jaaaj to pochybujem bo nitra uz je zakopana...myslim si ze to bola dost velka chyba vymenit trenera...odrazilo sa na na psychike hracov a vysledok vydime....p4ra napísal:Podme NITRA!!! Kua, chcem vidiet finale Nitra - Poprad alebo Nitra - Kosice.
PLAY OFF HOKEJ SR
-
The Merlin
Expert
The Merlin napísal:neviem preco, ale zacina sa mi zdat ze Zilina sa nejako dostava do formy... Podla mna finale Zilina:Poprad
ale napriek vcerajsej prehre s popradom, dnes verim kosiciam. som skalny fanda
Pravda! Ked si niekto zasluzi tento rok vyhrat ligu, tak je to muzstvo Popradu. Hraju krasny, disciplinovany hokej... nadhera! Niekde ecce v kutiku duse verim, ze finale bude Poprad-Nitra, ale to uz len vazne v kutiku duse. Nitra to uz asi so Zilinou neuhra. "Podakovanie" pre p. Plandoru je namieste. ch*j jeden prije***!
Hawk...
Cely tento rocnik PLAY-OFF je zvlastny, kluby ako Slovan, Trencin, Zvolen, Kosice uz vypadli a tak mi je teraz jedno kto to vsetko nakoniec vyhra, ale prial by som to Ziline, lebo ich by nikto nepasoval za majstrov, tak nech si to zasluzene uziju, vobec nefandim Nitre lebo si o sebe myslia ze su naj a ked nahodou prehraju tak sa vyhovaraju ze nemali stastie a tak.... dufam ze Zilina prejde aspon cez Nitru
Co myslite ako dopadne najblizsi zapas Zilina X Nitra?
Dnes ma ta Nitra vobec nepresvedcila, ti obrancovia su ako sfetovani...
Zilina hra velke prt a robi Nitre take problemy. Ked sa podari Nitre otocit seriu budem rad lebo som Nitran ale vobec by si to za vykon v play-off nezasluzili. Dobry bude zrejme ten bronz.
Dnes ma ta Nitra vobec nepresvedcila, ti obrancovia su ako sfetovani...
Zilina hra velke prt a robi Nitre take problemy. Ked sa podari Nitre otocit seriu budem rad lebo som Nitran ale vobec by si to za vykon v play-off nezasluzili. Dobry bude zrejme ten bronz.