Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Traktorista
Guru
takže môj názor po počutí asi 4pesničiek a videni jedneho klipu. (som teraz stiahol)
Lord_3D
Kód: Vybrať všetko
sú to cigáni čo sa hrajú na HIP-HOP, a vo svojich pesničkach nevedia prezentovať nič viac len nadávky a vulgarizmy. Takýto štýl hudby prestane baviť každého počase.. a potom rytmus može kukať v telke jak sa kývu hlavy, a može kývať s nimi......-
p4ra
Redeemer
To je trapne hovorit, ked je niekto komercne uspesny, ze je odpad. Hudba sa robi preto, aby ju ludia pocuvali. Kto hovori o underground, nech si ostane v garazi a spievam 4 stenam okolo.Traktorista napísal:ja vas nepochopim, ci to je metlak, ci to je raper, stale odsudzuje komercnu hudbu,... vysvetli mi uz niekto ze preco je hocijaka skupina ktora je komercna odpad?
K teme: Kontrafakt su podla vyborni. Davaju ludom presne to, co chcu pocut. Ziadna cenzura, vymakane klipy. Bol som osobne na viacerych koncertoch, je to vzdy vyborna show. Kupil som si Murdar Tour DVD, je takisto premakane. Dlho potrva, kym sa k nim niekto aspon trosicku priblizi.
Ad. Rytmus - vyborny umelec, vie, co robi a je uznavany vo svete beatboxingu a to je holy fakt. Vo Viedni to dokazal. Kto ich pocuva, vie o com hovorim.
Zhrniem to, myslim si, ze su vyborni, ale urcite sa nebudu pacit kazdemu, takze, ako sa hovori: "Kazdemu podla chuti!"
-
Robbie42
Light Professional
kontrafakt
Je to absolútne najhoršie čo mohol človek vypotiť (no ešte asi Martin Kittner), rapujú, že sú aký nekomerčný a prvé miesto v hitparáde! No vrchol... a v klipoch si robia reklamu na albumy a na DVD... Zmysel tá hudba určite nemá... 95 percent z tých ktorých urážajú sú inteligentnejší ako oni sami... Asi tak... 
-
impending_disaster
Medium Expert
Koniec sveta je nablizku!!! Tu je jasne znamenie: kontrafakt je povazovany za hudbu a rytmus za umelca. Take texty je schopny vytvorit kazdy priemerne inteligentny clovek a povedal by som ze aj na lepsej urovni. A tie vulgarizmy... nezda sa vam to infantilne? Nazvat kontrafakt hudbou je urazka pre vsetkych skutocnych muzikantov.