ak si to nechas dozrievat pol roka aj viac, videl som, zazil som, hrooooozne to smrdi, mokva, krvaca, rastie tam krasne mäsko, potom uz ked sa ti prst nevojde do topanky tak uz nemas inu moznost a ides, operacia ako keby prasa zabijali, doma sa tyzden nemozes ani pohnut, bolest jak svina, kym mozes zase behat tak to trva par tyzdnov a futbal si zahras po dobrych par mesiacoch
3. Neist k normalnemu chirurgovi co opravuje zlomeniny( on sa pozre a povie strhnut necht) ale rovno na plasticku chirurgiu, tam vacsinou obrezu kraj ktory zarasta, spravi plastiku kanalika a potom necht normalne vyrastie( mne po troch strhnutiach vzdy vyrastol tak do polky, potom sa zaboril do prstu a bolo zle)
hezo
Darca
Darca

Asi som našiel učinny liek na utlm bolesti :D
2× Tralgit a 1× Ibalgin = všetko užité v rozpätí 4 hodín a teraz nemam ziadne bolesti, ale je mi nejak divnô :aasmile27:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

mam s tym velmi rozsiahle skusenosti... konkretne s druhou moznostou... absolvoval som ju 5X (!)... Ked prezijes umrtvovacky, tak je to v pohode...
Najhorsie su take prve 3 dni po zakroku. Vtedy to boli jak besne a pulzuje tam krv... ale potom uz v poho ked sa vytvori chrasta. Asi tak o 3 mesiace idem na dalsi tento zakrok, tak bude mozno video :D
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

jin153 napísal:mam s tym velmi rozsiahle skusenosti... konkretne s druhou moznostou... absolvoval som ju 5X (!)... Ked prezijes umrtvovacky, tak je to v pohode...
Najhorsie su take prve 3 dni po zakroku. Vtedy to boli jak besne a pulzuje tam krv... ale potom uz v poho ked sa vytvori chrasta. Asi tak o 3 mesiace idem na dalsi tento zakrok, tak bude mozno video :D
:roll: :lol:
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

ty voe...prave som precital tuto temu a je mi zle :smt096 fakt vam nezavidim...este ze stym nemam problemy ale idem si racej ostrihat nechty :D
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

preco pri tom nedavaju aspon lokalnu anestezu?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

quasimoto napísal:preco pri tom nedavaju aspon lokalnu anestezu?
ako si na toto prisiel? jasne ze davaju, ved by si omdlel od bolesti, by si sa pos*al... mne akurat pri tych mensich zakrokoch nedavali, len mi to zmrazili a potom uz ani to...vraj nemame spray, vydrzis aj bez toho alebo ti to umrtvim? netreba... :lol:
Eldar
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eldar »

Kibo napísal:ako si na toto prisiel? jasne ze davaju, ved by si omdlel od bolesti, by si sa pos*al... mne akurat pri tych mensich zakrokoch nedavali, len mi to zmrazili a potom uz ani to...vraj nemame spray, vydrzis aj bez toho alebo ti to umrtvim? netreba... :lol:
no ja som mal tiez problemy s nechtami na nohach , asi 6 x (3x na jednej nohe a 3x na druhej , ztoho som mal 4 x stahovanu polovicu nechtu a 2 cely necht) som z presova a jeden chirurg ked som mal okolo 7-8 mi trhal cely necht BEZ ANESTEZI !!! , a to myslim vazne , kto je z presova mozem aj poslat cez PM meno doktora
Napísať odpoveď