Putin sa pochvalil super raketami

Diskusie na politické témy...
ikovan
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

asi kazdy si domysli preco Rusi neboli taky zhavi do zachrany Kursku zahranicnymi namornymi silami. O tych ruskych torpedach som pocul aj ja ale maju pracovat na revolucnom pohone .. no neviem.. Politika je velmi krasna hra.. ale nebezpecna.. preto hravam sachy..
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

o tych torpedach bolo dokonca aj vtedy ked sa potopil kursk dost info len ked v cnn prezentuje skutocnost tak ze tam boli supertajne zbrane tak ma ruska federacia ten spravny komousky imidz
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

psycho napísal:o tych torpedach bolo dokonca aj vtedy ked sa potopil kursk dost info len ked v cnn prezentuje skutocnost tak ze tam boli supertajne zbrane tak ma ruska federacia ten spravny komousky imidz
tak nebudu nejake "tajne" operacie vesat na nos kade komu.. aj ked pri tom doslo k tragedii, je to armada, tiez neviete,preco spadlo to sku**** lietadlo s nasimi vojakmi
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

HardiKrishna napísal:tak nebudu nejake "tajne" operacie vesat na nos kade komu.. aj ked pri tom doslo k tragedii, je to armada, tiez neviete,preco spadlo to sku**** lietadlo s nasimi vojakmi
lol sorry je to smutna vec ale u nas to bolo ozaj len vdaka tomu vyskomeru
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

uz sa mi neche pod kazdy zle citovany prispevok pisat upozornenie, tak to pisem posledny krat a prevsetkych !!!
!!! [ako citovat >
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=32412
elko520
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa elko520 »

Ja si myslim ze Rusko je, a vzdy bola vojenskou veľmocou, podla mna kvalitou presahujúcou aj americku. K tomu ze marinak vydrzi 2 tyzdne a rusky specnazovec 2 mesiace sa vyadrim takto: Amíci cvicia v "neludskych a hroznych" podmienkach na kraji unosnosti......lenze v rusku sa do takeho prostredia rodia uz male deti. A to ze nejaky amik prezil 5 mesiacov niekde v tajge, v blate, zime a o hlade neznamena nic lebo v rusku to je bezny zivot, ludia su tam zoceleny a dovolim si tvrdit ne "najtvrdsi na svete" co sa tyka znasania bolesti a zataze na organizmus. Ruska vojna je prechod peklom a kde vchadzaju chlapy a vychadzaju vymlete mozgy ktorym nerobi problem odrezat hocikomu hlavu. Ale inak s Ruskom sympatizujem, s ich tvrdym postojom ku militantnym akciam, a verim ze tie "superrakety" maju a amerika im moze len zavidiet :P .
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

no pokial sa len chvali je dobre
nadl
Medium Star
Medium Star

Re: Putin sa pochvalil super raketami

Príspevok od používateľa nadl »

ikovan napísal:Co hovorite o tom že sa nam Putin pochválil novými raketami ktoré nebude mat este dlho nik:

"Rusko vlani otestovalo raketové systémy, ktoré nemá a dlho nebude mať nik na svete," vyhlásil Putin a dodal, že ide o nadzvukové rakety schopné zmeny letovej dráhy. Ruský prezident ďalej povedal, že funkčné princípy týchto systémov ukázal aj francúzskemu prezidentovi Jacquovi Chiracovi počas jeho návštevy v ruskom vojenskom zariadení. "On vie, o čom hovorím," doplnil šéf Kremľa. (zdroj: bleskovky.sk)

A co si myslíte o celom technickom vybavení ruskej armady. Moj subjektívny pocit je že sú podcenovaní ci už zamerne alebo nie. A stretol som sa i z tvrdením že americký mariňák vydrží v neustálom boji 2týždne a ruskí vojaci 2 mesiace.. ale asi je to len taký okatý výrok.
Choď na stránku http://www.milytari.cz Ruské námorníctvo/Kursk a torpeda Švaral.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

rusi maju dobru armadu, ale podla mna najlepsia armada na svete je Izraelska. Izrael je skoro stale vo vojnovom stave. Najviac sa mi pacila sestdnova vojna, kedy Izrael v priebehu siestich dni porazil Syriu, Jordansko a takmer cely Egypt :D Izraelskym vojakom fandim, samozrejme ze proti Rusom by nevyhrali, kvoli poctu.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Putin sa pochválil novými raketami ktoré nebude mat este dlho nik

To je dobre, aspoň na chviľu zredlo Amíkom.

ČSĽA rulez!
Napísať odpoveď